kütahya porselen karar veremedim sizce hangisi hanımlar(Resimli)

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
TENCERELER
1.KORKMAZ ROSANNA
2.VERTEX 3.KORKMAZ PERLA 4.HİSAR RİO 5.HİSAR MONACO

Sizce hangi yemek takımını ve tencere setini tercih etmeliyim? önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum...yardımcı olursanız sevinirim..

tencere takımı olarak hisar rio cok güzel benim tencerelerime cok benziyo:) zaten ben de cok begenerrek almıştım bu modeli. tencere için aryıldıza bakmanı öneririm kime sorduysam onu önerdiler ve cok memnun kaldım.
yemek takımı da sondan 3. yü cok beğendim her renk masa örtüsüne uygun ve çok modern duruyor.

birde indirim var bu modelde ve çok şık duruyor...yemek takımında 3 çok klasik değilmi?

Yemek takımı 1 3 arasinda kaldim 3 eski model ama artik.yinede cok guzel.. cok istemis ama alamamistim tencrrede ben korkmaz almistim ama sana tavsiyem celik tutacakli olanlardan alma cunku elin yaniyo :) ben korkmazdan cok memnunum ama hisar icin hic kotu bir şey duymadim imkanim olsa alirdim hisardan.. guzel gunlerde huzurla saglikla kullan aldigin herseyi insallah cnm

ilk yemek takımı ve ilk tencere seti çok hoş hemde uyumlu yerinizde olsam onları seçerim..ben geçen yıl aldım yemek takımı 1700 dolar ithal kemik tozu şahane bişey..sizde güle güle kullanın

Yemek takımı 2 yada 3 alırdım. Tencere takımı da kesinlikle kırmızı vertex allah nasip eder de işe girersem onu düşünüyorum bu gidişle gerçi zor siz alın bariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…