kuzen eşi?

Canım 14 yaşındaysa hiç beklemesin hemen anlatsın. Anne ve babaanneye.

14 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz, korkması bu yüzden tepki verememesi normal değil mi?
Normal değil malesef. Bunun sapıkça bi yaklaşım olduğunu kavrayabilecek yaşta bir genç kız, bu zararı geri çevirebilecek yaşta da aynı zamanda. Hayırdır abi diyecek. Yalnız da değiller o sırada. Korkmuş olabilir evet. Ama bana göre tepki göstermeliydi.

Bence iciniz fesat. Buyumus kucaga alinmazsin demis. Herkesi tek cumleyle sapik ilan edemeyiz. Kucuk kizda adami mi takip ediyor yok oraya oturdu yok bunu yapti..evet sapik cok hatta tahmin edemeyecegimiz insanlar neler yapiyor ama birini suclarken hele de boyle adi birseyle dikkatli olmak lazim.

Kuzum sen de 14 yasindayim demissin.ne kadar akli basindasin masallah.hic beklemeyin uyarin hemen anneyi.pislik herif ya.daha ileriye gitmeden onlem alinmis olur en azindan.cok sinir oldum cidden
Teşekkür ederim, ben İstanbul'a dönene kadar gitme o adamın olduğu ortama dedim. O pislik daha fazla kişiyi rahatsız etmeden ifşalanacak

Adamı takip ettiği falan yok, demekki bir şeyler hissetmiş adamın bakislarindan davranislarindan. Kimse Kuzeninin esine sapık demez durup dururken. Yalnızca ikinizin olduğu bir ortamda butun koltuklar boşken gelip sizin dibinize otursa rahatsız olup farketmez misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…