Asla .. ona karsi sevmesemde saygiliyimdir ama ne biliyim özel günler olmasa eşimi görmez bile hatta eşim ona karşı hep uzaktır ne ara bu kadar eşimle yakın oldu da derdini anlattı bilemedim. Eşim çok iyi insan din saygılıdır belki de ondanBence o kadar da derin düşünmeyin.
Sorun yaşadığı kişi eşi yani bir erkek..
Belki bir erkekle dertleşmek,konuşmak istiyordur.
Belki ona göre siz mesafelisiniz?
Halini hatrını sormuyorsunuz?
Eşiniz samimi gelmiş olabilir.
Kuzenimin eşi var ne zaman eşimle kavga etsem
Ona mesaj atarım 1 saat 45 dk felan dertleşirim ve normalde sadece 1 kez yarım saat felan gördüm.
Ama içten bir insan olduğu için dertleşmek iyi geliyor..
Günahını almamak için sizlere sormak istedim zaten. Çok düşünüyorum bu konuyu belkide kardeşi gibi görüyor ama bu kadar yakın değilken hatta çok nadir gorusuyorken esi ile olan sorunlarını bile anlatması değişik geliyorkıl kapmışsınız belli ki...o zaman mesafeli olun...kimsenin günahını almazsınız...
Umarım ben yanlış anliyorumdur.Bence yanlış anlıyor olabilirsiniz, hamile haliyle neden eşinize asılsın ki?
Esimde bende ne biliyim sevmeyiz ama eşiyle çok sorun yaşadığı için kirmakta istemeyiz. Mesela mesafeliyizdir ama o kendisi hep gördüğünde gelir yanımıza.Benim eşim de benim büyük kuzene takılır mesela, eliyle "Şş" yaparak yanına gelir korkutur, şaka yapar, diğer kuzenlerim arasında onunla iletişimi ayrıdır ve severim de aralarındaki bu itismeli halleri. Bana tuhaf gelmedi açıkçası kuzeninizin tavrı. Sadece "Dünya ahiret kardeşimsin" tarzı bir vurgulamaya neden ihtiyaç duydu, bu kısım ilginç geldi.
Eh eşiniz rahatsız madem, kendisi söylesin, dinlemesin dert anlatıldı mi. Zor değildir herhalde mesafe koymak, sorunsa.
Yani samimi davrandıysa halini hatrını sorduysa,Asla .. ona karsi sevmesemde saygiliyimdir ama ne biliyim özel günler olmasa eşimi görmez bile hatta eşim ona karşı hep uzaktır ne ara bu kadar eşimle yakın oldu da derdini anlattı bilemedim. Eşim çok iyi insan din saygılıdır belki de ondan
Esimde bende ne biliyim sevmeyiz ama eşiyle çok sorun yaşadığı için kirmakta istemeyiz. Mesela mesafeliyizdir ama o kendisi hep gördüğünde gelir yanımıza.
Tabikide ama öyle eşimle benim bi samimiyetimiz yokken eşimle çok samimiymis gibi bunları yapması bir tuafsin geliyor. Haa kuzenim evlenmeden once bi kere bize gelmişti yılbaşında tombala oynarken 31 ve 62 sayılarını söylerken bi kahkaha falan atmıştı yani bi değişik bir insan ..Yani samimi davrandıysa halini hatrını sorduysa,
Dertleşmiştir bence bu gayet normal.
Anormal bir durum göremedim ben.
Nikotin yanlış oldu kusura bakmayın duzelttim sonradan. Aynen dünden sonra bende öyle dedim eşime . Pazar günü yine dugun var merak ediyorum ne olacakNikotin derken, yanınıza gelip sigara mı içiyor anlamadım.
Bazı insanlara lafla söylemek gerekir anlamaz. "Ben bu muhabbetlerden hoşlanmıyorum abla" desin eşiniz madem. Ya da o gelip yanına oturunca oradan kalksın. Nezaketen bile gülümsemesin filan. Eh bir noktadan sonra anlar yani.
Hevesle derken?,nasıl yazsaydim hoşunuza giderdi?.esi de ona karşılık verseydi mi?Arkadaş usturupsuzun teki, eşiniz usturupluysa çok takılmayın.
Yalnız öyle bir başlık atmışsınız ki konuya, insan başka bir hevesle geliyor ne yalan söyleyeyim.
Size değişik geliyor işte.Tabikide ama öyle eşimle benim bi samimiyetimiz yokken eşimle çok samimiymis gibi bunları yapması bir tuafsin geliyor. Haa kuzenim evlenmeden once bi kere bize gelmişti yılbaşında tombala oynarken 31 ve 62 sayılarını söylerken bi kahkaha falan atmıştı yani bi değişik bir insan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?