geçmiş olsun hangi branş doktoruna gittin acaba ?
Kendi doktoruma gittim ben, hamile olduğum için sadece kadın doğum doktoruma gidiyorum. İlk aylar hafif ağrılarım vardı, 3,5 - 4. aydan sonra çok şiddetlendi, hafif ağrılar normaldir dedi doktorum, ama şiddetlenirse mutlaka gel dedi. Dayanamayacağım kadar çok ağrım olunca İdrar tahlili istedi idrar yollarında bakteri bulundu. Bu da bel ağrısı yaparmış. O yüzden idrar tahlili öneririm mutlaka, böbreklerde de birşey olabilir.
teşekkür ederim, benimde bazen böbreklerim ağrıyor ama daha çok kuyruk sokumu. bende fizyoterafist mi diyor ona gideyim diye düşünüyordum ama önce kendi doktoruma gideyim.:)
18haftalık hamileyim,bu kuyruk sokumu ağrısı öldürcek beni,arada giriyor ama sağlam giriyor kıvrandırıyor. özelliklede temizlik falan yaptığım günlerde,ayakta çok kaldığım günlerde oluyor.bunun bi ilacı yokmu ya
Mutlaka önce kendi doktoruna git, hamilelikte seni o takip ediyor çünkü, gerekirse ona söyle, idrar tahlili yaptırayım mı diye sor. Ben o sıkıntıyı atlattım çok şükür, şimdi hafif hafif ağrılarım var ama bu halime şükür. Bir de mutlaka yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim, ben iki günde bir akşamları yürüyüş yapıyorum o da çok iyi gelir demişti doktorum.
İşlem yaparken canın yanıyor mubugün hurriyet.com.tr'de beni hamileyken bu dertten kurtaran doktorun haberini gördüm bu derdin ne olduğunu bilen birisi olarak paylaşmak istedim, daha önce bu forumda aramıştım çözüm varmı diye bulamamıştım ama gerçekten aşağıdaki doktora gittim 1 seansta olay bitti 2. seansta sadece kontrole gittim ve tamamen geçti.
Hastalarn elle tedavi eden doktor - Hrriyet Salk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?