- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
teşekkür ederim şekil şemale karar veremedm bnde zaten:)şu ymek takımından sondan ikinci.tencerelerden sonuncular.lakin ben şekil şemale baktım sadece :)
sanki gönlüme yakın olanlar tencerede birde rio modeli..teşekkür ederim4.takim
1.tencere
teşekkür ederim tencerede çok kararszmyemek takımı 4.foto.
tencere takımı 2.foto
birde indirim var bu modelde ve çok şık duruyor...yemek takımında 3 çok klasik değilmi?tencere takımı olarak hisar rio cok güzel benim tencerelerime cok benziyo:) zaten ben de cok begenerrek almıştım bu modeli. tencere için aryıldıza bakmanı öneririm kime sorduysam onu önerdiler ve cok memnun kaldım.
yemek takımı da sondan 3. yü cok beğendim her renk masa örtüsüne uygun ve çok modern duruyor.
teşekkür ederimyemek takımı 4.foto.
tencere takımı 2.foto
teşekkür ederim olabilcekler arasındacanım ben iki takımdanda 4. olanı beğendim gerçekten çok şıklar
ilk yemek takımı ve ilk tencere seti çok hoş hemde uyumlu yerinizde olsam onları seçerim..ben geçen yıl aldım yemek takımı 1700 dolar ithal kemik tozu şahane bişey..sizde güle güle kullanınEki Görüntüle 1343328 Eki Görüntüle 1343329 Eki Görüntüle 1343330 Eki Görüntüle 1343331 Eki Görüntüle 1343332 TENCERELER
1.KORKMAZ ROSANNA
Eki Görüntüle 1343333 2.VERTEXEki Görüntüle 1343334 3.KORKMAZ PERLAEki Görüntüle 1343335 4.HİSAR RİOEki Görüntüle 1343336 5.HİSAR MONACO
Eki Görüntüle 1343337 Sizce hangi yemek takımını ve tencere setini tercih etmeliyim? önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum...yardımcı olursanız sevinirim..
teşekkür edermTencere Birinci Yemek Takımı ikinci diyorum :)
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)ilk yemek takımı ve ilk tencere seti çok hoş hemde uyumlu yerinizde olsam onları seçerim..ben geçen yıl aldım yemek takımı 1700 dolar ithal kemik tozu şahane bişey..sizde güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?