kuzenim evlilik programına katılıyor

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.690
83
40
merhaba kızlar,

28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi. ismini vermeyim bilindik bir evlilik proğramına müracaat etmiş aramışlar davet etmişler. boydan falan resimlerini göndermiş. banada yeni söyledi engel olmaya çalışıyorum. oralardan düzgün evlilik çıkmaz hepsi yalan dolan diyorum ama çok kararlı. babası yok anneside engel olamıyor. orda çok fazla talip geliyo çok çirkin kızların bile çok yakışıklı talipleri oluyor diyo. kuzenimi nasıl vazgeçirebilirim.

28 yasinda bunu dusunemiyorsa siz ne yapabilirsiniz ..
Bu hayattaki tek gayesi ne olursa olsun
Kor olsun
Topal olsun
Ama evlilik olsun
Kafalarini ben anlayamiyorum..
O evlilik programlarininda ustune kusmak istiyorum
Onlari izleyenlerinde
Prim yaptiranlarinda
Colugunu cocugunu o programlara cikartanlarinda ..
Iyyy

annesi yalvarıyor kızım bizi rezil etme diye ama dinlemiyor başında babasıda yok. bu benim bir fırsat belki hayatım değişir diyor.

28 yaşındaki bir insana bir defa söylersiniz. yapmıyorsa söz hakkınız yok. kararını vermiş uğraşılacak veya dertlenecek bir durum göremiyorum ortada.

Eee görmüyor mu oraya çıkan tipleri hepsi birbirinden leş.

Pek güzel olmamasını geçtim , ne murdar kadınların/erkeklerin alıcısı çıkıyor. Edepsiz, çaçaron, paragöz , tipi de iyi sayılmayan bir tanıdık ablanın gayet de her daim 3-4 talibi olurdu, işli güçlü, aklı başında iyi tiplerdi üstelik.

Kuzen daha çok sosyalleşsin, ille de evlencem diyorsa siz de görücü arayın ille birileri çıkar.

bu programlarda kimisi on planda kimisi daha arkda sanırım kisinin kendi istegiyle oluyor bazıları hemen bulup evleniyor bazılarıda sov yapıyor reyting arttırmak icin gitsin baksın bakarsın bulur birini evlenir 28 yasında zaten kocaman kadın

tanıştırdığım bir iki kişi oldu ama benim kuzenin standardı biraz yüksek.

Bu sizi ilgilendirmez kendi hayatı kendi kararı. Birisi için evlilik o kadar ön planda olmayabilir hayatta başka gayeleri olan evliliği denk gelirse iyi biri yaparım diyen de olabilir, evlenip yuva kurmak tek isteği olan da siz sadece fikrinizi söyleyebilirsiniz ama onu vazgeçirmeye çalışmak, baskı yapmak hoş değil. Yanlış bir karar diyorsunuz belki çıkar kafasına göre birisi evlilik programlarını bende izlemiyorum ama herkeste kötü değildir herhalde mantığıyla karar verecek hemen pat diye evlenmeyecek tanıyacak karşındakini bu risk normal tanıştığı biriyle de olacak sonuçta. Müdahale etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…