kuzenim evlilik programına katılıyor

Gitsin nedengayet güzel evlenenler mutluolanlarvar. Zuhal topa la gitsin o kadini ben seviyorum dobrabiri

Ayy evlilik programlari miii... gündüz gündüz birsey izlemeyiyorum nerdeyse biktim o programlara rastlamaktan zapping yaparkene bile igreniyorum

İyi de Zuhal Topal'a çıkacaksa birisine takip olması gerek, o programa anca birisine talip olduktan ve o sizi reddettiği taktirde katılma şansınız oluyor.

Kime talip çıkacak acaba?

Ve itiraf ediyorum, izliyorum, gülüyorum ve geçiyorum !

Çıktı mı programa kuzeniniz?
bende merak ettim :)
reytingleri niye yüksek...çünkü evde kalan yaşlı hanım anneler izliyor genellikle...bende sinir oluyordum ama sedanın proğramımı denk gelirsem bakıyorum...tam bir film tam mı senaryo..ve çok komik geliyor...

seda ortalık kızıştırıyor kavga çıkıyor.sonra bir kız bir mecalimmmmm var deyip ortaya atıyor kendi..bir sallıyor bir kıvırıyor ..kremini sürrr deyip hopluyor zıplıyor :))))

Ne ilginc

Hic bir zaman aman evleneyim evde kalmayayim diye bir derdim olmadi.. Hele 28 yasindaki bir insanin annesini dinlemeyip boyle programlara katilmasi daha bir acaip

İnsan manzaraları işte. İzle izle ağla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…