Kutsal Damacana filmini beğenmedim

şafak sezer'i oldum olası hiç sevmem ne zaman görsem kanal degiştiririm.sağol canım uyarın için :)

'sakın gitmein'demeni pek doğru bulmadım..:1closedeyes:
iğrençte olsa bir emek harcanmış,sanat bu; yorum farkı vardıryerimseniben

şafak sezerin olduğu yerde iğrençlik olmaz mı cnmm
sağol uyarın içina.s.

hayır hıc komık degıl yanı bana komık gelmedı tabı herkesın espiri ve komıklık anlayısı farklıdır bu benım dusuncem.

Şafak sezer i çok severim ben.Ayrıca filme gidenler bidaha gidiyomuş bende merak ettim şimdi...

safak sezerin ve gaffur tiplemesi yapan kişinin(adını bilmiyorum) buna benzer bir çok kişinin espiri anlayışını çok kalitesiz buluyorum...hakikaten seviyesi düşük espiriler...

:roflol:ya bi arkadaş gitmiş...hatta çok beğendiğini defalarca söyleyip filmin adı kutsal kase dedi:roflol:şaşırdı:roflol:demek güzel değil...CADIARZU

evet bende çok komik bir film olduğunu duydum şafak sezeride çok komik bulurum ayrıca,zevkkler ve renkler tartışılmaz canım.sonuçta emeğe saygıı!!

bende izledim beni eleştireceksiniz ama belkide bakıyorum da güldürü filmlerinde nedense hep küfür bunamı güleceğiz emeğe saygı ama yabancı filmlerde izliyorum gerçekten helal olsun dediğim komedi filmleri var ama ben açıkçası küfür yoluyla komedileri beğenmiyorum.Olsun ama küfür hadi diyelim ama bu kadarmı olur küfürle başlayıp küfürle bitiyor izleyin karar sizin derim.

O kadar da kötü değildi bence, hele Recep İvedik le kıyaslarsanız süperdi denilebilir.

bence gayet güzeldi çok güldüm ben
pc me indirdim hatta senin tavsiyen üzerine bi daha izledim tu.a.na sırnaşık şey

demekkı zevk meselesı kımı begendıgını yazmıs kımı ıgrenc demıs ama belden asagı esprılerı bende hıc sevmıyorum ve malesef artık cogu fılm oyle

Ben beyendim kaliteli değil fazla parada harcanmamış
birazda arga
ama bence gülmek için gayet iyi bir seçim :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…