kuyruk sokumu ağrısı çekiyor musunuz

geçmiş olsun hangi branş doktoruna gittin acaba ?

Kendi doktoruma gittim ben, hamile olduğum için sadece kadın doğum doktoruma gidiyorum. İlk aylar hafif ağrılarım vardı, 3,5 - 4. aydan sonra çok şiddetlendi, hafif ağrılar normaldir dedi doktorum, ama şiddetlenirse mutlaka gel dedi. Dayanamayacağım kadar çok ağrım olunca İdrar tahlili istedi idrar yollarında bakteri bulundu. Bu da bel ağrısı yaparmış. O yüzden idrar tahlili öneririm mutlaka, böbreklerde de birşey olabilir.

teşekkür ederim, benimde bazen böbreklerim ağrıyor ama daha çok kuyruk sokumu. bende fizyoterafist mi diyor ona gideyim diye düşünüyordum ama önce kendi doktoruma gideyim.:)

18haftalık hamileyim,bu kuyruk sokumu ağrısı öldürcek beni,arada giriyor ama sağlam giriyor kıvrandırıyor. özelliklede temizlik falan yaptığım günlerde,ayakta çok kaldığım günlerde oluyor.bunun bi ilacı yokmu ya

teşekkür ederim, benimde bazen böbreklerim ağrıyor ama daha çok kuyruk sokumu. bende fizyoterafist mi diyor ona gideyim diye düşünüyordum ama önce kendi doktoruma gideyim.:)

Mutlaka önce kendi doktoruna git, hamilelikte seni o takip ediyor çünkü, gerekirse ona söyle, idrar tahlili yaptırayım mı diye sor. Ben o sıkıntıyı atlattım çok şükür, şimdi hafif hafif ağrılarım var ama bu halime şükür. Bir de mutlaka yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim, ben iki günde bir akşamları yürüyüş yapıyorum o da çok iyi gelir demişti doktorum.

dr. söylersen kalsiyum veriyor suda eriyenlereden (ben içmekten nefret ediyorum ama napalım ) işe yarıyor ağrılarımı azalttı.

teşekkür ederim benimde geçti artık o dönemde çok fazla yürümüştüm kendime gelmem 1 haftayı buldu kalsiyumu almayıda ihmal etmiştim ama şimdi iyiym. çok saol. bende akşamları yürüyorum yaklaşık 30-40 dak. iki günde bir yürümeye çalışıyorum.

Geçmiş olsun, sevindim, yürüyüş çok önemli bütün hamilelere tavsiye ederim, rahat bir hamilelik ve doğum için mutlaka yürüyün.

kızlar bendede var kuyruk sokumu agrısı sureklı aynı pozısyonda oturamıorum ve sert yerde oturamıorum ama kılo ıle alakalı dııl benımkı cunku ben 3.5-4 kılo aldım suanda bılmıorum napıcam medıkalden bı sımıt alıp ona oturmayı planlıyorum ama ıns cabuk gecer...

(19 haftalığım)
Ben ilk aylar yataktan çıkamadım.. Devamlı uzanıyordum...popomun üstünde , kucağımda laptop
nerdeyse 1ay kalkmadım popomun üstünden acaba ondanmı diyordum..
Meğer tek sormlusu oğlummuş...
Bu arada gerçekten tüm ağrı çekenler erkek annesimi oluyor ?

2 gündür ağrılarım yeniden başladı bitti diye seviniyordum...

kızlar bende 19+6 haftalık hamileyim aynı sıkıntıyı yaşıyorum sabah gözümü açıyorum sanki belime okuyruk sokumuna bi inma inmiş kıpırdamıyor canım çok acıyor yavaş yavaş zor kalkıyorum yataktan.ortopedik bel yastığı aldım malesef bankada çalışıyorum akşama kadar oturuyorum yürüyüş yapmayya özen gösteriyorum ama oturup kalkarken inanın 9 aylık hamileler gibi sınırlı hareket ediyorum.ben böyle değildim sonradan oldum :)
kısa süreli oturuşlar kısa süreli yürüyüşler yap demişti ilk doktorum sonra onu değiştirdim şimdi doktorum başka

Bende aynı ağrıları çekiyorum. 19+1 günlük hamileyim. Uzun süre oturduğum zaman ağrı çok şiddetleniyor. Ağrı da bir kere arttımı uzanmadan geçmiyor. Oturup kalkmak ızdırap oluyor. Oturup kalkarken çığlık atmamak için kendimi zor tutuyorum. Bu arada benim kızım olacak, bu ağrının cinsiyetle ile direk ilgili olduğunu pek düşünmüyorum belki bebeğin pozisyonu ile ilgisi vardır...

Arkadaşlar bu ağrının ne cinsiyetle, ne alınan kilolarla, ne de hamileliğin süresiyle ilgisi yok. Ben 16 haftalıkken başladı ağrılarım, şu an 20 haftalığım hala aynı şiddette devam ediyor. Toplamda 5 kilo aldım ve kızım olacak. Doğuma kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum. Allah hepimize şifa versin ne diyeyim.

Merhabalar
Ben düşerek bu merete bulaştım. Nerdeyse 5 sene oldu hala cekiyorum. İşim devamlı oturarak geciyor. bu yüzden düzelme şansı yok gibi 2 kere doktora giderek baktırdım bana yastık verdiler 3 senedir yastık üzerin de oturuyorum. 3 kerede çektirdim. çektirdiklerim bir ay çok iyi geliyor. Ama sonradan tekrar oluyor. Son pazar günü yaptırdım. Yumuşak kalması için zeytinyağ içine 2 limon sıkıp her akşam o bölgeyi ovmam gerektiğini söylediler birde bunu deniyeceğim. Bakalım bir daha ne zaman olacak

bugün hurriyet.com.tr'de beni hamileyken bu dertten kurtaran doktorun haberini gördüm bu derdin ne olduğunu bilen birisi olarak paylaşmak istedim, daha önce bu forumda aramıştım çözüm varmı diye bulamamıştım ama gerçekten aşağıdaki doktora gittim 1 seansta olay bitti 2. seansta sadece kontrole gittim ve tamamen geçti.
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/16811712.asp?gid=373

Son düzenleme:
sevgili hamileler size bir sorum olcak,adetime 1 hafta VAR,BAŞIM ACAYİP DÖNÜYOR,TANSİYONUM 8-5 ,yarım saat önce ölçtürdüm,göğüslerim şiş,halkası bayağı genişlemiş,uç kısmı kararmış,dokunduğumda ağrıyor,damarlar belirginleşmiş, açık renkli bir akıntı var,4-5 gündür,belim ağrıyo, ağzımda demir tadı gibi bişey var, sizer de böyle değişiklikler oldu mu? sizce hamile miyim ben?

İşlem yaparken canın yanıyor mu

KIZLAR GERÇEKTEN FELAKET BİR AĞRI HAMİLELİKTEN OLUYOR BENİM 2.GEBELİĞİM KIZIMDADA 6 AY ÇEKTİM.ŞİMDİ 26 HAFTALIK HAMİLEYİM VE 2 AYDIR TUTULUYOR RESMEN TABİ ÖZELLİKLE YORULUNCA VE SÜREKLİ OTURUNCA DAHA ÇOK AĞRIYOR.KIZIMIN DOĞUMUNDAN SONRA GEÇTİ İNŞ. BU DOĞUMDAN SONRADA GEÇER.HRKSE GEÇMİŞ OLSUN.BEBİŞLERİ ALDIKMI KUCAMIZA HEPSİNİ UNUTUCAĞIZ:))

daha sadece 9 haftalık olmamıza rağmen benimde kuyruk sokumum ağrıyor. özellikle dün akşam ve bugün dahada şiddetlendi.
dün kontrolüm vardı doktor normal olduüunu ve 3. aydan sonra geçeceğini söyledi. beklyorum umutla 3 hafta daha geçsin diye

Benim de kuyruk sokumu ağrım var..doğum yaptım ama hala geçmedi

doktora gittim kuyruk sokumu kemiğin eğrilmiş dedi..

Tedavisi yokmuş..

şimdi halk arasındaki ebelerden bulmaya çalışıcam ama acırmı diye çok korkuyorum..

Allahım kurtar beni bu dertten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…