Neye niyet neye kısmet diye ben buna derim işte
öncelikle kuzeninle konuşup o gelen çocuktan gerçkten hoşanıp hoşlanmadığını iyice öğrenmeye çalış bence.vericeği cevap sende etkili olcaktır.bu işler kısmet işleridir nerde ne olucağı hiç belli olmaz.birde olaya tam tersinden bak sana o şekilde ne olsa ne düşünürdün.seni anladığım kadarıyla kimseyi kırmak üzmek istemiyorsun ince düşünen bir insansın bu çok belli.ama aşkta bambaşka bişey hiç olmadık yerde insanı yaklar.hayırlısı cnm kendini bu kadar üzme.
peki fikriniz? aynen öyle oldu galiba ama keşke böyle olmasaydı..
Sizinki stockholm sendromune dönmeye başlamış biraz
Fakat istemediğini söyleyen bir kıza 1 ay boyunca taciz yapan bir adam ne kadar doğrudur bilemem
Hani haftada bir arayıp sorsa tamam da ya da annesini araya sokar vs. ama bu kişi sanki zoru bulunca üstüne gitmiş sizin de egonuz okşanmış
Kabul etsen etik olurmunun cevabı sende saklı;
Aynı olay senin başına gelse kuzenin o kişiyle beraber olsa ne hissederdin?
Cevabına göre karar ver
aynı olay benimde tanıdıklarımın başına geldi, sizden farklı olarak o kız kuzeninden gizli o çocukla görüştü sonra evlendi, ama kuzenler ve anneleri küstü, kuzeninizi tanımıyorum ama eğer siz durumu söylerseniz, bence sorun yapar kaçan balık büyük olur misali, ama ağzını bi arayın bakalım hem sevgilisi de varmış bence kuzenle konuşup görüşebilirsinz
kadında benim oğlana kız bakıyorum senin kızınada bakalım demiş...
Senin kızına da bakalım .Gerçekten mi? siz kızlar alınan satılan malmısınız manavda karpuz mu? seçmece bunlar bu olmadı bunu alalım bari.
Senin içine sinerse kuzeninin karşısına çıkıp seni beğenmedi beni beğendi (seçildim) dersin .Gururla evlenirsin mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?