kütahya porselen karar veremedim sizce hangisi hanımlar(Resimli)

Kuzum yaaa simdi bi daha baktim da 3.takim da cok asil duruyor bence gõzünle gõr ve cevrendekilerin de fikrini al ayyyy bak ben de kararsiz kaldim 3 de cok hos

Kuzum yaaa simdi bi daha baktim da 3.takim da cok asil duruyor bence gõzünle gõr ve cevrendekilerin de fikrini al ayyyy bak ben de kararsiz kaldim 3 de cok hos
deme öyle yaaaa...offf offff çok kararsızım...yemek tkmları 9 modelde 5 e indirdm şimdi 1 e indirmm lazım:))

yemek takımı 4
tencere takımı 5

çok emin değilim ama benim tencere takımımın aynısı sanırım, ama benimkinin dibi petek petek olan tavası da vardı. bi araştır istersen. benimkiler kolide şimdi bakamıyorum o yüzden. aynı takımın ayrıca çaydanlığı da var bu arada, haberin olsun. düğünün çok yakın zamanda değilse de bekle derim ben, hisar anneler günü zamanı çok çılgın indirimler yapıyor çünkü.

hadi ya çok var ama anneler gününe

teşekkkür ederim onun 4lüsünn fotoğrafını bulamadm ama alırsam o da 4lü olacak

tamam, ben sadece adet fazla diye onu yazmıştım. son 3 tencere takımları benziyor, 2. de fena değil sapları ve kapakları tamamen metal olanlar biraz el yakıyor, onu da dikkate alın derim.

teşekkürler sizce zamanla renklerinde bir sorun olur mu yemek takımında

Bence çok sık bulaşık makinesine atarsanız yani misafir için değil de günlük kullanım içinse olabilir.

görünüş olarak o ama kullanım açısından emin değilim.

deme öyle yaaaa...offf offff çok kararsızım...yemek tkmları 9 modelde 5 e indirdm şimdi 1 e indirmm lazım:))

irl, post: 38416167, member: 237089"]deme öyle yaaaa...offf offff çok kararsızım...yemek tkmları 9 modelde 5 e indirdm şimdi 1 e indirmm lazım:))[/QUOTE]
Ayyyy acaba 4. Takimin sonradan modasi gecer mi acaba yani o geldi aklima ama 3. Takim da cok asil ve şık duruyor iste dur bakalim biraz daha cevaplar gelsin tabi bu arada canlisini gorunce bakarsin fikrin degiseverir

canım hisar o konuda garanti veriyor. kulplarını değiştiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…