- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi willedwoman
-
Tamam işte bayhanın da talip geldiği kız o... öbür programa da caner gitmişAy benim annemde 24 saat onlari izliyor.
Hanife su kapali kiz degil miydi ya?
Evlilik çıkmaz çünkü işin rengi değişti artık evlilik programlarında.Yakışıklı gelebilir ama görünmek için olmayacak kişilere takip oluyorlar.Yakışıklı takip olup da evleneni görmedik.Boşuna gitmesinmerhaba kızlar,
28 yaşında kuzenim var çok güzel sayılmaz. evlenemedi. ismini vermeyim bilindik bir evlilik proğramına müracaat etmiş aramışlar davet etmişler. boydan falan resimlerini göndermiş. banada yeni söyledi engel olmaya çalışıyorum. oralardan düzgün evlilik çıkmaz hepsi yalan dolan diyorum ama çok kararlı. babası yok anneside engel olamıyor. orda çok fazla talip geliyo çok çirkin kızların bile çok yakışıklı talipleri oluyor diyo. kuzenimi nasıl vazgeçirebilirim.
zuhal topalGidecek,vazgeçiremezsiniz ki.
Kendisi karar verecek,belki ortam hoşuna gidecek belki nefret edecek.
Hangisine gidecek
En rezili o program zaten.Gidecekse Esra Erol a gitsin :)kuzenimin katılacağı proğramda bu proğram işte
Tamam işte bayhanın da talip geldiği kız o... öbür programa da caner gitmişama o kime gitmiş bilmiyorum
Ay benim annemde 24 saat onlari izliyor.
Hanife su kapali kiz degil miydi ya?
Türkiye'nin bir diğer değeri Caner de programda
bence hepsi birbirinden rezilseda sayan a ve oyuncak ayi gibi orda bekleyen Ugur Arslan in programina ciksin
Acik ara en rezil i o
Emrah'ın oğluyla tülinide Seda Sayan da görmüştüm bir araTürkiye'nin bir diğer değeri Caner de programda
Guya izlemiyoz ha.Tamam işte bayhanın da talip geldiği kız o... öbür programa da caner gitmişama o kime gitmiş bilmiyorum
bu kimseye talip olmuyor. orda taliplerini bekleyip aralarından seçecekmiş.Komsumuzun kızı bi gidip gelmişti o programa.. 40 yaşlarında bankacı cok sessiz bir hanımdır.. birine talip olmuştu adam hemen Hayır dedi o da döndü geldi..
Yaşı küçük değil ailesi de karşı gelmiyorsa kendi bilecegi is..
zuhal topal
Ahahaha valla adım adım haberdarız ama bizim evde anten yok tv çekmiyor. Cidden hepsi dışarda rasgeldiklerimGuya izlemiyoz ha.Ben de izlemiyom ama kanal degistirirken bile onlari gorsek hemen hafizamiza kaziniyor. Bu nasil is ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?