kuzenim evlilik programına katılıyor

Evlilik çıkmaz çünkü işin rengi değişti artık evlilik programlarında.Yakışıklı gelebilir ama görünmek için olmayacak kişilere takip oluyorlar.Yakışıklı takip olup da evleneni görmedik.Boşuna gitmesin

Komsumuzun kızı bi gidip gelmişti o programa.. 40 yaşlarında bankacı cok sessiz bir hanımdır.. birine talip olmuştu adam hemen Hayır dedi o da döndü geldi..

Yaşı küçük değil ailesi de karşı gelmiyorsa kendi bilecegi is..

Bana göre programların tek amacı para kazanma..
Evlenenlerin daha sonra ne haberleri çıkıyor azıcıkta onlardan gösterin kuzeninize...
Evde açtırmıyorum öyle programlar ben..
Açınca çok sayıp sövüyorum çünkü...

Ay benim annemde 24 saat onlari izliyor.
Hanife su kapali kiz degil miydi ya?

kadın napsın tvyi basmışlar resmen. ben bazen dinleneyim diye yıllık izin alıyorum. evde işgüç bitiyor açıyorum tvyi her kanalda başka versiyonu. iyi ki ev hanımı değilmişim diyorum sonra.

Bırakın gitsin hem parasını kazanır orda oturdukça hem de belki kısmet bulur :) koskoca kadın kendi düşünsün. Annesi icin üzüldüm sadece yoksa hepimiz özgürüz...

bu kimseye talip olmuyor. orda taliplerini bekleyip aralarından seçecekmiş.

sen zuhal topalla ilgili olan diğer haberi göster. adamın bir çıktı ben şoförüm beni zorla nikah memuru kılığında programa getirip nikah kıydırttılar! sonra da tehdit etti zuhal topal silahla falan diye iddiası vardı baya haber oldu. gün geçmiyor ki bir haber bitsin bunlarla ilgili. resmen fiyasko! düşünsene doğruysa bu evlendiğini sanacak ama sahte olacak.

Guya izlemiyoz ha. Ben de izlemiyom ama kanal degistirirken bile onlari gorsek hemen hafizamiza kaziniyor. Bu nasil is ya.
Ahahaha valla adım adım haberdarız ama bizim evde anten yok tv çekmiyor. Cidden hepsi dışarda rasgeldiklerim tülinle emrahın oğlunu yeni duydum ama, nasıl denk gelmedi isem

Kuzenine söyle öyle düşündüğü gibi orada hayatı felan değişmez.
Ordaki erkeklerin giyimlerine bakıp aldanmasin.
Nerdeyse yarisindan çoğu işsiz boş beleş adamlar!
Giysisi kuaförü hep kanaldan Karsilaniyor.
Onlar orada sadece kukla.
Mahalle kadınlarini da gectiler. Dedikodu fitne sacma salak laflar vb.
Onlara adam bile demek içimden gelmiyor.
Soytarı hepsi.
Midem bulanıyor zaten o programlardan.
O ego kasan çok duyarli sunucularının da oraya giden Soytarıların da programi yapanin da Allah bildiği gibi yapsın. Rezil hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…