kütahya porselen karar veremedim sizce hangisi hanımlar(Resimli)

ben de demşr olmayan tutacakların bi kaç yıl sonra makinede solup matlaştığını duydum yani herkes öyle tavsiye etti.. anneminde plastik kulplu tencereleri cok matlaştı.. tabi markasına göre de değişebilir çok yanıltmak istemem

Yemek takımı 2 yada 3 alırdım. Tencere takımı da kesinlikle kırmızı vertex allah nasip eder de işe girersem onu düşünüyorum bu gidişle gerçi zor siz alın bariiii
yemek takımında 4 nasıl...bakalım bunlardan biri olcak ama karar vermek zor hepsi güzel olunca

Tabiki hisarin tencere takimi kalitesi tartisilmaz yemek takimjndan da 4.takima bayildim
teşekkür ederm 4ü beğenen çok olunca bnde mutlu oluyorum o takıma daha sıcağım sanki ama daha canlısını görmedm bazen fotoğrafta göründüğü gibi olmuyor...

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden dolayı...

teşekkür ederm 4ü beğenen çok olunca bnde mutlu oluyorum o takıma daha sıcağım sanki ama daha canlısını görmedm bazen fotoğrafta göründüğü gibi olmuyor...
Haklisin tatlim zaten gõzünle gormeden de inanma tencere konusunda da hisardan sasma hatta catal bicak takimini da eger butcennyetiyorsa hisar veye jumbo al yanilmazsin

Haklisin tatlim zaten gõzünle gormeden de inanma tencere konusunda da hisardan sasma hatta catal bicak takimini da eger butcennyetiyorsa hisar veye jumbo al yanilmazsin
sağol canım kaşık çatalda marka konusunda kararı mı verdim hisar alacağım ondada modele karar veremiyorum...

sağol canım kaşık çatalda marka konusunda kararı mı verdim hisar alacağım ondada modele karar veremiyorum...
Tatlim once yemek takimina karar ver sonra ona uygun kasik catal takimi bakarsin ama kutahya poreleni makineye at tepe tepe kullan coook memnun kalirsin tatlim simdiden hayirli ugurlu olsun kuzum

Tatlim once yemek takimina karar ver sonra ona uygun kasik catal takimi bakarsin ama kutahya poreleni makineye at tepe tepe kullan coook memnun kalirsin tatlim simdiden hayirli ugurlu olsun kuzum
beğendiğim çatal bıçak takımları sade her modele uyabilecek şekilde o yönden çok sorun olacağını düüşünmüyorum birde aynı zamanda alacağım..çokkk çoookk teşekkür ederim fikirlerin için aslında aklıma takılmıyor depil bu 4.model ileride nasıl olur diye renkleri filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…