kuzenim ve kayınvalide sizce??

şimdi nişanlısını kaybedecegı için korkuyor ama kabul ederse aklını kaybedecek. bundan korkmuyor mu?
üstelik adam için ne kadar degersizmiş kuzen....

sevse insan gerçekten ayrı evi ne olursa olsun kabul eder değil mi canım tamam borç harç olacak ama ikiside çalışıp öderler tek huzur olsunda

hayat umarım seninde kuzeninde bahtını güzel eylesin
rabbim iyilerle karşılaştırsın
sanırım kuzenin memur
özgüveni olan bi kızdır blöf falan değil resmen resti çekmeli
kimseye muhtaç değil
bu kk 6 ay 3 4 ayda boşanaları gördü kaygana yüzünden
aynısından bendede var düğünden beeri yüzünü görmedim
evime damıma gelmez bende ona gitmem
anacı bi adamla olmaz bacım valla iki göz yaşı çeviriver anlamaz bile
evlenecekse lütfen söyle özgüven ve saygısını kaybetmesin
memur kız tabi eve bakar para getirir temizlik yapar o ne ala
ayy ayar oldum ben
bi kumpas sezdim birden
sinirlendim biraz[/QUOTE]

[/QUOTE]

güzel dilekleriniz için sonsuz şükran birincisi bana zaten nişanlımla ayrılmkla büyük ders oldu ki ben nişanlımın konuşmalarından birilerinin tarafından şimdiden doldurulduğunu his ediyordum. herşey nişan olunca değişiyormuş o adam gidiyormuş. kuzenime gelince evet o da farkında yavaş yavaş tanıyınca benim evim olmayck sanki orası bana ait olmayack his edyrm dedi. misafir istedgim gibi alamam gelen misaferkerde karışamam falan dedi bugun konuşacaklar bakalım sonuç nolck

güzel dilekleriniz için sonsuz şükran birincisi bana zaten nişanlımla ayrılmkla büyük ders oldu ki ben nişanlımın konuşmalarından birilerinin tarafından şimdiden doldurulduğunu his ediyordum. herşey nişan olunca değişiyormuş o adam gidiyormuş. kuzenime gelince evet o da farkında yavaş yavaş tanıyınca benim evim olmayck sanki orası bana ait olmayack his edyrm dedi. misafir istedgim gibi alamam gelen misaferkerde karışamam falan dedi bugun konuşacaklar bakalım sonuç nolck [/QUOTE]

canım haklarında hayırlısı ama kendi ayakları üstünde duran bi bayan
bu kadar ezilmeye katlanamaz ne dir bu benm dediğim olacak ayakları
yolun neresinden dönersen kar kardır cnm sıkma canını
bi laf varya
görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

haklısın canım ama damat tek başıma karşılayacağım arkamda kimse yok diyormuş vede kuzenimin ailsenini birseye karıştırtnıyor zaten
Neyi tek başına karşılayacak damat ev eşyası falan mı alacak zaten kurulu bir eve gelin gitmeyecek mi kuzenin?

Neyi tek başına karşılayacak damat ev eşyası falan mı alacak zaten kurulu bir eve gelin gitmeyecek mi kuzenin?

canım su anki eşyalar eltisinin eşyaları eltisi kendi aldıkları eve geçecek salon yatak odası falan yni alacaklar.

canım haklarında hayırlısı ama kendi ayakları üstünde duran bi bayan
bu kadar ezilmeye katlanamaz ne dir bu benm dediğim olacak ayakları
yolun neresinden dönersen kar kardır cnm sıkma canını
bi laf varya
görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler[/QUOTE]

haklısın canım evlilikse bu ortak olmalı hep ben hep ben olmaz

aynen canım
daha bi problem görünmüyor
aslında ama yiyici tip olabilir dikkat etmek lazım kızın işi gücü varmış sonuçta

aynen canım
daha bi problem görünmüyor
aslında ama yiyici tip olabilir dikkat etmek lazım kızın işi gücü varmış sonuçta

kesinlikle canım kıymetli yorumların için teşekkür ederiz

aynı evde kalmak cidden cok zor. bence erkegınde boyle bıseyı teklıf etmemesı lazım. altlu üstlü karsı daırelerde oturmaya tamam ama aynı ev hayr.

Annesinin gün yüzü görmemesinin sebebi sen değilsin.Cezasını da sen çekmek zorunda mısın.Yanlış.Ayrılması mantıklı.

Ben aynı evde 1 seneyi geçkin yaşamış bir insan olarak hiç hoş tecrübelerle ayrılmadım o evden..Karşıdaki insana da bağlı tabi ama ben pek tasvip etmiyorum..

Annesinin gün yüzü görmemesinin sebebi sen değilsin.Cezasını da sen çekmek zorunda mısın.Yanlış.Ayrılması mantıklı.

sanırım babası ölünce daha bir düşkün olmuş annesine ama zaten su anda gelini ile oturyr keşke devam etseler sonuçta on senedır birlikte alışmışlar birbirlerine şimdi ister istemez kv içinde zor olacak

Ben aynı evde 1 seneyi geçkin yaşamış bir insan olarak hiç hoş tecrübelerle ayrılmadım o evden..Karşıdaki insana da bağlı tabi ama ben pek tasvip etmiyorum..

işte tecrübeli baynlar sayesinde biraz daha net bakabiliyoruz önümüze teşekkürler :)

işte tecrübeli baynlar sayesinde biraz daha net bakabiliyoruz önümüze teşekkürler :)

Allah'ım gün yüzüne çıkmamı sağladı çok şükür.. Aradaki mesafe çok önemliymiş.. Ne kadar yakın ve yüzgöz olursanız o kadar söz söyleme hakkına sahip hissediyorlar.. Bu herkes için geçerli.. Ama herzaman şu fikre katılırım ki " Hiç bir kv (istisnalar hariç) gelinleri kızı gibi görmezler."

Umarım en doğru kararı verirler :)

Saygılar..

Cok sevindim sizin adiniza insallah hayrlisi olsun artik

Kac gun oldu ayrilali?
Cok olmadi galiba.
Ayrilik acisi sana vurmamis gibi kizlarimiz (ben dahil)aylarca toparlanamaz halbuki.
Bak guzel bi ders aldin herseye ragmen bu iliskiden: kadin disli olmasi lazim.
Aynende oyle.
bundan sonra mutluluk hepimiz icin gulsun hayirlisiyla

CANIM TAM BİR AY BİR GÜN OLDU. AİLEM OLMASA TOPARLANAMZDIM HANİ ARA SIRA GELİYOR AKLIMA YAŞADIKLARIMIZ AMA SONRA YAPTIGINI DÜŞÜNÜNCE TOPARLANIYORUM ÇÜNKÜ ÜZDÜ ÇOK

CANIM TAM BİR AY BİR GÜN OLDU. AİLEM OLMASA TOPARLANAMZDIM HANİ ARA SIRA GELİYOR AKLIMA YAŞADIKLARIMIZ AMA SONRA YAPTIGINI DÜŞÜNÜNCE TOPARLANIYORUM ÇÜNKÜ ÜZDÜ ÇOK

Bence taktire sair, bu kadr az bi zamanda.
Bende 1 sene surdu resmen, dile kolay 12 ay.
biz 2 senedir cikiyoduk.
Siz ne zamandir cikiyodunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…