Bir kaç gün sürüyor ama en yoğun Pazar günü oluyor.çok ilginç trip atmaları ne zaman geçiyo, kendi kendinemi barışıyo
Yapıcı yorumlarınız için teşekkür ederim.İşte çok sık reddediyorsunuz sanırım. Hafta içi çalışıyosunuz yorgunsunuz diye onu tolere ediyor. Kendisine göre cumartesi gününü en müsait gün belirlemiş. Ertesi gün okul yok iş yok e cumartesi siz de evde dinleniyorsunuz hatta çocukla geziyorsunuz, keyfinizin yeeinde olmasını bekliyor. Bu arada ben de eşimi reddedince bi süre suratsız keyifsiz oluyor, bilmiyorum bana kısmen haklı geliyorlar. Demek ki kendini hazırlıyor, beklenti içindeyken öyle kala kalınca sinir yapıyor. Karşılıklı bırakın takıntıları, bence inatlaşmayın, sonuçta çocuğunuz var ve bu o kadar da büyük çözülmeyecej bi sorun değil. :)
C.tesi içiyor mu? İstiyor hadi olmayınca neden geriliyor. Sizde c.tesileri hayır dememeye çalışsanız.Bir kaç gün sürüyor ama en yoğun Pazar günü oluyor.
Daha önce de yazdım bazen kabul bazen red ederekYa bence adam hafta içi çalışıyorum,Cumartesi akşamı keyifle iş göreyim pazar da ailecek rahat takılalım kafasında
Adamın bi cumartesi keyfi var
Ya aslında trajikomik mi denir ne denir bilemedim.. oturup konuşun anacım.. 10 senedir aklınız nerdeydi nasıl idare ettiniz ?
Aynen malesef öyle oluyor biraz da inada bindiSiz bir insansınız nesne değil yorgun olursunuz hasta olursunuz keyifsiz olursunuz bu erkeklerin hareketleri de iyice saçma geldi bana
Hayır içmiyor,çalışıyorum ama zorlamayla olmuyorkiC.tesi içiyor mu? İstiyor hadi olmayınca neden geriliyor. Sizde c.tesileri hayır dememeye çalışsanız.
Vala canim is surat asmaya inada binince bi donem boyle oluyor . .. Bizde bi ara bu durumdan muzdariptim iategim hic kalmamisti esimde surat asiyor kavga çıkıyordu o sinirlendilce ben dahada uzaklastim ama sonra kendimizi toparladik oturduk konuştuk su an iki tarafta istedgnde oluyor. Ama bi taraf istemedgnde karsi taraf huzursuzluk çıkarmıyor bi düzene girdi... Şimdi cok ayrntiya girmeyim ama acaba uzun uzun rahat ilişki mi istiyor acaba kisa süreli yarim yamalak ilişki mi istemiyor acaba pazar naslsa tatil uykusuz kalsakta telafi edriz die düşünüyordur belki bizde bu durum var misal hafta ici gece 2 3 kez banyoya girmeye useniyoruzOlmayınca sorun olması problem.1 çocuğumuz var ,birbirimizi yemekten 2 .ye vakit bulamadık
merhaba meselem şu eşimin garip bir takıntısı var.cumartesi günü illa cinsellik olacak,eğer olmasıysa Pazar günümü mahvetmek için elinden geleni ardına koymuyor ve bu durum benim sinirimi fazlasıyla bozmaya başladı artık.Kendimi kullanılmış olarak görüyorum.Yani canın istesin istemesin Cumartesi bu iş görülecek mutlaka yoksa Pazar günü bütün gün surat yapar asla dışarı çıkmaz hava güzel olsa dahi bir yere götürmez, kendi çıkar hesap vermez ne bilim daha bir sürü şey olay çıkarması da üstüne tuz biber tabii.Sizin eşiniz de böyle mi yoksa sadece benimki mi böyle ve bugün tam da böyle bir Pazar oldu ve ben artık cinnet geçiriyorum.Yani insan hasta olabilir canı istemeyebilir yorgun olabilir,sanki sözleşme imzaladım.Tabii regl dönemlerini saymıyorum o zaman sorun çıkmaz.Sizce normal mi bu durum?
Siz 2nci cocuk konusu acmistiniz hatirliyorum :)Olmayınca sorun olması problem.1 çocuğumuz var ,birbirimizi yemekten 2 .ye vakit bulamadık
Benim eşimde eşinizin benzeri.oda belli saatlerde ilişki istiyor.eğer o zamanı geçirirsem günlerce afra tafra çekiyorum..kendimi robot gibi hissediyorum.yıllardır böyle değişcek gibide değil.merhaba meselem şu eşimin garip bir takıntısı var.cumartesi günü illa cinsellik olacak,eğer olmasıysa Pazar günümü mahvetmek için elinden geleni ardına koymuyor ve bu durum benim sinirimi fazlasıyla bozmaya başladı artık.Kendimi kullanılmış olarak görüyorum.Yani canın istesin istemesin Cumartesi bu iş görülecek mutlaka yoksa Pazar günü bütün gün surat yapar asla dışarı çıkmaz hava güzel olsa dahi bir yere götürmez, kendi çıkar hesap vermez ne bilim daha bir sürü şey olay çıkarması da üstüne tuz biber tabii.Sizin eşiniz de böyle mi yoksa sadece benimki mi böyle ve bugün tam da böyle bir Pazar oldu ve ben artık cinnet geçiriyorum.Yani insan hasta olabilir canı istemeyebilir yorgun olabilir,sanki sözleşme imzaladım.Tabii regl dönemlerini saymıyorum o zaman sorun çıkmaz.Sizce normal mi bu durum?
burcu ne bu adamın yay miHaftaiçi de olsa Cumartesi illa olacakmış
merhaba meselem şu eşimin garip bir takıntısı var.cumartesi günü illa cinsellik olacak,eğer olmasıysa Pazar günümü mahvetmek için elinden geleni ardına koymuyor ve bu durum benim sinirimi fazlasıyla bozmaya başladı artık.Kendimi kullanılmış olarak görüyorum.Yani canın istesin istemesin Cumartesi bu iş görülecek mutlaka yoksa Pazar günü bütün gün surat yapar asla dışarı çıkmaz hava güzel olsa dahi bir yere götürmez, kendi çıkar hesap vermez ne bilim daha bir sürü şey olay çıkarması da üstüne tuz biber tabii.Sizin eşiniz de böyle mi yoksa sadece benimki mi böyle ve bugün tam da böyle bir Pazar oldu ve ben artık cinnet geçiriyorum.Yani insan hasta olabilir canı istemeyebilir yorgun olabilir,sanki sözleşme imzaladım.Tabii regl dönemlerini saymıyorum o zaman sorun çıkmaz.Sizce normal mi bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?