kuzenim evlilik programına katılıyor

Ben genelde evren, kara delikler, evrenin her an genişlemesi, gezegenler falan o tarz belgeselleri izlemeyi seviyorum Dünyanın katmanları, oluşumları, kutuplarda ilgimi çeker tabi onları da izlerim
Tamam tam sana göre o zaman seda sayanin evlilik programi hahaha:)

Evrenin genişlemesi sonucu oksijen verip karbondioksit soluyan bir sürü aday var karadeliklere hiç girmiyorum bile

Ayy solmaza 5 dk tahammülüm yok
Ben stardaki saçmalığa bakıyorum

Ayy solmaza 5 dk tahammülüm yok
Ben stardaki saçmalığa bakıyorum

ay siz hiç atv dekine baktınız mı? orda bi amca var gelmiş 50 küsur yaşına, her gelen adayı aşağılayıp olumsuz cevap veriyo sonra locadakilerle kavga ediyo. kriterleri 30 yaşından fazla olmayacakmış, çalışan kariyerli bi kadın olacakmış, çok güzel olacakmış, mümkünse avukat öğretmen tarzı bi mesleği olmalıymış... ''öyle bi kadın neden gelip bana talip olsun ki'' demiyor ama ego tavan, izle izle kahkaha at

ama o solmaz-kaan-nurullah bermuda şeytan üçgenini ben de takip ediyorum hahaha

Atv hiç sarmıyor show tv zaten çok kalitesiz geliyor hele solmazın oynaması
Star ehh işte zaten tamamını izleyemiyorum foxa bakıyorum arada.
Bi tane tombiş mavi gözlü biri var cazgır birşey kaslı istiyormuş ahaha
Bide birine ilanı aşk edip 2 gün sonra ben aslında şundan hoşlanıyorum diyorlar ya ahaha millet burda eski sevgilisini 1 yılda anca unuturken

Katıldı mı kuzeniniz programa ? Son durum nedir?

Tebrikler birini bulduk :)

Ben sormuştum onu.natgeo wild da kutuplar belgeseli var şu anda oturdum izliyorum ben de severim

Ama bak solmaz i da izle o da belgesel tadinda
Bizimkiler solmaz Kaan hastası. Bı ayrılır barisiorlar. Ben hiç izlenen kısmetse olur izliyorun

o programlar sahte değil mi? belki de ünlü olmak için katılıyor karışmayın bence

Konunun üzerinden kaç ay geçmiş. Ne oldu merak ettim katıldı mı birini bulabildi mi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…