kuzenim evlilik programına katılıyor

Çoğu ajanstan geliyormuş. Evlenen nadir. Zaten kendilerini göstermek için çıkıyorlar. Ben inanmıyorum öyle programlara. küçük bir şeyde bahane bulup ayrılıyorlar. Saçma sapan bir program. Tır şöförünü nikah memuru diye çıkartmışlar :)) Bide reyting alıyor hala aklım almıyor nasıl izliyorlar bu tip şeyleri.

Kaliteeeeee kaliteeee
Markaaaa markaaaa!
Raga, raga raga

Mal kari yaa mal
Kaliteeeeli bir dususu olur insallahta bidaha cikamasin gerzek.

Protesto etcem ya okadar sehit varken bu programlar neden yasaklanmiyo en azindan bi iki haftaligina yaa! Millet sehit varken o zibidinin g*tune bakmak zorunda mi?!

Bildiğim kadarıyla para alıyorlar hergün oturmak için oturduğu yerden para da kazanır miss :)

Halk izliyor dolayisiyla yapiliyor bu programlar. Ben bizim toplumumuza cok uygun buluyorum arz talep meselesi. Her toplum kendi kalitesine gore programlari izler. Kaldirilsa yerine ne koyacaklar belgesel mi? Hadi koydular onu kac kisi izleyecek? Kuzeniniz de katilsin,demek ki seviyor boyle seyleri siz karismayin

ay ne çok izleyen varmış bu programları kötü falan filan diyenlerin hepsi izlemiş demek kiçok güzel sayılmamak evlenmeye engel mi? ben bu mantığı anlamıyorum çok güzelim bakımlıyım kocam aldatıyor... güzel değilim evlenemiyorum... ya bu saçmalıklardan kurtulamadık gitti.. demek kuzeninizin etrafında ona sürekli güzel olmadığı için evlenemediğini söyleyenler var o da kendince bir yol bulmuş.. o na göre de çirkin sayılabilecek bayanların taliplerinin olduğunu görünce hevesleniyor demek ki bırakın katılsın o dünyanın yalan olduğunu er geç anlayacaktır... bu işlerin kısmet işi olduğunu güzellikle çirkinlikle bir alakası olmadığını umarım en kısa sürede anlar...

Valla benim babam flash tv ye çıktı ilk önce... sonra esra erol a bi de hande ataizi nin vardı tnt kanalında ona da çıktı 55 yaşındaki babamın amacı bile evlenmek değildi can sıkıntısı emeklilik psikolojisi yalnızlık Babam şimdi 5 yıldır falan çıkmıyor ben evlendim diye dünürlerinden çekiniyor beni utandırmamak için... dediği tek şey ise onların işi gücü senaryo oyun... oradan evlenilmez diyor

Sorsan kimse izlemiyor, herkes şikayetçi programlardan ama nedense her karakteri tanıyorsunuz ?

Izlemezseniz , reyting almaz. Almazsa kalkar beyin çürüten bu programlar.
Herkes belgesel müdavimi aslinda

Reyting aldığına göre içimizde ki 10 kişiden 7 si kesin izliyor.

Kim o yedi kişi el kaldırsın

Ben örgü örerken bakıyorum vallahi.
Tüm karakterleri bilip ıyy izleyenden de sunandan da nefret ediyorum diyenler asıl müdavimi. Kaçırdığım yerleri onlara sorayım

Kimse Serdar ortaç dinlemiyor kimse arka sokaklar izlemiyor ama hala hit diyorlar ya bu programlar da o hesap. Kimse izlemiyorsa niye reytinglerde üstte.

İtiraf ediyorum ben izliyorum zerre inanmıyorum gercekligine. İşsizim aylagim :)

Amaçları instagramda takipçi kasıp reklam almak çoğunun. Baharın profiline denk gelmiştim fulk reklam. Birde ciddiye alıp talip giden var. Bizim semtten ömür diye bir adam vardı amacı şarkı söylemek tanınmak birde diyordu kilolu gelmesin güzel gelsin. Balık etli bir kı talip gitmiştide rezil etmişti kızı.
Dünde esrada vardı adamın tapusunu üstüne istiyordu

Ben örgü örerken bakıyorum vallahi.
Tüm karakterleri bilip ıyy izleyenden de sunandan da nefret ediyorum diyenler asıl müdavimi. Kaçırdığım yerleri onlara sorayım

Utanarak söylüyorum ki evet bende izliyorum

17.30 gibi evde oluyorum yemek hazırlarken mutfakta açıyorum show u orada solmaz diye değişik bi şey var onu ve aşklarını izliyorum bi 30 dakika kadar.

Ama diğerlerine yabancıyım benim olayım Solmaz ahaha:)

Hani şöyle bir his olur ya insan da, ''başkasının yerine utanmak'' Ben öyle programları izlemeye kalksam 5 dk. izleyemem. Hemen kanal değiştiririm. O tarz programlardaki birçok yaşanılan olay da bu hissi yaşıyorum. Annem gil izlediği zaman o odayı terk ediyorum.

Reyting için birbirlerini rencide edici, aşağılayıcı konuşmalar, tavırlar, kavgalar, tartışmalar... bir an da göbek atmalar, şarkı söylemeler, yer de sürünmeler falan. Ben böyle şeylere tahammül edemeyenlerdenim. Tabi az da olsa oraya gerçekten evlenmek için giden karakterlerinden ödün vermeyenler de vardır.

(Yukardaki bir yorumda belgesel izleyen o 7 kişi el kaldırsın demiş bir arkadaşımız. Ben o 7 kişinin içine kendimi rahatlıkla koyabilirim. Öyle entel falan desinler kaygısıyla değil gerçekten hoşlanırım bu tarz şeyleri izlemekten. Ee yabancı reality showları, dizi, film izlemişliğimiz de oluyor..)

Esim bayiliyor evlilik programlarina O izleyince bende bakiyorum yani. Niye izliyosun diye sordugumda cok eglendigini soyluyor, yogun is hayati arasinda kafayi bosaltip desarj olmak gerek

Tebrikler birini bulduk :)

Ben sormuştum onu.natgeo wild da kutuplar belgeseli var şu anda oturdum izliyorum ben de severim

Ama bak solmaz i da izle o da belgesel tadinda

Tebrikler birini bulduk :)

Ben sormuştum onu.natgeo wild da kutuplar belgeseli var şu anda oturdum izliyorum ben de severim

Ama bak solmaz i da izle o da belgesel tadinda

Ben genelde evren, kara delikler, evrenin her an genişlemesi, gezegenler falan o tarz belgeselleri izlemeyi seviyorum Dünyanın katmanları, oluşumları, kutuplarda ilgimi çeker tabi onları da izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…