kuyruk sokumu ağrısı çekiyor musunuz

Ben daha 15 haftalığım çok oturmaktan ve bağırsak hareketsizliğinden olduğunu düşünüyorum,demir hapları beni biraz kabız yaptı rahat değilim birde hemoroidim var,makat kısmımdan içten gelen sancılar hissediyorum bikaç gündür(

kuyruk sokumu agrısı bende de var kılo ıle alakalı oldugunu sanmıyorum cok oturmaktan yada cok ayakta kalmaktan zaten uzun surelı oturmayın dıyorlar 15dkada bır yuruyus onerıyorlar ozellıklede varisler ıcın bırde usutmeyle alakalı olabılır kuyruk sokumu agrısı.

7,5 aylık hamileyim ve hamileliğimin 2. ayından beri hiç geçmeden dahada artarak bu ağrıyı bende çekiyorum maalesef yapacak bişi de yokk...ilacı falanda yok, sadece kendinizi yormamaya özen gösterin...doktorumda bunları sürekli söylüyor bana bol bol su iç bol bol dinlen diye ..önerdiği tek şey bu arkadaşlar...geçici bi durum sonuçta..Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bende de aynısı oluyordu gece yatakta dönemiyordum gün içnde pek farkedilmio ama akşam olunca başlıodu yürürken bile zorlanıyordum bugün doktoruma sordum bunlar normal geçici şeyler dedi.

sizlerin anlattıgı kadar agır bir agrı olmasada bende yasıyorum kuyruk sokumumda agrı ve cokta hareketli olmama hergun duzenli yuruyus yapmama ragmen

cok şiddetli kalça ağrım var
işim gereği sabah 8 akşam 6 oturuyorum arada kalkıp turluyorum ama 1-2 saat değil tabikide
gece yatarken dönerken sanki kemiklerim cıkacakmıs gibi ağrı var
doktorum catıların acılıyor dedi ama güvenemedim erken değil mi catı acılması için
internette boş oturma simidi buldum acaba iyi gelirmi

demek bir tek bende yokmuş.kuyruk sokumumdaki ağrı mahvediyo beni.oturamaz oldum rahat rahat.:CüvCüv:

bende kuyruk sokumu ağrısı çekenlerdenim, hatta o kadar ağrıyo ki fıtıktan şüpelenmiştim, ama demekki normalmiş

aynne bendede var oldukça acı verıyo bazen adım atmak ıskence gıbı 7 aylıgız daha yenı basladı gercı ama onumuzdekı 2 ayı nasıl gecırıcez bılmıyorum

benımde cok agrıyor 2 tabe tabak yıkayayım yetıyor ılk 3 ay sırt agrım oluyordu sımdı bel ve kuyruk sokumumda batmalar oluyor

merhaba kızlar;

bende de basladı. 11 gün oldu gecmedi. hic oturamıyorum. canım cok acıyor. doktorum voltaren jel verdi. ama hic bir ise yaramıyor. annemle teyzem dogal olarak zeytinyagı ile masaj yap dediler. ama işe geldigim icin gunduzleri yapamıyorum. isimde bilgisayar basında sabah 9 aksam 6 oturmak zorundayım. ayakta daha mutluyum . ama surekli de nasıl ayakta durulur daha 13 hafta bu agrı nasıl cekilir bilemiyorum

canım bendede yaklaşık 1 ay sürdü ondan sonra geçti 1hafta falan olmadı ve yine başladı. doktoruma sordum normaldir olur dedi.ama çok kötü neyseki doğuma az kaldı.kendini sıcak tutmaya bak.kalın giyin üşütmedende olurmuş diyolar:uhm:bilmiyorumbende başkasından duymuştum.......

ben 23 haftalık hamileyim ve 3. ayımdan itibaren var bende uzun süre oturamıyorum çok kötü ağrıyoo sürekli pozisyon değiştiriyorum doktor banada aynı şeyleri söyledi çok fazla oturma çok ayaktada kalma istirahat et bol bol dedi daha 17 hafta var nası geçecek bilmem mafoldumben

dün gece uyku halinde sanırım tam dönerken ağrıyı o kadar yoğun hissetmişimki kendi bağırmama uyandım. çok fena bende çekiyorum o ağrıyı ama son aylarda olması gereken bir ağrıymış halbuki ben daha hamileliğin ortasındayım.

galiba içinizde bu acıyı en çok çeken benim
4 aylık evliyken dengesiz halı kaldırma sonucu belimi incittim artık oturmaz eğilemez hle geldim yürüyemiyodumda doktora gittim fıtık başlangıcı dendi fizik tedavi oldum fayda etmedi
görümcemin ısrarıyla kara hekime gittim ve kuyruk sokumu kemiğim düşmüş kalçama kadar girmiş çokilkel yöntemde olsa belimi çektirdim aylarca medical simite oturdum yakı kullandım iki ay sonra evimi taşıdım ve dikatsizlik sonucu yine yaşadım
tekrar kadına gittim yine belimiçekti bu sefer kara sakız kullandı uzun süre yatakta kaldım neredeyse 2.5 yıl olcakağır iş yapınca tekrar ağırıyo bu sıralar yeniden taşınıyorum ve çok dikkat ediyorum ama bir gerçek varki beni iyileştiren doktor değildi
,medikal simitleri tavsiye ediyorum çok işe yarıyo heleki gün boyu pc başındaysanız mutlaka alın fiyatıda pahalı değil 15 liradan başlıyo

aynı sorun bende de vardı yürüyemiyodum.
topallıyodum yürürken.
her gn egzersiz yaptım. yürüyüş iyi geliyor. ya da bacakları çalıştıran aletleri kullan parklarda oluyo ya. hem doğumu da kolaylaştırır

hamdolsun allaha doğumdan iki gün önce iyileşti.
düşünüyorum da geçmeseydi o doğumhanede mahvederdi heralde.
yatamıyosun kalkamıyosun dönemiyosun..
bilirim yani çok zor, allah şifa versin.
inşallah geçer.

kızlar ben 10 haftalık hamileyim ve 8-9. haftadan beri çok şiddetli kuyruk sokumu batmam var. ayakta biraz durayım yemek yapıyım başlıyo batmaya.
kiloyla alakası oldugunu sanmıyorum çünkü 53 kiloyyum.
napıcaz bilmiyorumfisfisfis

ya kızlar. benimde son 2aydır kuyruk sokumumda bir ağrı var. hafif sıkınca kalçamı anlıyorum. ve bazen otururkende o ağrıyı hissediyorum. neden olabilir acaba? hamile de değilim üstelik :S yalnız 2ay öncesinde kabızlık yaşamıştım ondan sonra başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…