- 17 Temmuz 2014
- 58
- 41
- 18
- Konu Sahibi willedwoman
-
Hele seda sayanin program evlilik disinda hersey var heralde. O cingene yokmu g*t attirip duran? Tovbe est. simdi bisi dicem olmicak ya. Agzinin ustune bi cakilsada keske azcik gulsek.
Kaliteeeeee kaliteeee
Markaaaa markaaaa!
Raga, raga raga
Başınmı ağradı kreminii süüürrr canıı sıkıldı kreminii sürr sür kremini sürr sür sürr
Kaliteeeeee kaliteeee
Markaaaa markaaaa!
Raga, raga raga
Herkes belgesel müdavimi aslindaSorsan kimse izlemiyor, herkes şikayetçi programlardan ama nedense her karakteri tanıyorsunuz ?
Izlemezseniz , reyting almaz. Almazsa kalkar beyin çürüten bu programlar.
Ben örgü örerken bakıyorum vallahi.Herkes belgesel müdavimi aslinda
Reyting aldığına göre içimizde ki 10 kişiden 7 si kesin izliyor.
Kim o yedi kişi el kaldırsın
Herkes belgesel müdavimi aslinda
Reyting aldığına göre içimizde ki 10 kişiden 7 si kesin izliyor.
Kim o yedi kişi el kaldırsın
Ben örgü örerken bakıyorum vallahi.
Tüm karakterleri bilip ıyy izleyenden de sunandan da nefret ediyorum diyenler asıl müdavimi. Kaçırdığım yerleri onlara sorayım
Kimse Serdar ortaç dinlemiyor kimse arka sokaklar izlemiyor ama hala hit diyorlar ya bu programlar da o hesap. Kimse izlemiyorsa niye reytinglerde üstte.
İtiraf ediyorum ben izliyorum zerre inanmıyorum gercekligine. İşsizim aylagim :)
Tebrikler birini bulduk :)Hani şöyle bir his olur ya insan da, ''başkasının yerine utanmak'' Ben öyle programları izlemeye kalksam 5 dk. izleyemem. Hemen kanal değiştiririm. O tarz programlardaki birçok yaşanılan olay da bu hissi yaşıyorum. Annem gil izlediği zaman o odayı terk ediyorum.
Reyting için birbirlerini rencide edici, aşağılayıcı konuşmalar, tavırlar, kavgalar, tartışmalar... bir an da göbek atmalar, şarkı söylemeler, yer de sürünmeler falan. Ben böyle şeylere tahammül edemeyenlerdenim. Tabi az da olsa oraya gerçekten evlenmek için giden karakterlerinden ödün vermeyenler de vardır.
(Yukardaki bir yorumda belgesel izleyen o 7 kişi el kaldırsın demiş bir arkadaşımız. Ben o 7 kişinin içine kendimi rahatlıkla koyabilirim.Öyle entel falan desinler kaygısıyla değil gerçekten hoşlanırım bu tarz şeyleri izlemekten. Ee yabancı reality showları, dizi, film izlemişliğimiz de oluyor..)
Tebrikler birini bulduk :)
Ben sormuştum onu.natgeo wild da kutuplar belgeseli var şu anda oturdum izliyorum ben de severim
Ama bak solmaz i da izle o da belgesel tadinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?