Kuyruk gibiyim.

Hatadan kastın aldatma başka kadina bakmaysa :) Ben çoban degilim başında onun.. 3-5 kere gelmedim diye hata yapiyorsa ben kendimi suçlu yapmam onun HATA yapası varmıştır.
Ben adamla vakit gecirmiyor degilim anlatmak istedigim çok farklı.

Canim anliorum seni benim eşim de ayni bend senin gibi cok sıkılıyor um ama su iki haftadr normaliz belki zamanla dahada degiscekler

Sebebini kendisine sormadin mi? Basina bir sey gelecek diye mi korkuyor acaba?
Evet sordum yazımdada belirttim" birlikte olmayacaksak niye evlendik" diyor.
Ben zaten ozgur alanim olsun ayri takilayim gezeyim adamda ayri biyerde gezsin beni darlamasin seklinde bir tarzım yok abartiyor bazen ciddi sekilde hadi onada bisey demiyorum ne guzel cagiriyor ama gelmeyince tavir,surat evdeki gerginlik bıktırıyor insanı sanki hep onu yalniz birakiyormusum gibi ve farkibda degil. Dedigi lafta o işte.

Soyledigi mantikli degil. Bilincaltinda gizledigi baska bir nedeni olabilir. Ikinizin de kendine ait ozgur alani olmali. Bu kadari dip dibe olmak iyi degil. Birbirinizden cabuk sıkılırsınız.

Durumun şuanda annesine bağlılıkla alakası yok ama haklısınız bunu anlamanız için en azından psikoloji bilginiz olması lazım.Sağlıklı olmadığı bariz.ne diyeyim kolay gelsin

Ayy bende diyorum ki keske sinek olsamda nisanlimin omzunda bütün gün gezsem

cok şanslısınız her erkegin yapmadıgını kocanız yapıyor.. Size deger veriyor ve vaktinn tamamını siznle gecirmk istiyor :)

Valla biz de dipdibeyiz ve surekli temasta olmak ister. Hatta yemke yerken bile ayagini degdirir, uyurken bile sarilmasa da kolunu falan atar ustume. Disarida 5 dk isi bile olsa gel der. Sikinti degil bana gore, gordugum kadariyla bir cok kisinin hayalini yasiyorsunuz. Dert etmemeye calisin.

Cok komik ya neguzel bi sorun.benim eşimde heryere götürürdü ama doğumdan sonra kendi gidiyor eğer çocuğun yoksa ve olursa mumla ararsın gezmeleri

Cok komik ya neguzel bi sorun.benim eşimde heryere götürürdü ama doğumdan sonra kendi gidiyor eğer çocuğun yoksa ve olursa mumla ararsın gezmeleri

Kendimi ifade edemedim sanırım.Ben eşime uzak yapıda bir insan değilim zaten bizde surekli temas halinde ve genelde birlikte vakit geciren bir ciftiz ancak sizinde illa ki bugun canim istemiyor sen gidip geliver dediginiz olmuştur iste tam boyle oldugunda esinde anlayisli olmasi lazim hemen tavir ,surat, gerginlik olunca isin suyu cikiyor ayrica ben gezmelerden dertli degilim zaten ayri ayri gezmeyiz bunu bende istemem ama en azindan benzin almaya gelmek istemiyor olabilirim servise ogün gitmek istemiyor olabilirim bunu kendi halledebilir ve bu konunun aramizda gerginlik yaratmasi sevimli bir olay degil.. bir dert.
Pek cozumude yok sanırım huy diyecegim yada konusmaya devam edecegim dertlesmis oldum.

Yok seni çok iyi anlıyorum bazen bende sıkılıyordum ya sen git benim gidesim yok deyince sen kadınsın gelmek zorundasın diyordu :) kızıyordu..ben benzinlik konusunda güldüm sadece ne alaka.doğum yaptıktan sonra kendisi gidiyor

Yok oyle sen kadinsin zorundasina girse agzina vurmaktan beter ederim oyle bir yaklasim yapamaz o beni yalniz gonderiyon ivir zivir diye tripleniyor.
Benzinlik konusu beni heryere kuyruk gibi taktiginin abartili oldugunu gosteren bir ornek iste..

Valla keske brnimde esim nere giderse beni de goturse yaa kaynanamla kaynbabamin heegun yuzunu gormekten gina geldi ne guzel bi derdin varmis allahm baska dert vermesin !

Bizde hep birlikte gideriz gidilecek yerlere : ) bebem olunca nasıl olur bilmem ama sanırım o da minik bi kuyruk olur yine :)

İlk tanışmanızda nasıldı?Ailesi nasıl
Annesi kardeşleei ona özenli mi?Annesine düşkün değil dedin.Mesafeli soğuk mu annesiyle?işi ,yaşı ne?Doğulu,batılı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…