Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bazılarınız tasvip etmeyebilir biliyorum. Konu kuzenimle ilgili. Kuzenime aşığım. Ama öyle böyle değil. Yani çok seviyorum ama diğer taraftan bunun yanlış olduğunu biliyorum. Ailemde çok fazla akraba evliliği ve kuzen evliliği de var ama evlenmek için daha çok gencim yani 20 yaşındayım. Onun da benden hoşlandığını düşünüyorum ama daha birbirimize açılamadık. Eğer ilişkimiz olursa ailelerimizin öğrenmesinden korkuyorum ya da ayrılırsak daha kötü olacağını düşünüyorum. Başına benzer şeyler gelmiş tecrübeli kişilerden yardım bekliyorum. Ne yapmalıyım? Bazılarınızın hoş karşılamadığını biliyorum,anlıyorum. Aşık olduğunuz kişiyi seçemiyorsunuz maalesef. Şuna aşık olayım,evleneyim olmuyor yani. Ya da çok iyi diye tanıdığınız kişi o kadar da iyi çıkmıyor. Onu tanımak istiyorum dedim evet. Bunu derken onunla sevgili olmayı kastettim. Çünkü her ne kadar kuzen olsakta onu derinlemesine tanımıyorum. Beni rezil edeceğini ya da insanlara yayacağını düşünmüyorum çünkü kendisi de var işin içinde yapamaz. Benim durumuma yakın şeyler yaşayan, yargılamayan ablalarımdan mesaj bekliyorum mümkünse. Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum.