Ben iki senelik ewliyim ben hala öyleyim canim eşim hala ayni ama yapısında var zaten biz konusmaya basladmzdan beri neyse dicem o ki kaynanam hep derki nereye olursa olsun cagardimi git kocani yalniz birakma hastalik ölüm olmadi sürece git gitmeye çalış yarın bigün bi hata yapar erkek bunlar canin yanar suclu yaparsin kendi kendini
Evet sordum yazımdada belirttim" birlikte olmayacaksak niye evlendik" diyor.Sebebini kendisine sormadin mi? Basina bir sey gelecek diye mi korkuyor acaba?
Kalabalık aile de olsa belki özenSiz yetişmiştir.Ben öyle mesela.Sanmiyorum yalniz kaldigini baya kalabalik ailede buyumus artik bilemiyorum.Psikologlada işi olmaz
Evet sordum yazımdada belirttim" birlikte olmayacaksak niye evlendik" diyor.
Ben zaten ozgur alanim olsun ayri takilayim gezeyim adamda ayri biyerde gezsin beni darlamasin seklinde bir tarzım yok abartiyor bazen ciddi sekilde hadi onada bisey demiyorum ne guzel cagiriyor ama gelmeyince tavir,surat evdeki gerginlik bıktırıyor insanı sanki hep onu yalniz birakiyormusum gibi ve farkibda degil. Dedigi lafta o işte.
Yaşamadan bilemessin bazı seyleri ^^
Bazen tras olurken veya banyoya cagriyor ama ondan sıkılmıyorumbenim derdim baxen iş tartismaya varacak boyuta geliyor
Sevimli geliyor olabilir ama bazen bu iş tartisma ve gerginlik yaratiyor.hic sevimli olmuyor emin ol .
Bende inatlaşıyorum bazen canim istemiyorsa istemiyordur.Arkadasina gitmek istedi pc parcasi alip gelmek icin benimde canim istemedi oda tavir aldi gitmedi.Arkadasi gelip getirdi.
Ama bu olaylar bazen daha cok geriyor aramizi tartismaya gidiyor.
Annesine cook fazla bağlı ,ana kuzusu bir tip degil.Kendi fikirleri ve bireyselligi oldugunu biliyorum ben. Onun disinda pskilojik bir hastalik tanisi koyamiyorum ben psikolog olmadigimdan.
Benimde hosuma gidiyorda tek sevmedigim iste arada bir gelmemelerime mevzu yaratmasin oyle olunca insan bıkıyor.
Mutluyuz temali bir konu degil ama yinede mutluyuz sukur.
Konu sevimli gelmis olabilir tabiki esin birlikte vakit gecirmek istemesi hos ama bi olumsuz yanit aldi diye iş gerginlige,tavirlara girince artik sıkıcı hal almaya basliyor bunlar fazla geliyor.
Tamam hayatim busefer ben gideyim dese canim istemediginde surat yapcagina sikinti olmazdi.
Sevgililik ile evlilik biraz farklı.Gezme tozma işlerini zaten hep beraber yapiyoruz hic ayri ayri yerlerde bulunmadik bicok seyi zaten beraber yapiyoruz ama mesele suyunu cikartmak.
Valla biz de dipdibeyiz ve surekli temasta olmak ister. Hatta yemke yerken bile ayagini degdirir, uyurken bile sarilmasa da kolunu falan atar ustume. Disarida 5 dk isi bile olsa gel der. Sikinti degil bana gore, gordugum kadariyla bir cok kisinin hayalini yasiyorsunuz. Dert etmemeye calisin.
Cok komik ya neguzel bi sorun.benim eşimde heryere götürürdü ama doğumdan sonra kendi gidiyor eğer çocuğun yoksa ve olursa mumla ararsın gezmeleri
Yok seni çok iyi anlıyorum bazen bende sıkılıyordum ya sen git benim gidesim yok deyince sen kadınsın gelmek zorundasın diyordu :) kızıyordu..ben benzinlik konusunda güldüm sadece ne alaka.doğum yaptıktan sonra kendisi gidiyorKendimi ifade edemedim sanırım.Ben eşime uzak yapıda bir insan değilim zaten bizde surekli temas halinde ve genelde birlikte vakit geciren bir ciftiz ancak sizinde illa ki bugun canim istemiyor sen gidip geliver dediginiz olmuştur iste tam boyle oldugunda esinde anlayisli olmasi lazim hemen tavir ,surat, gerginlik olunca isin suyu cikiyor ayrica ben gezmelerden dertli degilim zaten ayri ayri gezmeyiz bunu bende istemem ama en azindan benzin almaya gelmek istemiyor olabilirim servise ogün gitmek istemiyor olabilirim bunu kendi halledebilir ve bu konunun aramizda gerginlik yaratmasi sevimli bir olay degil.. bir dert.
Pek cozumude yok sanırım huy diyecegim yada konusmaya devam edecegim dertlesmis oldum.
Yok seni çok iyi anlıyorum bazen bende sıkılıyordum ya sen git benim gidesim yok deyince sen kadınsın gelmek zorundasın diyordu :) kızıyordu..ben benzinlik konusunda güldüm sadece ne alaka.doğum yaptıktan sonra kendisi gidiyor
Valla keske brnimde esim nere giderse beni de goturse yaaIyi geceler.
Direk konuya gececegim.
Esimin pesinde kuyruk gibiyim ilk evlendigimizde daha beterdi markete bile yalniz cikmak istemiyordu tavir aliyordu gelmezsem "biz niye evlendik ozaman beraber olmak icin evlendik " diyor adam zaten hep dipdibeyiz ayri mi dustuk ,simdi markete gidiyor ama olur olmaz herseye benide cagiriyor.
Bir arkadasindan birsey alip donecek misal bu gece bana diyor ki sunu sunu alip donelim mi ? Yahu sen git gel.. yooooook illa bende gelcem gelmessem dunya tavir ,surat sonra beni tek basima yolladın diyor fenalik gecircem artık.
Misafirlik filan olsa anlayacagım ama benzinlige gitse adam benide almak istiyor.
Servise gidecek is cikisi gecerken senide evden aliyim ikimiz gidelim filan.Ornek olsun diye anlatiyorum
Ben esimle gezmeyi vakit gecirmeyi tabiki seviyorum ama bıktım kuyruk gibi dolaşmaktan.
Gitmek istemessem gitmiyorum o ayrı ama ben gitmessem oda gitmiyor busefer gidecegi yere herseferinde ayni olaylardan bana gına geldi artık niye kuyruk gibi dolasayim ki .. Bunu yaşayan var mı 1 seneyi gecti evleneli hani yeni evli hevesi desen -.-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?