- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 40
- Konu Sahibi willedwoman
-
toplum olarak o proğramlara çıkanlara pek iyi gözle bakılmıyor. benim endişem bu yüzden.Bu sizi ilgilendirmez kendi hayatı kendi kararı. Birisi için evlilik o kadar ön planda olmayabilir hayatta başka gayeleri olan evliliği denk gelirse iyi biri yaparım diyen de olabilir, evlenip yuva kurmak tek isteği olan da siz sadece fikrinizi söyleyebilirsiniz ama onu vazgeçirmeye çalışmak, baskı yapmak hoş değil. Yanlış bir karar diyorsunuz belki çıkar kafasına göre birisi evlilik programlarını bende izlemiyorum ama herkeste kötü değildir herhalde mantığıyla karar verecek hemen pat diye evlenmeyecek tanıyacak karşındakini bu risk normal tanıştığı biriyle de olacak sonuçta. Müdahale etmeyin.
tanıştırdığım bir iki kişi oldu ama benim kuzenin standardı biraz yüksek.
annesi yalvarıyor kızım bizi rezil etme diye ama dinlemiyor başında babasıda yok. bu benim bir fırsat belki hayatım değişir diyor.
Hayati degismeye degisir ama umduğu yönde degisir mi o bilinmez.
Ne zamana kadar surecek bu is? Medyanin gundemi cok hizli degisiyor artik. Gundemden dusunce bir de bunun depresyona girmesi var. Deger mi? Akil var mantik var. Ya da akil da yok mantik da.Ya sivri bi tipse evlenemese de instagramdan reklam alarak geçimini sürdürür.
Valla post başına 1000 TL alıyolar en az.
Çocuk değil bir şey değil.
Yolunu bulur diyorum ben.
Ne zamana kadar surecek bu is? Medyanin gundemi cok hizli degisiyor artik. Gundemden dusunce bir de bunun depresyona girmesi var. Deger mi? Akil var mantik var. Ya da akil da yok mantik da.
Kuzenin nefes alsin yeter diyor galiba...merhaba kızlar,
28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi. ismini vermeyim bilindik bir evlilik proğramına müracaat etmiş aramışlar davet etmişler. boydan falan resimlerini göndermiş. banada yeni söyledi engel olmaya çalışıyorum. oralardan düzgün evlilik çıkmaz hepsi yalan dolan diyorum ama çok kararlı. babası yok anneside engel olamıyor. orda çok fazla talip geliyo çok çirkin kızların bile çok yakışıklı talipleri oluyor diyo. kuzenimi nasıl vazgeçirebilirim.
Ay benim annemde 24 saat onlari izliyor.Valla Hanife denen bir leş kız vardı, annem 3 kez izlettirdi 1 yıldır aklımdan çıkmadı
kuzenine şeyi göster sen. adını unuttum hangi programdı tam bilemiyorum. malum git gide çoğalıyorlar. evleniyor bir çift. sonra adam kadının evine yerleşiyor. ondna sonra çocuğunu istemiyor kadının! dağdan gelip bağdakini kovuyor aklınca. tartışma çıkıyor kadını bıçaklayarak öldürüyor.
sonra başka birinde adam karısını kesmişti sanırım. bir de utanmadan göğsünü gere gere söylüyor. en son sunucu kovuyor programdan. bunlar hep haberlerde çıktı olay oldu. kuzeniniz baksın haberlere bir zahmet.
Ay benim annemde 24 saat onlari izliyor.
Hanife su kapali kiz degil miydi ya?
kuzenimin katılacağı proğramda bu proğram işteLokantaya gittiğimiz bir gün bu program açıktı. Bayhan mı neyse o talip gelmiş kızla resmen dalga geçiyordu valla salaklığına acıdım kızın. Bayhan şarkı söyleyeyim tekrar piyasaya çıkarım diye her fırsatta şarkı söyleme peşinde kız "aaa ama hani dans edicektik benim ilk dansım bu olacaktı "diyor yazık.. sonra kız "bayhan tlfunu vermiyor,dışarda görüşmeyi de kabul etmiyor o yüzden biz pek tanıyamadık birbirimizi" gibi bir laf etti. Yani gerçekten salak hiç mi uyanamadı adamın niyeti ne diye...
Neyse evde antenimiz olmadığı ve bu programlara maruz kalmadığım için şükürler ederek ayrıldım lokantadan... kuzenin evdeki tvyi annesi yaksın. Belli ki aşırı doz evlilik programı izlemek beyin hücrelerinde yanma yapmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?