gunaydınnn
arkadaşlar aranızda kuyruk sokumu ağrısı çeken var mı ben 2 ayı aşkındır bundan muzdaribim.öyleki sert bir zeminde oturduysam ve gece farkında olmadan sırt üstü yatmışsam sağıma ya da soluma dönemiyorum kıpırdatamıyorum kendimi.bu tür ağrıların hamilelikte normal olduğu söylendi bana hep lütfen bu ağrıyı çeken var mı aranızda doktorunuz ne söyledi deneyimleriniz neer paylaşır mısınız
benimde 26, haftamda başladı daha önce zaten tam orda sinir sıkışması olmuştu 1 hafta yatmıştım yürüyememştim yine aynı sebepten mi acaba die düşünüyorum.yaşadığın şeylerin aynısısnı yaşıyorum. hemde ne fena bir ağrı anlatamam. bizim buralarda kuyruk sokumu demezlerde pöç derler. pöç ağrısı. şimdi koca karı işi bunlar deme sakın ama ben daha öncesinden de yaşadım biliyorum. bazen durup dururken bazende hamilelikte felan o kuyruk sokumu kemiği sağa yada sola doğru kayabiliyor. buda aynen bizim yaşadığımız gibi şiddetli ağrı yapıyor. benim tavsiyem hamileliğin boyunca bunu çekeceksin başka yolu yok. ama yavrunu kucağına alır almaz kırıkçı diye bilinen teyzelerden birine git sadece belini ovalıyor ve ne tarafa kaymışsa onu tekrar yerine getiriyor. bunu bir dene derim inan bana çok rahatlayacaksın. zaten kaydığını kendin bile anlarsın tam kuyruk sokumu kemiğinin üstüne parmağını koy dışarı doğru sivri bir kemik olması lazım eğr yoksa yada çok az bir şekilde eline geliyorsa kaymış demektir. bayağı bir sivri kemik olması lazım orada. geçmiş olsun.
Arkadaşlar 10 gün önce ben de bu ağrılarla ilgili yazmıştım birşeyler, ilk günler biraz erken konuşmuşum sanırım, doktorun verdiği antibiyotik ve B12 vitaminini kullandım, 1 hafta evde dinlendim, işyerimde otururken kullanmak için bir de simit minder aldım kendime, işe geri döndükten sonra ilk gün tekrar başladı ağrı ama birkaç gün sonra geçti. Şimdi bilemem ilaçlar mı yoksa minder mi iyi geldi ama siz de bunları bir deneyin isterseniz, idrar tahlili mutlaka yaptırın, böbreklerde yada idrar yollarında birşey var mı baktırın, sürekli oturarak çalışıyorsanız bu simit minderi öneririm, 25 TL'ye aldım medikalciden, çok da pahalı birşey değil. Belki işinize yarar bu bilgiler, ben şimdi çok rahatladım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?