Öyle hissediyorsa vardır bişeyler, dikkatli olsun. Dün 14 yaşındaki yiğenine içki içirip ilişkiye giren bir amca haberi okudum, kimseye güven kalmamış
+1Adamın sapık olduğunu bile bile bu soruyu sormak da ayrı bi ironi...
Arkadaşım o anda kalakalmis öyle birden hiç beklemediği bir anda söylemiş, arkadasim 14 yasinda evet o yüzden kucuklugunu de biliyor maalesef. Yaygara kopar, ortalığı karıştır diyorum bende. Olmazsa annesine ben anlatacağımKucaktan inmezdin şimdi kucağa alınmazsın demek ne demek? Arkadaşınızın küçüklüğünü de mi biliyo bu adam? Ay hiç iyi niyetli gelmedi bana. Niye terslememiş bu pisliği. Herif de göz yumduğunu düşüncek. Meymenetsiz pislik sinirimi zıplattı
Adamın sapık olduğunu düşünüyorum, ama ben daha 14 yaşındayım başımdan daha once boyle bir olay gecmedigo icin, kendimden daha büyük insanların düşüncelerini alarak hareket etmek istedim. Sorumu beğenmediysen mantikli konulara yanıt yazmakla meşgul olAdamın sapık olduğunu bile bile bu soruyu sormak da ayrı bi ironi...
Bir daha olursa annene anlat mutlaka canim.Adamın sapık olduğunu düşünüyorum, ama ben daha 14 yaşındayım başımdan daha once boyle bir olay gecmedigo icin, kendimden daha büyük insanların düşüncelerini alarak hareket etmek istedim. Sorumu beğenmediysen mantikli konulara yanıt yazmakla meşgul ol
Arkadaşım o anda kalakalmis öyle birden hiç beklemediği bir anda söylemiş, arkadasim 14 yasinda evet o yüzden kucuklugunu de biliyor maalesef. Yaygara kopar, ortalığı karıştır diyorum bende. Olmazsa annesine ben anlatacağım
14 yaşında bi de. Aman yarabbim. Mutlaka annesinin haberi olsun. Benim kızıma böyle bi şey dense ağzını yırtarım bunu diyenin. Yani haberim olmasını isterim. Kadın bilsin ki bidaha o ortama sokmasın evladını. O terbiyesize de haddini bildirsinArkadaşım o anda kalakalmis öyle birden hiç beklemediği bir anda söylemiş, arkadasim 14 yasinda evet o yüzden kucuklugunu de biliyor maalesef. Yaygara kopar, ortalığı karıştır diyorum bende. Olmazsa annesine ben anlatacağım
Ses kaydı almak güzel bir fikir evet, zaten annesinin böyle konularda hassas olduğunu biliyorum. Arkadasim anlatmamakta ısrar ederse ben anlatacağımArkadaşına söyle o salakla aynı ortama yine girerse telefonla ses kaydı alsın. Aileler böyle zamanlarda salakça davranıyorlar kızın elinde delil olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?