Merhaba kızlar;
2 gündür ortada hiç birşey yokken kuyruk sokumum çok ağrıyor. Acaba sürekli oturmaktan mı kaynaklı. Doktora gidecek vakit bile yokNasıl geçerki bu ağrı çok sinirimi bozmaya başladı. Bişey de yapmadım neden böyle oldu ki :26:
ya ben hamile değilim darbede yemedim ama niye ağrıyor.adetim düzensiz tam tarihi belli değil ama geçen ayda olmuştu yaklaştıkça.belimin altı tam kuyruk sokumu
kizlarrr
bende bu agriyla universite yilllarimda karda popo ustu dustukten sonra tanistimm bayaaa uzun surede ugrastim
cozumunu soylimmm
doktor arkadasim 1 tup naprosyn i sikti sirtimaaaaa yarim saate yakin sirtimin komplesine belime masajla yedirdi bu kremiiii sonra ensemden tuta tuta orta kemik uzerndennn asaga dogruu indi indi kuyruk sokumu olan yere gelince hizlica cekti kuyruk sokumumu yerine oturttu sadece tik etti aman aman bi aci falan yok masallahh diim o gun bu gunnn uzerineden 15 sene gecti masallahh.......................
tavsiye ediyorum ama bir bilene yaptirin
gecmis olsun sifa olsun
Belki aklının ermeği zamanlarda düşmüşsündür, ailen de sende hatırlamıyorsunuzdur.
Fizik Tedavi doktoruna gidip kuyruk sokumu diye tomografi isteyin. Bende,senin gibi adetlerim düzensiz sancılı diye jenekoloğa gittim. Hep aldığım cevap, doğum kontrol hapı ile beraber, üşütmeyin, kan yapıcı gıdalar tüketin, dinlenin oldu. Tabii doğum kontrol hapının yan etkilerini bildiğim için onun yerine,Nar yiyorum baya faydası oluyor. Oysa C vitamini fazla aldımı böbrekte taş yaparmış.Eğer kendi alanı değil ise,Bir doktorun bildiğini, diğer doktor bilmiyor, ya yorgunluktan aklına gelmiyor ya da her hastayı aynı kefeye koyuyorlar.
35 senedir belimin ağrısının, kuyruk sokumu ağrısı olduğunu bilmiyordum. Hep iş yapmama, yorgunluğa, strese sayıyordum. Hamile iken hamileliğe saydım.Bel ağrıma hep bahaneler buldum. Hiç kimsede bahsetmedi.
35 sene sonra , son 2 senede 2 kez oturduğum yerden kalkarken, doğrulamadım, ozaman kuyruk sokumu ağrısını araştırmaya başladım.
yukarıdaki üyelerden biri link vermiş, doktor kuyruk sokumunu el ile yerine getiriyormuş. Bu fırsatı değerlendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?