- 6 Şubat 2013
- 176
- 36
- 118
- Konu Sahibi misss_girl
-
ben de demşr olmayan tutacakların bi kaç yıl sonra makinede solup matlaştığını duydum yani herkes öyle tavsiye etti.. anneminde plastik kulplu tencereleri cok matlaştı.. tabi markasına göre de değişebilir çok yanıltmak istememYemek takımı 1 3 arasinda kaldim 3 eski model ama artik.yinede cok guzel.. cok istemis ama alamamistimtencrrede ben korkmaz almistim ama sana tavsiyem celik tutacakli olanlardan alma cunku elin yaniyo :) ben korkmazdan cok memnunum ama hisar icin hic kotu bir şey duymadim imkanim olsa alirdim hisardan.. guzel gunlerde huzurla saglikla kullan aldigin herseyi insallah cnm
yemek takımında 4 nasıl...bakalım bunlardan biri olcak ama karar vermek zor hepsi güzel oluncaYemek takımı 2 yada 3 alırdım. Tencere takımı da kesinlikle kırmızı vertex allah nasip eder de işe girersem onu düşünüyorum bu gidişle gerçi zor siz alın bariiii
teşekkür ederm 4ü beğenen çok olunca bnde mutlu oluyorum o takıma daha sıcağım sanki ama daha canlısını görmedm bazen fotoğrafta göründüğü gibi olmuyor...Tabiki hisarin tencere takimi kalitesi tartisilmaz yemek takimjndan da 4.takima bayildim
olabilir:)4-4 :)
teşekkür ederim daha şıkları sizin olsun:)2 veya 4. Yenek tk.
1. Tencere tk. Güle güle kullan çok şıklar:)
4 de güzelmiş uygun bir bardak seti kaşık çatal çok şık olabilir.yemek takımında 4 nasıl...bakalım bunlardan biri olcak ama karar vermek zor hepsi güzel olunca
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden dolayı...ben de demşr olmayan tutacakların bi kaç yıl sonra makinede solup matlaştığını duydum yani herkes öyle tavsiye etti.. anneminde plastik kulplu tencereleri cok matlaştı.. tabi markasına göre de değişebilir çok yanıltmak istemem
Haklisin tatlim zaten gõzünle gormeden de inanma tencere konusunda da hisardan sasma hatta catal bicak takimini da eger butcennyetiyorsa hisar veye jumbo al yanilmazsinteşekkür ederm 4ü beğenen çok olunca bnde mutlu oluyorum o takıma daha sıcağım sanki ama daha canlısını görmedm bazen fotoğrafta göründüğü gibi olmuyor...
teşekkür ederim:)4 de güzelmiş uygun bir bardak seti kaşık çatal çok şık olabilir.
Rica ederim canımteşekkür ederim:)
sağol canım kaşık çatalda marka konusunda kararı mı verdim hisar alacağım ondada modele karar veremiyorum...Haklisin tatlim zaten gõzünle gormeden de inanma tencere konusunda da hisardan sasma hatta catal bicak takimini da eger butcennyetiyorsa hisar veye jumbo al yanilmazsin
teşekkür ederim 3 çok klasik değil mi ama?Yemek takımı 3.
Tencere takımı 4.
Tatlim once yemek takimina karar ver sonra ona uygun kasik catal takimi bakarsin ama kutahya poreleni makineye at tepe tepe kullan coook memnun kalirsin tatlim simdiden hayirli ugurlu olsun kuzumsağol canım kaşık çatalda marka konusunda kararı mı verdim hisar alacağım ondada modele karar veremiyorum...
teşekkür ederim:):)yemek takimi 4
tencere 5
beğendiğim çatal bıçak takımları sade her modele uyabilecek şekilde o yönden çok sorun olacağını düüşünmüyorum birde aynı zamanda alacağım..çokkk çoookk teşekkür ederim fikirlerin için aslında aklıma takılmıyor depil bu 4.model ileride nasıl olur diye renkleri filanTatlim once yemek takimina karar ver sonra ona uygun kasik catal takimi bakarsin ama kutahya poreleni makineye at tepe tepe kullan coook memnun kalirsin tatlim simdiden hayirli ugurlu olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?