• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuyruk gibiyim.

Cok fena .. aynen boyle iste bizimkide 32 sene care bulamadiysa demek huylu huyundan donmuyor iste
Huyundan vazgeçmiyor dediğin gibi araba tamir ederken oğulları yanında, yok yetmiyor kayınvalidemde yanında olacakmış kadını hiç rahat bırakmaz ben annem bana lazım yemek yapıyoruz diyince heee tamam der beş dakika Geçmez aradan kayınvalideme bi kahve yapsana der maksat kahve değil Bahanecek kayınvalidemi yanına getirtecek sonrada başında dikiltecek ben kahve kokusundan tiksindiğim için mecbur kayınvalidem yapıyor oda hiç memnun değil ama yıllardır alışmış artık ses etmiyor

Ayyy ne guzel insallah benim esimde oyle olur valla ilerde buro acacagim zaman bile dipdibe acarim heralde ay cok sanslisin canim :)) Bende babama kuyruk olurum surekli araba yikarken bile giderim :KK53:

Bu kadari beni boğar, bu ne yahu yapisik ikizler gibi.

Allahtan wc ye banyoya gelmiyor, gelmiyor degil mi :KK70:

En nefret ettiğim erkek tipi. Benim için ideal koca evden mümkün olduğunca uzak olsun, şehir dışı hatta yurt dışı işleri konferansları olsun, gitsin evden bana nefes aldırsın rahat bıraksın beni. Dip dibe olunca benim nefesim daralıyor.

Aynı benimki de....:)
Bazen insanın canı istemiyor evet.
O zamanlar yemek ısmarlarsan olur falan diyorum. Dışada yiyoruz. İşime geliyor.

Biz de oyleyiz ama yilisik taraf benim genelde :KK22: cok severim.

Iyi geceler.
Direk konuya gececegim.
Esimin pesinde kuyruk gibiyim ilk evlendigimizde daha beterdi markete bile yalniz cikmak istemiyordu tavir aliyordu gelmezsem "biz niye evlendik ozaman beraber olmak icin evlendik " diyor adam zaten hep dipdibeyiz ayri mi dustuk ,simdi markete gidiyor ama olur olmaz herseye benide cagiriyor.
Bir arkadasindan birsey alip donecek misal bu gece bana diyor ki sunu sunu alip donelim mi ? Yahu sen git gel.. yooooook illa bende gelcem gelmessem dunya tavir ,surat sonra beni tek basima yolladın diyor fenalik gecircem artık.
Misafirlik filan olsa anlayacagım ama benzinlige gitse adam benide almak istiyor.
Servise gidecek is cikisi gecerken senide evden aliyim ikimiz gidelim filan.Ornek olsun diye anlatiyorum
Ben esimle gezmeyi vakit gecirmeyi tabiki seviyorum ama bıktım kuyruk gibi dolaşmaktan.
Gitmek istemessem gitmiyorum o ayrı ama ben gitmessem oda gitmiyor busefer gidecegi yere herseferinde ayni olaylardan bana gına geldi artık niye kuyruk gibi dolasayim ki .. Bunu yaşayan var mı 1 seneyi gecti evleneli hani yeni evli hevesi desen -.-
diğer türlü de eşim beni hep yalnız bırakıyo diye dertleniRdin

boyle sorunlari kucukken anneye guvenle baglanamamis bireyler yasar genelde :KK51:
anneyle dolduramadigi guven duygusunu sizinle doldurmaya calisiyor gibi..

Anneden ayrılıp bireyselleşemediği için şuanda eşini de uzantısı olarak görüyor.Büyük ihtimal kendi bile farketmediği,bastırdığı bir anksiyete yaşıyodur içinde..çocuklarınki gibi:)

Ben eşimin kızım da benim kuyrugum :)
Tırtıl gibi geziyoruz :)

Gelmek istemediginiz de tamam dememesi surat asmasi olmasa sorun değil gerçekten. .

Sizi yanında istiyor tek başına sıkılıyor belki..

Çok tatlııııı
xenforo-smilies-kk68.gif
Allah sevgnizi daim etsin...
Benim ki de sen geleceksen benim gelmeme gerek yok o zaman sen halledersin ekibinden
xenforo-smilies-kk48.gif

Bayıldım konuya valla sırıtarak okudum. Surat asmasına gelince buna izin vermemek için siz de her zaman katılırsınız eşinize olur biter. Fizan'a gidilmiyodur nihayetinde. Ben de her an beraber olabilmek, her yere beraber gitmek için fırsat kollarım. Eski sevgilimle zorla araba yıkatmaya gitmiştim hatta, o arabadan inip dışardan izledi yıkanışını beni içerde sap gibi bırakmıştı. Yıkama bitene kadar içime içime ağladığımı hatırlıyorum :)
Benim müstakbel eşim de böyle olsa keşke wc kapısında bile beklerim :)

Iyi geceler.
Direk konuya gececegim.
Esimin pesinde kuyruk gibiyim ilk evlendigimizde daha beterdi markete bile yalniz cikmak istemiyordu tavir aliyordu gelmezsem "biz niye evlendik ozaman beraber olmak icin evlendik " diyor adam zaten hep dipdibeyiz ayri mi dustuk ,simdi markete gidiyor ama olur olmaz herseye benide cagiriyor.
Bir arkadasindan birsey alip donecek misal bu gece bana diyor ki sunu sunu alip donelim mi ? Yahu sen git gel.. yooooook illa bende gelcem gelmessem dunya tavir ,surat sonra beni tek basima yolladın diyor fenalik gecircem artık.
Misafirlik filan olsa anlayacagım ama benzinlige gitse adam benide almak istiyor.
Servise gidecek is cikisi gecerken senide evden aliyim ikimiz gidelim filan.Ornek olsun diye anlatiyorum
Ben esimle gezmeyi vakit gecirmeyi tabiki seviyorum ama bıktım kuyruk gibi dolaşmaktan.
Gitmek istemessem gitmiyorum o ayrı ama ben gitmessem oda gitmiyor busefer gidecegi yere herseferinde ayni olaylardan bana gına geldi artık niye kuyruk gibi dolasayim ki .. Bunu yaşayan var mı 1 seneyi gecti evleneli hani yeni evli hevesi desen -.-

korkuyordu belki adam

Ah R..ile olsaydık da dipdibe olsaydık.Hani zaten aramızda ülkeler vardı..Özlediydim..of..of...
Birkaç kişinin daha eşi böyleymiş ne güzel.Herkes için değil de sevdiğim insan için güzel olur.Hani hiç tatmadım:)Böyleleri de var deMek .İlgisizden iyi.Başka kadınlara bakmasından iyi:)
Seni de anladım herşetin aşırısı usandırır.Nedeni neymişki..Hayatta çok mu yalnız kalmışBen öyle mesela..Söylemen lazım.Psikolog falan..

Ayyy ne guzel insallah benim esimde oyle olur valla ilerde buro acacagim zaman bile dipdibe acarim heralde ay cok sanslisin canim :)) Bende babama kuyruk olurum surekli araba yikarken bile giderim :KK53:

Yaşamadan bilemessin bazı seyleri ^^
Bu kadari beni boğar, bu ne yahu yapisik ikizler gibi.

Allahtan wc ye banyoya gelmiyor, gelmiyor degil mi :KK70:

Bazen tras olurken veya banyoya cagriyor ama ondan sıkılmıyorum :D benim derdim baxen iş tartismaya varacak boyuta geliyor
Bence sevimli yaa:KK37:

Sevimli geliyor olabilir ama bazen bu iş tartisma ve gerginlik yaratiyor.hic sevimli olmuyor emin ol .
Aynı benimki de....:)
Bazen insanın canı istemiyor evet.
O zamanlar yemek ısmarlarsan olur falan diyorum. Dışada yiyoruz. İşime geliyor.

Bende inatlaşıyorum bazen canim istemiyorsa istemiyordur.Arkadasina gitmek istedi pc parcasi alip gelmek icin benimde canim istemedi oda tavir aldi gitmedi.Arkadasi gelip getirdi.
Ama bu olaylar bazen daha cok geriyor aramizi tartismaya gidiyor.
Anneden ayrılıp bireyselleşemediği için şuanda eşini de uzantısı olarak görüyor.Büyük ihtimal kendi bile farketmediği,bastırdığı bir anksiyete yaşıyodur içinde..çocuklarınki gibi:)

Annesine cook fazla bağlı ,ana kuzusu bir tip degil.Kendi fikirleri ve bireyselligi oldugunu biliyorum ben. Onun disinda pskilojik bir hastalik tanisi koyamiyorum ben psikolog olmadigimdan.

Ben eşimin kızım da benim kuyrugum :)
Tırtıl gibi geziyoruz :)

Gelmek istemediginiz de tamam dememesi surat asmasi olmasa sorun değil gerçekten. .

Sizi yanında istiyor tek başına sıkılıyor belki..

Benimde hosuma gidiyorda tek sevmedigim iste arada bir gelmemelerime mevzu yaratmasin oyle olunca insan bıkıyor.

Çok tatlııııı
xenforo-smilies-kk68.gif
Allah sevgnizi daim etsin...
Benim ki de sen geleceksen benim gelmeme gerek yok o zaman sen halledersin ekibinden
xenforo-smilies-kk48.gif

Mutluyuz temali bir konu degil ama yinede mutluyuz sukur.
Konu sevimli gelmis olabilir tabiki esin birlikte vakit gecirmek istemesi hos ama bi olumsuz yanit aldi diye iş gerginlige,tavirlara girince artik sıkıcı hal almaya basliyor bunlar fazla geliyor.
Tamam hayatim busefer ben gideyim dese canim istemediginde surat yapcagina sikinti olmazdi.
Bayıldım konuya valla sırıtarak okudum. Surat asmasına gelince buna izin vermemek için siz de her zaman katılırsınız eşinize olur biter. Fizan'a gidilmiyodur nihayetinde. Ben de her an beraber olabilmek, her yere beraber gitmek için fırsat kollarım. Eski sevgilimle zorla araba yıkatmaya gitmiştim hatta, o arabadan inip dışardan izledi yıkanışını beni içerde sap gibi bırakmıştı. Yıkama bitene kadar içime içime ağladığımı hatırlıyorum :)
Benim müstakbel eşim de böyle olsa keşke wc kapısında bile beklerim :)
Sevgililik ile evlilik biraz farklı.Gezme tozma işlerini zaten hep beraber yapiyoruz hic ayri ayri yerlerde bulunmadik bicok seyi zaten beraber yapiyoruz ama mesele suyunu cikartmak.

Ah R..ile olsaydık da dipdibe olsaydık.Hani zaten aramızda ülkeler vardı..Özlediydim..of..of...
Birkaç kişinin daha eşi böyleymiş ne güzel.Herkes için değil de sevdiğim insan için güzel olur.Hani hiç tatmadım:)Böyleleri de var deMek .İlgisizden iyi.Başka kadınlara bakmasından iyi:)
Seni de anladım herşetin aşırısı usandırır.Nedeni neymişki..Hayatta çok mu yalnız kalmışBen öyle mesela..Söylemen lazım.Psikolog falan..

Sanmiyorum yalniz kaldigini baya kalabalik ailede buyumus artik bilemiyorum.Psikologlada işi olmaz

Ben iki senelik ewliyim ben hala öyleyim canim eşim hala ayni ama yapısında var zaten biz konusmaya basladmzdan beri neyse dicem o ki kaynanam hep derki nereye olursa olsun cagardimi git kocani yalniz birakma hastalik ölüm olmadi sürece git gitmeye çalış yarın bigün bi hata yapar erkek bunlar canin yanar suclu yaparsin kendi kendini

Back
X