kuzenim evlilik programına katılıyor

toplum olarak o proğramlara çıkanlara pek iyi gözle bakılmıyor. benim endişem bu yüzden.

tanıştırdığım bir iki kişi oldu ama benim kuzenin standardı biraz yüksek.

Düşürsün o zaman , kendi karşındakine ne sunuyor ki süper birini bekliyor? Çok süper kariyeri, parası, güzelliği , zekası yani bir numarası yoksa kendisi de ortalama bir insan demektir, PhD mezunu süper kariyerli uzun boylu elektronik mühendisi beklemesin.

İnsanın gönlü pekala ortalama birine de kayabilir ayrıca, mutlu olmak için süper kadın/erkek olmaya gerek yok. Zengin olmayan, süper yakışıklı olmayan ; ortalama işli/tipli pekçok şeker erkek var.
Adam gibi evini geçindircek işi olsun, karakterli olsun, beni sevsin şımartsın benim için yeterli mesela . İnsan ortalama bir erkekle de güzel vakit geçirebilir pekala.

Son düzenleme:
Lokantaya gittiğimiz bir gün bu program açıktı. Bayhan mı neyse o talip gelmiş kızla resmen dalga geçiyordu valla salaklığına acıdım kızın. Bayhan şarkı söyleyeyim tekrar piyasaya çıkarım diye her fırsatta şarkı söyleme peşinde kız "aaa ama hani dans edicektik benim ilk dansım bu olacaktı "diyor yazık.. sonra kız "bayhan tlfunu vermiyor,dışarda görüşmeyi de kabul etmiyor o yüzden biz pek tanıyamadık birbirimizi" gibi bir laf etti. Yani gerçekten salak hiç mi uyanamadı adamın niyeti ne diye...

Neyse evde antenimiz olmadığı ve bu programlara maruz kalmadığım için şükürler ederek ayrıldım lokantadan... kuzenin evdeki tvyi annesi yaksın. Belli ki aşırı doz evlilik programı izlemek beyin hücrelerinde yanma yapmış...

Ya sivri bi tipse evlenemese de instagramdan reklam alarak geçimini sürdürür.
Valla post başına 1000 TL alıyolar en az.
Çocuk değil bir şey değil.
Yolunu bulur diyorum ben.
Ne zamana kadar surecek bu is? Medyanin gundemi cok hizli degisiyor artik. Gundemden dusunce bir de bunun depresyona girmesi var. Deger mi? Akil var mantik var. Ya da akil da yok mantik da.

Ne zamana kadar surecek bu is? Medyanin gundemi cok hizli degisiyor artik. Gundemden dusunce bir de bunun depresyona girmesi var. Deger mi? Akil var mantik var. Ya da akil da yok mantik da.

Valla Hanife denen bir leş kız vardı, annem 3 kez izlettirdi 1 yıldır aklımdan çıkmadı

kuzenine şeyi göster sen. adını unuttum hangi programdı tam bilemiyorum. malum git gide çoğalıyorlar. evleniyor bir çift. sonra adam kadının evine yerleşiyor. ondna sonra çocuğunu istemiyor kadının! dağdan gelip bağdakini kovuyor aklınca. tartışma çıkıyor kadını bıçaklayarak öldürüyor.
sonra başka birinde adam karısını kesmişti sanırım. bir de utanmadan göğsünü gere gere söylüyor. en son sunucu kovuyor programdan. bunlar hep haberlerde çıktı olay oldu. kuzeniniz baksın haberlere bir zahmet.

Kuzenin nefes alsin yeter diyor galiba...
Belki gelen yalan dolan tipleri gorunce kacar

3 karısını kesip afla hapisten çıkıp 4. kurbanı arayan manyak abi.
Şaka değil gerçek???

kuzenimin katılacağı proğramda bu proğram işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…