kuyruk sokumu ağrısı çekiyor musunuz

ya bende cok muzdaribim.3-4 gun once sert bı yere oturdum o gun basladı bı acıyorkı yanı gece donemıyom yatakta.su anda bıle agrıyor.doktora gıdıcem yazarım sonucunu ınsallah

Ay ben neler çaktim o ağrıdan. Çok kötüydü ya. Allaha şükür 5.ayımın bitişiyle ağrımda bitti.

canım bende cekıyorum o agrıyı suan bıle cok zor donememek falan esımden destek almasam zor oluyor..bende cok yoruldugum zaman vede belımı hafıf bı soguktan bıle koruyamasamda oluyor.. bence bunlara dıkkat etmek lazım.. mümkünse sırtınıza dıkkat edın usutmeyın. dıkkatlı oturup kalkın vede fazla yorulmayın...

burda arkadaslar erkek cocugu olacaklar daha fazla cekıyormus o agrıyı herhalde demıstı...a.s benım bebısımıde erkek dedı dokdorum acaba ondanmı cok oluyor kı bende....

benim de küçükken kuyruk sokumum kırılmıştı..şimdi biraz fazla otursam ya da ayakta dursam çok kötü ağrıyor. sırtüstü yatınca kalkamıyorum..bana doktorum normal doğum yapamayabilirsin demişti..kuyruk sokumu daha önce kırıldığı için eğilip kanalı kapatabiliyomuş, normal doğuma engel olabiliyomuş..bu son haftalarda belli olacak muayeneyle..hiç kuyruk sokumunu daha önce kırıpta normal doğum yapan varmı? gerçekten engel oluyormu, yada doğumdan sonra sıkıntı yaratıyormu..bazı zor doğumlarda kuyruk sokumu kendiliğinden bile kırılabiliyormuş diye duydum..gerçekten öylemi acaba..yada doktor sezeryana yönlendirmek için mi böyle şeyler söyledi..vallahi doğumdan değilde doğum sırasında kuyruk sokumumun vereceği muhtemel acıdan korkuyorum..ya zorlamadan tekrar birşey olursa veya kırılırsa diye...

Ben de bu ağrıdan dolayı geçen hafta hastaneye gittim, idrar testi istedi doktor, idrar yollarında bakteri çıktı, bu da ağrını arttırır dedi, antibiyotik verdi 1 haftadır kullanıyorum ve evde yatıyorum. Yattığım zamanlar iyi evde yemek yaparken falan ayakta durunca da ağrıyor, bugün işe başladım işe geleli daha 1 saat oldu ama oturdukça batmaya başladı yine. Bunun bakteriyle falan alakası da yokmuş yani, oturdukça ağrıyor, daha 5 ay var doğuma nasıl dayanacağım bilmiyorum.

yaşadığın şeylerin aynısısnı yaşıyorum. hemde ne fena bir ağrı anlatamam. bizim buralarda kuyruk sokumu demezlerde pöç derler. pöç ağrısı. şimdi koca karı işi bunlar deme sakın ama ben daha öncesinden de yaşadım biliyorum. bazen durup dururken bazende hamilelikte felan o kuyruk sokumu kemiği sağa yada sola doğru kayabiliyor. buda aynen bizim yaşadığımız gibi şiddetli ağrı yapıyor. benim tavsiyem hamileliğin boyunca bunu çekeceksin başka yolu yok. ama yavrunu kucağına alır almaz kırıkçı diye bilinen teyzelerden birine git sadece belini ovalıyor ve ne tarafa kaymışsa onu tekrar yerine getiriyor. bunu bir dene derim inan bana çok rahatlayacaksın. zaten kaydığını kendin bile anlarsın tam kuyruk sokumu kemiğinin üstüne parmağını koy dışarı doğru sivri bir kemik olması lazım eğr yoksa yada çok az bir şekilde eline geliyorsa kaymış demektir. bayağı bir sivri kemik olması lazım orada. geçmiş olsun.

benimde 26, haftamda başladı daha önce zaten tam orda sinir sıkışması olmuştu 1 hafta yatmıştım yürüyememştim yine aynı sebepten mi acaba die düşünüyorum.
dediginiz yeri elimle kontrol ediyorum ama o kısım düz benimkide kaymış olabilir mi acaba

Arkadaşlar 10 gün önce ben de bu ağrılarla ilgili yazmıştım birşeyler, ilk günler biraz erken konuşmuşum sanırım, doktorun verdiği antibiyotik ve B12 vitaminini kullandım, 1 hafta evde dinlendim, işyerimde otururken kullanmak için bir de simit minder aldım kendime, işe geri döndükten sonra ilk gün tekrar başladı ağrı ama birkaç gün sonra geçti. Şimdi bilemem ilaçlar mı yoksa minder mi iyi geldi ama siz de bunları bir deneyin isterseniz, idrar tahlili mutlaka yaptırın, böbreklerde yada idrar yollarında birşey var mı baktırın, sürekli oturarak çalışıyorsanız bu simit minderi öneririm, 25 TL'ye aldım medikalciden, çok da pahalı birşey değil. Belki işinize yarar bu bilgiler, ben şimdi çok rahatladım çok şükür.

geçmiş olsun hangi branş doktoruna gittin acaba ?

benimde surekli yatmaktan kaynakli agrim basladi.Yillar once de kuyruk sokumunda zedelenmem olmustu,simdi ayni yer yine agriyor.Ben fazla sirt ustu yatmamaya ve oturmamaya calisiyorum simdi,bayag azaldi,esimden de simit minder almasini isteyecem,oturmak icab ettiginde fadasi olur diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…