- 11 Aralık 2017
- 327
- 142
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kararliiii
Benim kuyruk sokumu kemigim yamuk geçen ay düştüm acaba bu hamileliği engel mi annem illa cektirelim diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben yıllar önce 2012 yılında kuyruk sokumu üstüne düşmüştüm hep uzerıne cok oturunca hala agrır neyse ben kuyruk sokumunu cektırttım o zaman cok acı cektım 2 gun yuruyemedıgım bıldıgın ve 4 ay önce de hamıle kaldım ama ne yazık ki 7 haftalıkken düşük yasadımKuyruk kemiğini elle duzeltiyorlar ablam yaotirdi bir ay sonra hamile kaldı annemde zamanında yaptırmış
2012 den beri çocuk 4 ay öncesine kadar olmamismiydi hamile kalmak için mi cektirdiniz bu arada geçmiş olsunCanım ben yıllar önce 2012 yılında kuyruk sokumu üstüne düşmüştüm hep uzerıne cok oturunca hala agrır neyse ben kuyruk sokumunu cektırttım o zaman cok acı cektım 2 gun yuruyemedıgım bıldıgın ve 4 ay önce de hamıle kaldım ama ne yazık ki 7 haftalıkken düşük yasadım
Yok canım ben 2017 de evlendim bu olay 2012 de olmuştu oldugu zaman da cektırdım ama bır alakası varmıdır kuyruk sokumuyla bebek sahibi olamamanın BIlmıyorum2012 den beri çocuk 4 ay öncesine kadar olmamismiydi hamile kalmak için mi cektirdiniz bu arada geçmiş olsun
Korkuyorum yaptiramam kiiçinde kalacagına çektir , inşallah ona vesile olur
Ne alakası var yaKorkuyorum yaptiramam ki
Cevabınız için teşekkür ederim bana umut oldunuz o zaman engelleniyor hamileliğiNisa’n ayında bende popo üstü düşüp kuyruk sökümü kemiğinden bir parça kırmışım ve kalan kemikte yamukluk var yamukluğun ne tarafa doğru olduğu önemli demişti drum ve şuan yeni hamile olduğumu öğrendim
Benmde egrikik var iki senedir hamike kalamadim.acaba bundanmi bilmiyorumYok canım ben 2017 de evlendim bu olay 2012 de olmuştu oldugu zaman da cektırdım ama bır alakası varmıdır kuyruk sokumuyla bebek sahibi olamamanın BIlmıyorum
Benmde egrikik var iki senedir hamike kalamadim.acaba bundanmi bilmiyorumsiz nasil duzelttirdiniz cokmu zor bir islem?
Çektir mutlaka çekildikten sonra hamile kalan çok kişi varBenim kuyruk sokumu kemigim yamuk geçen ay düştüm acaba bu hamileliği engel mi annem illa cektirelim diyor
Galiba artık cektirecegim olmuyor cunkuÇektir mutlaka çekildikten sonra hamile kalan çok kişi var
Sehir olarak neredesinizGaliba artık cektirecegim olmuyor cunku
Bende sizin gibi düşünüyorum ama bir yıldır olmayınca acaba mi dedim artık. Sizinki nasıl kırılmıştı uzun süre bir yerde oturabiliyot musunuzBırak eğriliği benim şuan kırık ama hamile kaldım hamd olsun. Engel olduğunu düşünmüyorum. Yumurtalıklar ve rahimle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Ben yıkanmış ıslak merdivenin birkaç basamağını popomun üstünde sekerek düştüm canım. Mosmor olmuştu. Tabi filmde çıktı omuriliğimden bağımsız bir şekilde kendi halinde takılıyor. Bu kış ameliyatla aldıracaktım ama işler güçler peşinde gebelik oluştu kımset olmadı. Umarım hamileliğimde beni sıkıntıya sokmaz. Uzun süre bir yerde asla oturamıyorum çok ayakta kalınca da çok ağrım oluyor.Bende sizin gibi düşünüyorum ama bir yıldır olmayınca acaba mi dedim artık. Sizinki nasıl kırılmıştı uzun süre bir yerde oturabiliyot musunuz