- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Özellikle yalnızken bu tarz durumlarda bulunuyormuş o yüzden kuzeni görmüyor sanırım, zaten eğer gorupte ses cikarmadiysa onunda adamdan farkı yok...14 yasindaki birinin cocuklugunu hatirlayan biri takribi 30-40 arasi.
Ergenlige girmis bir kiza bu lafi etmek evet sapikça..
Surekli onun yanina oturmasi vs hic hos degil.
Yeni yeni serpilip gelisen gogusleri cikmaya baslayan birine bunlari demek .. Tuylerim diken diken oldu. Pis sapik.
Annesine desin..
Kuzeni gormuyor mu esinin bu hareketlerini.
Boylelerinin uckurlarini dolayip ...... Nokta nokta.
Kız yetişkin değil ki o anda şok olmuş daha 14 yasindaAdam kucağa alınmazdın dedikten sonra bu kız adamın ağzına bitane patlatmadıysa, sessiz kaldıysa daha bişey demiyorum.
Böyle sessiz kalırsa dahaa çokk tacize uğrar bu sapık tarafından.
Yaşananları hiç vakit kaybetmeden anneye anlatmakta yarar var, bir daha olmasını beklemeyin hemen anlatın.Kız yetişkin değil ki o anda şok olmuş daha 14 yasinda
14 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz, korkması bu yüzden tepki verememesi normal değil mi?Adam kucağa alınmazdın dedikten sonra bu kız adamın ağzına bitane patlatmadıysa, sessiz kaldıysa daha bişey demiyorum.
Böyle sessiz kalırsa dahaa çokk tacize uğrar bu sapık tarafından.
Boyle seyleri okudukca kimseye guvenemiyorum.Benim iki tane oglum var onlara ,kimsenin cocugunu kucaginiza almayin ,sarilarak ,dokunarak sevmeyin diyorum.Bende bu sekilde sevilmesine karsiyim.grçi dikkat et sende fzla karışma öyle bir arkadaşım vardı amcası kucağına alıp seviyormuş kızı 22 yaşındaki kızı dşün sonra iyi oldular ay ben yanlış anlamışım a döndü olay
aynen canım ufak çocukları izinsiz kimse sevmemeliBoyle seyleri okudukca kimseye guvenemiyorum.Benim iki tane oglum var onlara ,kimsenin cocugunu kucaginiza almayin ,sarilarak ,dokunarak sevmeyin diyorum.Bende bu sekilde sevilmesine karsiyim.
Kız yetişkin değil ki o anda şok olmuş daha 14 yasinda
Bu arada arkadaşıma ses kaydı fikrini verdim ama onu daha önce denemiş ve adam o an anlamış sanırım hiç konuşmamış, o yüzden beklemeden ve daha kötü bir olay yaşanmadan o adamın evine bir daha gidilmeden anlatacağızYorum yazan herkese teşekkür ediyorum, arkadasim tek başına anlatmaktan yana değil o yüzden ben İstanbul'a döner dönmez ikimiz birlikte anlatacağız annesine. (Hemen anlat dediğim halde annesine anlatmaktan çekindi nedense)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?