Evim ayrı ama hiç ayrı gibi değil zaten kızıma hamileyken geldim kv 2,5 yıla yakın kv oturdum sonrasında yan dairesi bosalınca aldım.yanı bi 2,5 sene ayni evdeydik ki suan hala burdayız.ben eşinle evde otururum kızımda onda kalır hiç sorun değil.kızım doğmadan öncese sırf biz yaknız kalalım diye evden giderdi.hiçte gezmeyi sevmez ama.inşallah iyi olur canım .kendini kötü olucak diye odqklarsa zaten iui olmaz.iyi olup olmıycagı birazda kişinin kendi davranîşlarına bağlı.Ay masallah canim. Evet zor kuzenimin isi simdi donemiyrda basta keske hayr deseydim diyt
öbür gelin evdeyken nasıl gün yüzü görmemiş o kayınvalide bir de onu sorun ,bir de eltiyle konuşmakta fayda var ama evden çıkacağı için kayınvalideyi pamuklara sarıp sunabilir başına kalmasın gene diye.Merhaba sevgili arkadaşlar. sizden bir konuda fikir istiyorum ama bu sefer benle ilgili değil çok sevdiğim kuzenim ile ilgili biliyorsunuz ben evlilik yolunda ayrılmadan ilerleseydim kv ile oturacaktım. Ama ayrıldım. Kuzenim bu yaz evlenecek kendisi memur.nişanlısının annesi, eltisi, kaynı, iki çocuğu ve nişanlısı aynı evde kalıyorlar. Görümcesi yakın oturuyor. eltisi de hemen iki bina öteye taşınacakmış. Kuzenim evlenince eltisigil ( bu arada eltisi damat beyin akrabası soyadları bile aynı birlikte büyümüşler) ayrı eve çıkacak kuzenim yeni eşya aldılar o eve gelin gidecek. kuzenim demiş biz ayrı eve çıksak diye ama nişanlısı ben annemi bırakmam bugüne kadar gün yüzü görmedi olmaz demiş önceden söyleyecektin demiş. Biz de size danışalım dedik doğrumu yanlış mı ne dersiniz? Biraz korkuyor aslında sizden fikir alalım dedik. Şayet ben size çok şey borçluyum bana verdiğiniz fikirler hayatımı kurtardı belki de
Merhaba sevgili arkadaşlar. sizden bir konuda fikir istiyorum ama bu sefer benle ilgili değil çok sevdiğim kuzenim ile ilgili biliyorsunuz ben evlilik yolunda ayrılmadan ilerleseydim kv ile oturacaktım. Ama ayrıldım. Kuzenim bu yaz evlenecek kendisi memur.nişanlısının annesi, eltisi, kaynı, iki çocuğu ve nişanlısı aynı evde kalıyorlar. Görümcesi yakın oturuyor. eltisi de hemen iki bina öteye taşınacakmış. Kuzenim evlenince eltisigil ( bu arada eltisi damat beyin akrabası soyadları bile aynı birlikte büyümüşler) ayrı eve çıkacak kuzenim yeni eşya aldılar o eve gelin gidecek. kuzenim demiş biz ayrı eve çıksak diye ama nişanlısı ben annemi bırakmam bugüne kadar gün yüzü görmedi olmaz demiş önceden söyleyecektin demiş. Biz de size danışalım dedik doğrumu yanlış mı ne dersiniz? Biraz korkuyor aslında sizden fikir alalım dedik. Şayet ben size çok şey borçluyum bana verdiğiniz fikirler hayatımı kurtardı belki de
en güzelim yılları cok cok ilerde kayınvalidem vardı şunu yapamadım.
kayınvalidem vardı kocamla evin içinde koşturamadık diye söylenicek
annesini bırakamıyomuş. kuzeninizde annesini nasıl bırakıyor
evlenme o zaman arkadaşım alla alla. annesinden ayrılamazmış vıdı vıdı
öbür gelin evdeyken nasıl gün yüzü görmemiş o kayınvalide bir de onu sorun ,bir de eltiyle konuşmakta fayda var ama evden çıkacağı için kayınvalideyi pamuklara sarıp sunabilir başına kalmasın gene diye.
ev ev üstüne kurulmaz. yeni evli çift evliliklerini bile yaşayamazlar.
annesine o kadar düşkünse altlı üstlü otursunlar ama birlikte olmazzzzzz.
kuzenin çalışıyor odasını işe giderken kitlese bir dert kitlemese çok ayrı bi dert.
ayrıca yazılanlara göre hepsi iç içe valla biraz terbiyesiz olacam affınıza sığınıyorum. nerde çokluk orda pokluk yani.
çok karışık bi durum Allah kuzeninizin yardımcısı olsun.
2-3 hafta cok afedersin evini bok götürse o onun evi kimseden cekinip yapmak zorunda kalmıcak.Cok sekersin canimm. Haklisin insan hep uzeeinde bir goz his eder birde ben bayani gordum gulmez sultan ama degisir insallah
bak bende diyorum ki işin ucunda evden çıkmak var o kayınvalide pamuklara sarmalanabilir..ha belkide hakiki pamuktur kadın bilemeyiz..ev üstünde ev olmaz mecburiyetler yoksa..çok üstü açık yazacağım kaynana evdeyken insan nasıl sevişsin o banyoya nasıl girsin....Diyomus canim akrabam ve kv diye demiyrum cok iyidur diyrmus
o zaman o adam evini mutlu edemez.Kuzen demis sixin binada yada yan binalarda bos yer varsa oturalim demis kabul etmemis ben nereye annem oraya diyrmmus
2-3 hafta cok afedersin evini bok götürse o onun evi kimseden cekinip yapmak zorunda kalmıcak.
miskinliği kendine olcak.
bence hiç yanaşmasın. madem nişanlısıda otoriter. dedigim dedik diyosa. bıraksın annesiyle mutlu mesut yaşasınlar
bak bende diyorum ki işin ucunda evden çıkmak var o kayınvalide pamuklara sarmalanabilir..ha belkide hakiki pamuktur kadın bilemeyiz..ev üstünde ev olmaz mecburiyetler yoksa..çok üstü açık yazacağım kaynana evdeyken insan nasıl sevişsin o banyoya nasıl girsin....
haklarında hayırlısı.Zaten buhun bulusacaklarmis bunu teklif edecekmis canim. Birde gercekten cok duskun yanlis ta anliyr kuzenimin her dedigini falan ama haklisin
sonuç ? yok dimi...sen nasıl hatadan kıl payı dönüp feraha erdiysen kuzenin de hatadan döner inşallahUtanir herseyden dogal olarak canim cinku o ev kv kendi evi kuzenin degil ki bunun daha gorunce ve ksyin cocuklari da olacak cunku anneannelerini gormek isteyecekler istedikleri zamsn simdiki duzen zaten boyle
Kuzen demis sixin binada yada yan binalarda bos yer varsa oturalim demis kabul etmemis ben nereye annem oraya diyrmmus
sonuç ? yok dimi...sen nasıl hatadan kıl payı dönüp feraha erdiysen kuzenin de hatadan döner inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?