- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
teşekkkür ederim onun 4lüsünn fotoğrafını bulamadm ama alırsam o da 4lü olacakher iki takımda da 4. olanları beğendim.
tencere setinde hepsi 4 parça o 5 parça.
Kuzum yaaa simdi bi daha baktim da 3.takim da cok asil duruyor bence gõzünle gõr ve cevrendekilerin de fikrini al ayyyy bak ben de kararsiz kaldim 3 de cok hosbeğendiğim çatal bıçak takımları sade her modele uyabilecek şekilde o yönden çok sorun olacağını düüşünmüyorum birde aynı zamanda alacağım..çokkk çoookk teşekkür ederim fikirlerin için aslında aklıma takılmıyor depil bu 4.model ileride nasıl olur diye renkleri filan
teşekkür ederimYemek takımı sondan ikinci :)
deme öyle yaaaa...offf offff çok kararsızım...yemek tkmları 9 modelde 5 e indirdm şimdi 1 e indirmm lazım:))Kuzum yaaa simdi bi daha baktim da 3.takim da cok asil duruyor bence gõzünle gõr ve cevrendekilerin de fikrini al ayyyy bak ben de kararsiz kaldim 3 de cok hos
teşekkürler sizce zamanla renklerinde bir sorun olur mu yemek takımındatakımlardan 4
tencerelerden 1 numara
hadi ya çok var ama anneler gününeyemek takımı 4
tencere takımı 5
çok emin değilim ama benim tencere takımımın aynısı sanırım, ama benimkinin dibi petek petek olan tavası da vardı. bi araştır istersen. benimkiler kolide şimdi bakamıyorum o yüzden. aynı takımın ayrıca çaydanlığı da var bu arada, haberin olsun. düğünün çok yakın zamanda değilse de bekle derim ben, hisar anneler günü zamanı çok çılgın indirimler yapıyor çünkü.
teşekkkür ederim onun 4lüsünn fotoğrafını bulamadm ama alırsam o da 4lü olacak
teşekkürler sizce zamanla renklerinde bir sorun olur mu yemek takımında
deme öyle yaaaa...offf offff çok kararsızım...yemek tkmları 9 modelde 5 e indirdm şimdi 1 e indirmm lazım:))
hadi ya çok var ama anneler gününe
teşekkür ederim:)Yemek takimi 1 veya 4
Tencere : Yorum yok, hic anlamam :)
ben de demşr olmayan tutacakların bi kaç yıl sonra makinede solup matlaştığını duydum yani herkes öyle tavsiye etti.. anneminde plastik kulplu tencereleri cok matlaştı.. tabi markasına göre de değişebilir çok yanıltmak istemem
hmn hmn fiatlr aynı 500e fln gelyoro zamana düğünün olmayacaksa bekle bence. yorumlara bakmadım da fiyatları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?