kuzenim ve kayınvalide sizce??

kismet cnm iyiki evlenmeden ayrilmissiniz evet onun yuzunden ayrildik ana kuzusuydu benimki ogullarini cok kiskandilar benden

Eğer ayrı eve çıkma imkanı varsa çıksın ve eğer kayın valide illla gelcekse yeni eve gelsin. Gelin kayınvalidenin evine gitmesin. Eltisi gün yüzü göstermemiş herhalde... canım kulak tıkamayı biliyorsan tek derdin kocanla başbaşa olamanaj olur... onuda yeri gelir yaparsın... ezilip büzülürsen ki bu kayınvalidenin evine gidersen mecbur ozmn işin yaş. Kendinden emin saygından eksik etmeden pek ala yaşanabilir. Tek şart o kulağa bir tıkaç gözede at gözlüğü.... ben şimdi öyle yaptım herkes daha mutlu... anlamıyorum ki alınayım durumu???

avıne gıdecek canım eltisi çıkacak kuzenim oraya gidecek

bunu daha önce söyleyecektin demek!!!!!
ayri ev düsündügünü bilseydim, seninle hiç vaktimi kaybetmezdim demek!!!
kuzenin otursun bunu böyle düsünsün!!!
sakin evlenince ben onun fikrini degistiririm kafalarini yasamasin!! YOK ÖYLE BIR DÜNYA!!!
burada bir sürü kadinin çilesini okusun!!
mutlaka ayri ev diyorsa, su saniye vazgeçsin bu evlilikten! yada ayri ev sözü alana kadar (dügûnden önce dayayip dösetene kadar) evet demesin!
yok ben nisanlimi seviyorum, kv'de kabulum diyecekse, o zaman hiç ortami germesin!

sevse insan gerçekten ayrı evi ne olursa olsun kabul eder değil mi canım tamam borç harç olacak ama ikiside çalışıp öderler tek huzur olsunda
ya bence çookçook zorunlu olmadıkça böyle bir şey teklif dahi edilmez..
ama beyefendi bunu önşart koşuyor.
ya allah aşkına bir düşün, karıkoca başbasa ne film izleyebilirler, ne cinsellikleri iyi olur,..
yatakta sürekli bir ay duycaklar mı telaşı..
birbirlerine güzel sözler de söyleyemezler.. Türk aile yapısı...
yurtta kalıyormuş gibi sadece tek bir odaları olacak, her akşam birlikte oturmak zorundalar..
bi ayaklarını uzatıp oturamayacak bile kız.
bak bak bak lafa bak.. annem bundan sonra rahat etsinmiş.. ulan dangalak, senin annen rahat etsin diye ben neden rahatımdan oluyorum ?
ya sanki gelin değil de besleme alıyorlar..
e zaten adam belli ana kuzusu işte. annesi ne derse o olacak. kızın sözleri umurlarında olmayacak tabii kıza konuşma hakkı verirlerse..

çarşılı arkadaşa kesinlikle katılıyorum. yapma kızım, etme kızım.. yazık günah sana...

ÇOKKKK HAKLISINIZ. SÖYLEMİŞ DÜN NİŞANLISI HOŞ KARŞILAMAMIŞ EN BAŞTAN SÖYLESEYDİN DEMİŞ. BENDE DÜŞÜNDÜM ACABA BU KIZ İLK HAFTADAN EVET DEDİ DİYE Mİ EVLENİYR DİYE

rahat edemeyeceği kesin zaten ama görümcesi bizim yanımızda d annem çok iyidir. sesi çıkmaz evde gelin olur demişti. bizim kızda çalışıyr falan sorun olmaması zor gibi bir gün olmasa ertesi gün olacağı kesin gibi

hep öyle derler zaten kimse benim annem kötü demez...

hep öyle derler zaten kimse benim annem kötü demez...

nişanlısı demiş ki annem erkenden uyur anlayışlıdır. bize rahatsz olacagmız sey yapmaz hatta biz kavga etsek senin tarafını tutar, sana yemek yapmayı öğretir, kötü taraftan bakma evliliğimz için iyi olur demiş

Kayinvalide melek dahi olsa, ev ev üstüne olmaz.... Ayri yasayarak belkide iyi gecinebilecekleri hayati, beraber yasayaraktan mahvedecekler... En basiti esiyle iliskiye rahatla giremiycek, sessiz ve dikkatli olmak zorunda kalicak, dus yaparsa belki cekinecek aman bisey anliyacaklar diye, belkide kv laf sokacak... Ev islerinden bahsetmeyim bile, ki bunlar bana göre en basidi, sorun olan kendi düzeni olmayacak, dogal olarak söz hakkida olmayacak, cünkü onun evi degil... Nisanlisi anasini birakmak istemiyorsa evlenmesin, otursun anasinin dizinde, zaten anadan kopamayan bi erkekten evin diregi olmaz... Kuzeninize istediginiz kadar okutun, bulunmaz hint kumasi nisanlisini kaybetmemek icin bu sartlarda evlenicek belli... Kendi düsen aglamaz, bosverin yasayipta görecek, pisman olacak ama bi faydasi olmiyacak... Kacinci yüzyilda yasiyoruz su kv le oturma derdi nedir allahim yaaaa....

yok canım annesinin ağzı var dili yokmuş sonra erkencikten uyurmuş onları hiççç rahatsız etmezmiş ha sonra bi de onlar kavga etse dahi gelin kızını tutarmış

yok canım annesinin ağzı var dili yokmuş sonra erkencikten uyurmuş onları hiççç rahatsız etmezmiş ha sonra bi de onlar kavga etse dahi gelin kızını tutarmış
Ne kadar sacma, simdiden böyle diyenden daha cok korksun... Kavgada kim hakliysa onu tutar, ki onuda gectim kari koca arasina girmemesi lazim.... Erken yatsa ne olacak, yinede istedigi gibi ses yapamiycak, bu seferde aman rahatsiz olmasin uyanmasin olacak, heleki is üzerindeyken kadi. Uyuyorsada duymazmi, insan tedirgin olur be... Herneyse, diyorum ya, kuzeniniz kendini kandiriyor, böylelerine hic acimiyorum, kusura bakmayin, bu devirde, sirf adami kacirmasin diye, simdiden herseye boyun egiyorlar, o zaman bi zahmetnsinrada aglanmasinlar...Mutluluklar...

ayakta alkışlıyoryum ağzı yanan birri olarak sonuna kaadar haklıın çok seviyoruz ya aman gıtmesinler

Cok ioginc degil mi canim bende dedim.siz evlenince nolacakki dedim nisanlisi annemi de tatile gotururz falan da diyrmus ne bileyim canim desem diyor hadi ayrilirsa diyede korku yapiyr

ay inanmiyorum kene gibi annesini hertarafa pesinden sürüklicek bu bile cooook korkunccccc yol yakinden dönsüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün

ama kuzen benim annemde gelir dediğinde hemen karşılık bekleme diormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…