kuzenim ve kayınvalide sizce??

Herhalde dsmat annesine gün yüzünü şöyle gösterecek; ev boşalacak 3 kişi 2 maaş olacak bu sırada tadilat yemizlik yeni eşyalar ev baya konforlu olacak tabi birlikte gezmeler kv hiZmet saygı vsvs bence çalışan bir bayan için böyle bir teklifle dahi gelememeliydi karşı taraf! Kesinlikle kabul etmezdim.

Icim sisti yorumlari da okurken bi daraldim bunaldim sanki ben de k.valideyle oturuyorum gibi oldum.

K.valide nekadar iyi de olsa rahat edemezsin evin icinde zaten herkes ayni seyi soylemis. Bi kere tatil zamani insan rahat ust basla evde gezmek istiyo.sonra belki gec saate kadar yatmak istiyorsun ya da yatakt donmek istiyorsun.sonracima bazi canin yemegi gec yemek istiyo falan fistik. K.valide varken nolcak tatilde kalk kahvalti hazirla temizlige giris.azcik otursan esin anneme mi is yapririyosun der.sert anneci adamdan baska bisey beklemem ben.
Sonra cocuk olacak. Sorumluluk ikiye katlancak.istedigin gibi yetistiremeyeceksin.

Tatilede beraber gidecekmissiniz zaten bence yataklari da ayirmayin.uc kisilik oda iyidir..

Bu versiyon kisaca agzi dili olmayan kayinvalide icin hafifletilmis olarak yazildi bir de bunun fesat kaynana versiyinu var ona hic girmeyelim...

Mutluluklar dilerim

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. İnsanın annesiyle bile çeliştiği zamanlar oluyor aynı evde. Benim abimler üst katımızda oturuyor. Valla annem ayrın dertli yengem ayrı dertli. Herkes kendi açısından haklı bence. Annem de melek gibidir ama bence yengem de haklı. Ben olsam oturmazdım. Ne kadar uzak o kadar iyi herkes için.İnsan evinde rahatça giyinip yatıp kalkmak ister. Eşiyle rahat hareket etmek ister bunları düşünememiş mi kuzeniniz şaşırdım açıkçası.

Hayatta kabul etmem.
1 sene altlı üstlü yaşadık nasıl kaçtığımı bilemedim.
Ne kadar uzak o kadar huzurlu insan...

Ay masallah canim. Evet zor kuzenimin isi simdi donemiyrda basta keske hayr deseydim diyt
Evim ayrı ama hiç ayrı gibi değil zaten kızıma hamileyken geldim kv 2,5 yıla yakın kv oturdum sonrasında yan dairesi bosalınca aldım.yanı bi 2,5 sene ayni evdeydik ki suan hala burdayız.ben eşinle evde otururum kızımda onda kalır hiç sorun değil.kızım doğmadan öncese sırf biz yaknız kalalım diye evden giderdi.hiçte gezmeyi sevmez ama.inşallah iyi olur canım .kendini kötü olucak diye odqklarsa zaten iui olmaz.iyi olup olmıycagı birazda kişinin kendi davranîşlarına bağlı.

öbür gelin evdeyken nasıl gün yüzü görmemiş o kayınvalide bir de onu sorun ,bir de eltiyle konuşmakta fayda var ama evden çıkacağı için kayınvalideyi pamuklara sarıp sunabilir başına kalmasın gene diye.

ev ev üstüne kurulmaz. yeni evli çift evliliklerini bile yaşayamazlar.
annesine o kadar düşkünse altlı üstlü otursunlar ama birlikte olmazzzzzz.
kuzenin çalışıyor odasını işe giderken kitlese bir dert kitlemese çok ayrı bi dert.
ayrıca yazılanlara göre hepsi iç içe valla biraz terbiyesiz olacam affınıza sığınıyorum. nerde çokluk orda pokluk yani.
çok karışık bi durum Allah kuzeninizin yardımcısı olsun.

Cok sekersin canimm. Haklisin insan hep uzeeinde bir goz his eder birde ben bayani gordum gulmez sultan ama degisir insallah

Diyomus canim akrabam ve kv diye demiyrum cok iyidur diyrmus

Kuzen demis sixin binada yada yan binalarda bos yer varsa oturalim demis kabul etmemis ben nereye annem oraya diyrmmus

Cok sekersin canimm. Haklisin insan hep uzeeinde bir goz his eder birde ben bayani gordum gulmez sultan ama degisir insallah
2-3 hafta cok afedersin evini bok götürse o onun evi kimseden cekinip yapmak zorunda kalmıcak.
miskinliği kendine olcak.
bence hiç yanaşmasın. madem nişanlısıda otoriter. dedigim dedik diyosa. bıraksın annesiyle mutlu mesut yaşasınlar

Diyomus canim akrabam ve kv diye demiyrum cok iyidur diyrmus
bak bende diyorum ki işin ucunda evden çıkmak var o kayınvalide pamuklara sarmalanabilir..ha belkide hakiki pamuktur kadın bilemeyiz..ev üstünde ev olmaz mecburiyetler yoksa..çok üstü açık yazacağım kaynana evdeyken insan nasıl sevişsin o banyoya nasıl girsin....

Kuzen demis sixin binada yada yan binalarda bos yer varsa oturalim demis kabul etmemis ben nereye annem oraya diyrmmus
o zaman o adam evini mutlu edemez.

bi tanıdıgımın eltisi. kayınvalideyle altlı üstlü oturuyor.
yeme içmeyi ayıralım dediginde kadın. adam annesinin evinden cıkmıo. orta yatıp kalkıyor.
ve eve 1 kuruş faydası dokunmuyor. annemle yiceksen gel. yoksa evde ac kal diyor.
bunlar iyi örnekler...

Zaten buhun bulusacaklarmis bunu teklif edecekmis canim. Birde gercekten cok duskun yanlis ta anliyr kuzenimin her dedigini falan ama haklisin

Utanir herseyden dogal olarak canim cinku o ev kv kendi evi kuzenin degil ki bunun daha gorunce ve ksyin cocuklari da olacak cunku anneannelerini gormek isteyecekler istedikleri zamsn simdiki duzen zaten boyle

Utanir herseyden dogal olarak canim cinku o ev kv kendi evi kuzenin degil ki bunun daha gorunce ve ksyin cocuklari da olacak cunku anneannelerini gormek isteyecekler istedikleri zamsn simdiki duzen zaten boyle
sonuç ? yok dimi...sen nasıl hatadan kıl payı dönüp feraha erdiysen kuzenin de hatadan döner inşallah

ımmm o zaman otursun anasıyla tek başına evlenmesin.
beni yanlış anlamayın benim ananemde dayımla birlikte oturuyor. ananem çok iyidir hiç bişeye karışmaz odasından dışarı çıkmaz. ama gelini düşündükçe ben daralıyorum. yani evlisin eşinle evde dilediğin gibi rahat olmak varken ne kadar iyi de olsa başka birinin varlığı hoş bişey değil.
kuzenin seviyor ve bunu kabul edebilecek potansiyeli var anladığım kadarıyla. peki kuzeninin nişanlısı seviyorsa eğer o da ayrı evi kabul eder. bayanlardan beklenmemeli bu kadar çok fedakarlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…