Kuzenime aşık oldum, ne yapmalıyım?

E tanımadığın adama nasıl aşık oluyorsun? Aşk öyle bişey değil yaw. Neyi aşk sanıyorsunuz bir anlasam.

Üstelik bi de amca çocukları mısınız? Dna larınız neredeyse aynı farkındasın dimi? Ha abinle aşk yaşamışsın ha amcanın oğluyla.

Anlamsız bir bahane.
İnsan sadece duygularıyla da hareket eden bir varlık değil burada size sağlık konusundaki sakıncalardan bahsediyoruz,hangi duygu bundan daha önemli olabilir ki kendinize gelin lütfen.
zaten evlilik düşünmediğimi söyledim, o yüzden ona göre cevap verirseniz memnun olurum.

Bu zamanda halaaaaaaa mı akraba evliliği!!! Hadi evlendin sağlıksız çocuk sahibi de olmayı göze alacaksın.

Hem nedir bu ya. Biz kuzenlerimize abi gözüyle bakıyoruz. Sen nasıl aşka geldin anlamadım.

Bakın kuzen birlikteliği doğru değil fakat ensest gibi bir şeyle yani abin o senin demeniz yanlış çünkü abim olarak görmedim onu zaten yaşlar yakın ve aşık olmak için o kişiyi çok tanımanız gerekmiyor. Zaten tanısam ne olacağını bende bilmiyorum. Evlilik olmayabilir.

Aile içinde böyle bir durum olursa ya evlenirsin ya ayrılırsın. Flört edeyim vs durumu olacağını düşünme bence.
Senin yaşadığın ancak hoşlantıdır. Aşk çok farklı bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…