- 29 Nisan 2010
- 398
- 114
- 103
- Konu Sahibi mazosistin_mutlulugu
-
Şiddet çözüm olmaz ki böyle bir ş.refsizeElleri kırılsın inş. Boşanmaya cesareti yoksa abilerine dövdürsün o adam müsveddesini sonra belki cesaret gelir boşanır.
Cesaretini toplayıp o evden gitmesi gerekir daha sonrada dövdürsün ben hazmedemiyorum böyle kadına şiddet gösterenleri gücünün yetemeyeceği insanlar bir muhatap olsun bakalım.Şiddet çözüm olmaz ki böyle bir ş.refsize
Bu seferde beni dövdürdün diye kadını döver.
Keşke gidebilse ama konu sahibinin dediği gibiyse eğer 3 çocukla baba evine dönmek zor.Cesaretini toplayıp o evden gitmesi gerekir daha sonrada dövdürsün ben hazmedemiyorum böyle kadına şiddet gösterenleri gücünün yetemeyeceği insanlar bir muhatap olsun bakalım.
Abilerini söylemiş bildiğim kadarıyla ama şiddetle cevap vereceklerini pek sanmıyorum açıkçası gidip konuşmuşlar sert bir şekilde uyarmışlardır en fazla.Elleri kırılsın inş. Boşanmaya cesareti yoksa abilerine dövdürsün o adam müsveddesini sonra belki cesaret gelir boşanır.
Amin sağ olun. Yaşadığımız şehir dolayısıyla iş bulmakta epey zor maaşlar hep asgari ücret aşağısı birde çalışma şartları çok ağır. Ben olsam yinede katlanırdım ama kuzenim daha önce hiç çalışmadığı için cesareti yok yinede söyler fikir veririm gerisi ona kalmış.Bilemedim ki.
Baba evinde bosanan 2 kardes daha varmis.
Cok zor.
Millet ne der..i gec de o kadar kisiyi baba nasil bakacak?
Valla ne diyim cehennemi yasamaktansa donsun yine de baba evine .
Calissin
Cocuklarina da bakar.
Allah kolaylik versin cok zor
Olay daha da büyür korkusu var bir de :/ bilemedimŞiddet çözüm olmaz ki böyle bir ş.refsize
Bu seferde beni dövdürdün diye kadını döver.
Evet annemde o yüzden uyardı beni. Ben de çok üzüldüm ama olay senin başına patlar bırak kendi kararını kendi versin dedi.Çocukların düzeni kurulur kuzeniniz bir iş bulup çalışır. Hem babasina destek olur hem çocuklarına bakar. Adamın sigortalı yokmuş sanırım mahkeme ona vermez sanırım. Elin lafı sözü için mi hayatını heba edecek. Ama siz yine de çok müdahil olmayın yardım isterse çare düşünün. En nefret ettiğim laf "o benim kocam" devamını herkes biliyor ben bitiremeyecegim. Bu lafı işitme riskiniz de var.
Ah sormayın adamın rahatıszlanıp uzun süre yatak tedavisi gören annesine kuzenim baktı buna rağmen kadın kuzenime demediğini bırakmadı. O zamanlar eşi iyiydi ama o yüzden katlanıyordu şimdi kaynana derdi bitti eşi başladı.Adamin ailesi yok mu kimse bilmiyor mu durumu . Ellerine kiran girsin .
Ben de hazmedemiyorum kadınların boyun eğmesi özellikle çok zoruma gidiyor ama tabii bir yandan da anlamaya çalışıyorum. Hayat çok zor, Allah kimsenin başına vermesin.Cesaretini toplayıp o evden gitmesi gerekir daha sonrada dövdürsün ben hazmedemiyorum böyle kadına şiddet gösterenleri gücünün yetemeyeceği insanlar bir muhatap olsun bakalım.
Maddi sıkıntı, çevre sıkıntı, tek başına hem içerde hem dışarda çalışmak sıkıntı. Hepten zor maalesef.Keşke gidebilse ama konu sahibinin dediği gibiyse eğer 3 çocukla baba evine dönmek zor.
Çalışmıyor maalesef çevremizde iş imkanları kısıtlı maaşlar düşük, çalışma saatleri uzun ve kuzenim daha önce hiç çalışmamış. Çocukları babalarında bırakıp o şekilde çalışması gerekiyor üç çocukla zor ama kuzenim çocukları bırakmaya razı olur mu bilmiyorum.Kuzeniniz çalışmıyor mu? Bir iş bulsa ya kendine
İş imkanları kısıtlı ama bakalım açacağım kuzenime bu konuyu belki bulur bir iş yapılır birşeylerAllah yardımcısı olsun . Bir işe girip çalışsa olmaz mı yapamaz mı ?
Haklısınız yerinde olsam yalanlar üzerine kurulu bir evlilikten tek çocuk bile yapmazdım hadi anne olmak istemiştir 1 - 2 tane tamamda üç çocuğa gerek yoktu. Lise mezunu.Evlendikten 2 yıl sonra adam işsiz kalmış,boşa çıkmış.
Ama 3 çocuk da yapmışlar.
Çocuk üzerinden kimseyi eleştirmek istemem ama insan biraz düşünür bunları.
Bu aşağılık adamı çekmesin.
Durumu zor ama kurtarsın kendini.
Elalem ne der diye düşünmekte de haklı elbet,elalem hep konuşuyor çünkü,tıkayacak bir müddet kulaklarını.
Baba evinde tüm kardeşler olarak çalışsınlar,hem babanın yükü hafifler,hem huzurları olur.
Çocuklarını da bırakmasın, bakılırlar bir şekilde.
İş bulamaz mı,o kadar mı zor?
Ne mezunu?
Kendisini düşündüğünü zannetmiyorum daha çok ailesini düşünüyor sanki. Evde boşanan iki kişi daha, babasının maddi sıkıntısı vs. bulunduğumuz bölgedeki maaşlarla tek kişinin geçinmesi bile zor üç çocukla imkansız gibi haliyle babasına ihtiyacı olacaktır.Babasi cocuklarina sahip cikiyor ne guzel iste
Donsun baba evine , hemen is arasin , hem baba evine d3 katkisi olur , kendi ve cocuklarinin parasini cikarir , uste para kalirsa babasina destek olur
5 dk bile dusunmesin elalemi falan sanki elalem dayak yiyo onun yerine
Büyüklerinize anlatmak.Merhaba arkadaşlar kuzenim 28 yaşında, 8 yıllık evli üç çocuğu var. Eşi kendisinden 14 yaş büyük fakat evlenmeden önce yaşını küçük söyleyerek kandırmış ayrıca resmi olduğunu söylediği işi sözleşmeliymiş ve evlendikten iki yıl sonra sözleşmesi bittiği için şuan boşta geziyor taksicilik falan yapıyor arada ama geçimleri pek iyi değil. Kuzenimin babasının durumu pekte iyi olmadığı halde eşi babasından borç alıyor fakat bayağı bir süredir vermiyor. Kuzenimin babasına para lazım olunca kuzenim eşini borcunu ödemesi için uyarıyor fakat eşi ona şiddet uyguluyor. Kuzenimin 3 kız kardeşi iki erkek kardeşi var. Kız kardeşlerinin ikisi boşandı. Birinin eşi yine aynı şekilde şiddet uyguluyordu diğerinin eşi vefat etti. Onlarda babalarının yanına yerleştiler o sebeple kuzenim babasının yanına yerleşmeye çekiniyor hem babasının maddi imkanlarının yetersiz olması hem de evde iki boşanan daha olduğu için çevre ne der durumu. Bir de çocuklar var tabii kuzenim çocuklarından ayrı kalamaz çocukların okul düzeni vs. olduğu için onları alıpta gidemez. Ne yapacağını şaşırmış eli kolu bağlı kaderine razı olmaya kararlı fakat benim içim gidiyor. Kuzenimi çok seviyorum ve olanlara katlanmasına gönlüm razı olmuyor. Ne yapılır ki böyle bir durumda, kuzenime nasıl yardım edebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?