Kuyruk sokumu kemiği yani pocuk eğri olup hamile olan var mı acilll

Ben yıkanmış ıslak merdivenin birkaç basamağını popomun üstünde sekerek düştüm canım. Mosmor olmuştu. Tabi filmde çıktı omuriliğimden bağımsız bir şekilde kendi halinde takılıyor. Bu kış ameliyatla aldıracaktım ama işler güçler peşinde gebelik oluştu kımset olmadı. Umarım hamileliğimde beni sıkıntıya sokmaz. Uzun süre bir yerde asla oturamıyorum çok ayakta kalınca da çok ağrım oluyor.
Geçmiş olsun seninki baya agirmis benimki sadece bükülme sanırım sadece uzun süre oturunca rahatsız ediyor ama bir senedir çocuk olmadı işte senin hemen oldu mu

Geçmiş olsun seninki baya agirmis benimki sadece bükülme sanırım sadece uzun süre oturunca rahatsız ediyor ama bir senedir çocuk olmadı işte senin hemen oldu mu
Bir sene çok normal bir zaman, benim 1,5 yıl sonra oldu. Kafana takma canım en önemlisi bu inan...

Herhangi bir ilaç yada tedavi olmuş muydu klomen gibi rahim filmi yada
[/QUOklomenin muadili femera kullandım ve çatlatma iğnesi de oldum ama o ayda hamile kalmamıştım. Rahim filmi çekinmedim ama araştırıyordum. Zaten bu ayda ommasaydı eşim ürolojiye gidecekti benim değerlerim güzeldi. Heralde kafamdam atmamın da çok etkisi oldu.

Back
X