Kutsal Cumartesi

Bizde de cumartesi gece degerlendirme gunu hafta ici de oluyor tabiki ama cumartesi daha farkli geliyor bize sabh erken kalkma zorunluluğu olmadigi icin bi kizimiz var yemek cay faslı derken sonrada kziimizin uyku vakti derken bazen useniyoruz saat ilerleyince ama zorunlu bi cumartesi iliskimiz yok olmayınca tatsizlik olmuyor tabi bu kadar sorun olmasi sinir eder insani haklsn konusup hallrtmeyr çalış bence duzelir ins cinsel hayatta evliligi cok etkiliyor malesef kac cocugunuz var

Siz bir insansınız nesne değil yorgun olursunuz hasta olursunuz keyifsiz olursunuz bu erkeklerin hareketleri de iyice saçma geldi bana

Ya bence adam hafta içi çalışıyorum,Cumartesi akşamı keyifle iş göreyim pazar da ailecek rahat takılalım kafasında
Adamın bi cumartesi keyfi var
Ya aslında trajikomik mi denir ne denir bilemedim.. oturup konuşun anacım.. 10 senedir aklınız nerdeydi nasıl idare ettiniz ?

Eşinizin eskiden gelen psikolojik bir problemi olabilir mi?

Şu da ilginç.
Bazı cumartesileri reddetmenize rağmen yine de her cumartesi şansını deniyor.
Size küsmüyor,cumartesi gününü özel saymaya devam ediyor.

Bence açıkca konuşun.
Sebebini öğrenin,neden ille cumartesi?
Hatta neden gün koymak?
Bana göre içinden geldiğinde olmalı.
Yani bazen 2 gün üstüste olur,bazen 3 günde bir olur,bazen haftada 1 olur.
Değişiyor bu psikolojilere,yorgunluk durumlarına göre...
İlginç bir takıntı ama muhakkak sebebi vardır,bunun için boşanmayın elbette.
Ama konuşun sorun,siz de haklısınız,siz de konuşun.

Yapıcı yorumlarınız için teşekkür ederim.

Daha önce de yazdım bazen kabul bazen red ederek

Olmayınca sorun olması problem.1 çocuğumuz var ,birbirimizi yemekten 2 .ye vakit bulamadık

Olmayınca sorun olması problem.1 çocuğumuz var ,birbirimizi yemekten 2 .ye vakit bulamadık
Vala canim is surat asmaya inada binince bi donem boyle oluyor . .. Bizde bi ara bu durumdan muzdariptim iategim hic kalmamisti esimde surat asiyor kavga çıkıyordu o sinirlendilce ben dahada uzaklastim ama sonra kendimizi toparladik oturduk konuştuk su an iki tarafta istedgnde oluyor. Ama bi taraf istemedgnde karsi taraf huzursuzluk çıkarmıyor bi düzene girdi... Şimdi cok ayrntiya girmeyim ama acaba uzun uzun rahat ilişki mi istiyor acaba kisa süreli yarim yamalak ilişki mi istemiyor acaba pazar naslsa tatil uykusuz kalsakta telafi edriz die düşünüyordur belki bizde bu durum var misal hafta ici gece 2 3 kez banyoya girmeye useniyoruz

Aa kocacim senin ne isin var kk da :))))

Şaka bir yana bizde oyyleyiz. Cunku pazar tatil... Demekki kendini o gunlere ayarlamak istiyor ayarliyot olmayinca hayal kirikligi yasiyor demek.

Benim eşimde eşinizin benzeri.oda belli saatlerde ilişki istiyor.eğer o zamanı geçirirsem günlerce afra tafra çekiyorum..kendimi robot gibi hissediyorum.yıllardır böyle değişcek gibide değil.

sizin, esinizin sizi arzuladigi kadar arzulamadigini farkettigi icin erkeklik gururu kiriliyordur. Cinsellik evlilikte onemli. Siz neden istemiyorsunuz bir probleminiz olmadiginda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…