kuzenim ve kayınvalide sizce??

Bence taktire sair, bu kadr az bi zamanda.
Bende 1 sene surdu resmen, dile kolay 12 ay.
biz 2 senedir cikiyoduk.
Siz ne zamandir cikiyodunuz?

SENDE Mİ AYRILDIN CANIM ? BİZİM BİR BUÇUK SENE OLDU KUZUM İLK GÜNLER ÇOK ZORLANDIM AĞLADIM ETTİM AMA SONRA BANA YAŞATTIKLARI AKLIMA GELİNCE DAHA BİR GÜÇLÜ OLDUM

SENDE Mİ AYRILDIN CANIM ? BİZİM BİR BUÇUK SENE OLDU KUZUM İLK GÜNLER ÇOK ZORLANDIM AĞLADIM ETTİM AMA SONRA BANA YAŞATTIKLARI AKLIMA GELİNCE DAHA BİR GÜÇLÜ OLDUM

Evet bende ayrildim..
Zor oldu ama ayrildim, ve cokta mutluyum su an.
Evllilik artik duydugum en sacma sey gibi geliyor ama o baska bi konu.
gercekten sen cok guzel toparlamissin kendini.
Ben bir seneye anca toparladm, hala ara sirada aklima gelir ve uzulurum.

canım bende elbet bazen ağırlaşıyorum tamamen bitmiş geçmiş değil mesela sosyal hesaplardan takip etmekten kurtulamadım. Birde canım şu anda bana da evlilik en en saçma son düşündüğüm sey geliyor. Bir de canım özel olmazsa neden ayrıldınız?

Ben bu mantığı anlamıyorum ve hiç bir zaman anlamayacağım .
Yahu annenin eli ayağı tutuyorsa , sağlıklıysa ne diye illa dizinin dibinde oturulmak istenir ?
Ailesinden ayrılmayı göze alamayan erkek evlenmeyecek bu kadar net !
Kuzeniniz çok çok büyük bi hata yapıyor şuan .
Evliliğinin en güzel dönemleri kendisine zehir olacak ne yazık ki .

BUDA ONUN FARKINDA CANIMM ZATEN. KORKUYOR CANIM ZATEN AMA SEVDİĞİMİ DE KAYBEDERSEM DİYOR

Ben bayadir takip etmiyorum sosyal baglardan. Baslarda ediyodum ablamin hesabindan benim hesaptan engelledigim icin ama sonra biraktim.
ilk gunler mesajlar yazdi whatsapptan ama hic birine cevap vermedim.
Vermek istedim ama biliyodum umit yoktu.
O dogru kisi degildi.
Bence tamamen sil uyeliklerini.
Ise yariyor gercekten.
Bizim sebebimiz biraz garip canim.
Ayrilmak icin gec kalinmis bi aldatma vakasi...
( biliyodum aldattigini ama emin degildim, devam ettik ve ogrendigimde ayrildik,tekrar birlestik ve sonunda tamamen bitirdim cesaretimi toplayip.)

BUDA ONUN FARKINDA CANIMM ZATEN. KORKUYOR CANIM ZATEN AMA SEVDİĞİMİ DE KAYBEDERSEM DİYOR
Evlendikten sonra o sevdiği adamla aralarında sevgiye dair en ufak bişey kalacak mı bakalım

AH CANIM EN İYİSİ OLMUŞ İNAN Kİ. BENDE BİZ SEVGİLİ İKEN ALDATTI KENDİ GÖZÜMLE GÖRDÜM BİR ŞEKİLDE İKNA ETTİ DEVAM ETTİK BİZ DE POLONYALI ESKİ SEVGİLİSİYDİ RESMİNİ YOLLAMIŞ KIZ BENİMKİ DE KALP YAPMIŞ GÖNDRMİŞ BANA DEDİKİ KAÇ KM UZAKLIKTAKİ KIZI MI KISKANIYORSUN YAPMA DEDİ KÖTÜ NİYETİM YOKTU DEDİ. SONRA NOLDU BİZ NİŞANI ATTIKTAN BEŞ GÜNCÜK SONRA GÖRDÜM Kİ KIZA İNSTEGRAMDA BEBEK BENİ FACEDE EKLE YAZMIŞ ŞAŞIRMADIM AMA ÜZÜLDÜM. BUNA RAĞMEN NİŞANLANDIM BEN

kaynvalde ne kadar iyi olursa olsun bi yerde kayınvalide işte kendi annesi değilki valla ben benimki çok iyi zannediyordum ama öyle değilmiş ufak tefek ne kadar eksiğin var hepsini biriktiriyorlar pek de iyi niyetli değiller anlayacağınız iki sene kaldım kayın valide ile kötü günlerimiz olmadı iyi ayrıldık evlerimizi ama inanın evlilikte en güzel yıllar ilk yıllar ve kayın valide ve diğerleri olduğu için eşine ne naz yapabilecek ne cilve ne de rahatça giyinebilecek herşeyde tedbirli olmak zorunda benim kayın valide güya iyi eşim bana ters bişey söylese oğlunu paylar ama gülerek paylar yani hoşuna gidiyor sizin bozulmanız.
şunuda söyleyeyim eğer nişanlısını seviyorsa ayrılamayacaksa hiçte baştan ben senin anneni istemiyorum gibi tavırlara girmesin ama nişanlısının ağzını arasın diretsin bakalım maddi açıdan özgürlük varsa ayrı evlerde tabiki olur neden olmasın ama ben bir daha bir daha evlensem asla kayın valide yanına evlenmezdim. Sizi size bırakmıyorlar çünkü... dini açıdan ele alırsak sizin eşinizin ailesine bakma gibi bi yükülülüğünüz asla yok bakmanız ise sizin ikramınız olur ama tadı kaçınca ecri kaçıyor ne yazıkki... ne çok yazmışım wuuuu

NEDE GÜZELL YAZMIŞŞIN SEN CANIMM BENİMM. AYRICA BENDE NİŞAN ATMAMIŞ OLAYDIM KV İLE OTURACAKTIM BİR DE ÖĞRENCİYİM HANİ SEVİNİYORDUM DA NE GÜZEL KV BEN DERS ÇALIŞIRKEN BANA YARDIMCI OLUR FALAN DİYE AMA SONRADAN ESKİ KV BAZI HAREKETLERİNİ GÖRÜNCE PEK TE İYİ NİYETLİ OLMADIĞINI ANLADIM TEŞEKKÜRLER EFENİM GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN

uzak muzak bizi saf bellediler bunlarda haa.
Sende gercek yuzunu gormussun neyse sukret yol yakinken kurtuldun.
Birde dusunsene bu kisiyle evlendigini.
O sahista beni aldattgi gece agladi yakardi nolur affet diye. Ben affediyim cok pisman daha yapmaz derken ben burda uzulurken o aglyor diye, tamda ayni saatte tamda ayni kizla yine aynisi yapmis( sanal alemde).
Aldatmanin gercegi sanali uzagi yakini olmaz.

kurtulduk buna sukredelim.
senin yasin kas? ( bu arada konu sahibinin hakkina girmeyelim konuyu isgal ettik ozelden devam edelim bence)

aaa konu sahibi senmissinya kiz
yeni gordum valla.
bende dsunuyup duruyom yazik hakkina girdik kizin diye

aaa konu sahibi senmissinya kiz
yeni gordum valla.
bende dsunuyup duruyom yazik hakkina girdik kizin diye

ah canım benim ama kendi adıma değil kuzenim adına yazdım malum hayatımda yok kimse bende sana mesaj atmaya calısyrdum olmadı cnım. evet yapan evli iken daha fazlasını yapar ben de seviyrdum ama acaba birine bakıyr mu konusyr mu diye o olaydan sonra korku oluştu hep yüreğimde kendim yakalayınca

biz bizim konumusa ozelden devam edelm.
Nyse arkadasin bi karara vardimi??
durumlar nasil?

kuzenimi aradım meşgule attı sanırım daha nişanlısı ile birlikte canım

galiba birakmayada niyeti yok bu arkdasinin.
Su an toz pembe hersey onun icin.
Diyoki kesin bi annesi yuzundenmi ayrilicam sevdigim adamdan.
Yapicak bisey yok beklesin gorsun o vakit.

galiba birakmayada niyeti yok bu arkdasinin.
Su an toz pembe hersey onun icin.
Diyoki kesin bi annesi yuzundenmi ayrilicam sevdigim adamdan.
Yapicak bisey yok beklesin gorsun o vakit.

inşallah doğru kararı verir canım kimsenin yapacak bir şeyi maalesef yok

Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin hic mi duymuyor millet bas bas bagriyor kaynanayla oturulmuyor sonucu ya psikolojisi bozuk bi gelin yada bosanma cogu boyle oluyor ben bosananlardanim mesela beraber yasiyorduk ve ben bosandim

Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin hic mi duymuyor millet bas bas bagriyor kaynanayla oturulmuyor sonucu ya psikolojisi bozuk bi gelin yada bosanma cogu boyle oluyor ben bosananlardanim mesela beraber yasiyorduk ve ben bosandim

canım kv yüzünden mi boşandınız. Rabbim hakkınızda hakkımızda hayırlını verın bende daha nişanlı iken nişanlım kv görümcelerimin dolduruşuna geldi bambaşka kılığa dönüştü tahammülsüz oldu üstelik bende kv ile oturacaktım. sonuç ayrıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…