kuzenimi istemeye geldiler çocuk beni beğendi........

ceyren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
138
0
0
Adana
teyzem eski komşusuyla karşılaşmış...... muhabbet etmişler çocuklarından felan bahsetmişler.......sizin oğlan ne yapıyor sizin kız ne yapıyor gibi.......teyzem bize oturmaya gelin demiş kadında benim oğlana kız bakıyorum senin kızınada bakalım demiş...... teyzemde olur demiş..... kuzenime söyledi teyzem bu durumu kuzende kabul etti...... hem oturmaya geliyorlar hemde kız bakmaya yani...... gelecekleri gün bizde annemle teyzemlere gittik bizide çağırdılar çünkü...... geldi bunlar çocuk oldukça yakışıklı iyi de bir işi var........ ama çocuk kız bakmaya geldiklerinden haberdarmı bilmiyoruz..... kuzenim beğendi çocuğu.....çocuğun annesi benimlede sohbet etti sen nerde çalışıyorsun kızım felan diye sordu bende x derhanesinde sekreterlik yapıyorum teyze dedim ve sadece 15 dk. oturdum mutfağa geçtim...... bir kaç gün sonra kadın aramış ve bizim oğlanın ağzını aradım olmaz dedi kusurumuza bakmayın komşu demiş.... kuzenimde zaten bu isteme olayı diyeyim artık bu olaydan önce internetten biri ile konuşuyordu aralarında ilişki vardı fakat yeniydi yinede isteme olayına sıcak baktı olmayınca netden tanıştığı çocukla görüşmeye devam ediyor...... bu çocukta yani kuzenimi istemeye gelen çocukta çalıştığım yeri söylemiştim ya çalıştığım yere geldi ve ben seni beğendim seninle tanışmak istiyorum dedi... saçmalamayın dedim ve kovdum gidin lütfen dedim......... bayramdan önce olmuştu bu isteme olayı.... bayramdan sonra ki hafta geldi iş yerime ve kovmama rağmen hala geliyor ve iş çıkışı yaklaşık bir aydır karşıma çıkıyor ve ısrarla tanışmak istiyor.... hergün görmekten olsa gerek bende hoşlanmaya başladım ve kendimle savaşıyorum.... her karşıma çıkışında tersleyip yoluma devam ediyorum... bir türlü vaz geçmedi ısrar ediyor sürekli.......kuzeniminde netten tanıştığı kişi ile konuşmaya devam ediyor..... çocuktan kaçıyorum sürekli hoşlanmaya başladıkça kendime kızıyorum ve kaçmak için elimden geleni yapıyorum....... ama çocuk her yerde karşıma çıkıyor....ben bu çocuğun tanışma teklifine evet dersem bu etik olur mu?...... tanışmayı kabul etmem doğru olur mu?........ siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?........ fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.... her türlü yorumunuzu da saygıyla karşılıyorum.........

öncelikle kuzeninle konuşup o gelen çocuktan gerçkten hoşanıp hoşlanmadığını iyice öğrenmeye çalış bence.vericeği cevap sende etkili olcaktır.bu işler kısmet işleridir nerde ne olucağı hiç belli olmaz.birde olaya tam tersinden bak sana o şekilde ne olsa ne düşünürdün.seni anladığım kadarıyla kimseyi kırmak üzmek istemiyorsun ince düşünen bir insansın bu çok belli.ama aşkta bambaşka bişey hiç olmadık yerde insanı yaklar.hayırlısı cnm kendini bu kadar üzme.

Sizinki stockholm sendromune dönmeye başlamış biraz

Fakat istemediğini söyleyen bir kıza 1 ay boyunca taciz yapan bir adam ne kadar doğrudur bilemem

Hani haftada bir arayıp sorsa tamam da ya da annesini araya sokar vs. ama bu kişi sanki zoru bulunca üstüne gitmiş sizin de egonuz okşanmış

Kabul etsen etik olurmunun cevabı sende saklı;

Aynı olay senin başına gelse kuzenin o kişiyle beraber olsa ne hissederdin?

Cevabına göre karar ver

bu işler nasib işi..kısmet işi..ve yüce Rabbim verir kısmetlerimizi..

sonuçta bir mazileri yok kuzeninle..

eğer sende hoşlandıysan görüş..ama yok hoşlanacağım yapıda değil dersen sen bilirsin..

ama unutma nasibinde varsa o döner dolaşır seni yine bulur...

Ayy canım görende kuzeninle çocuğun arasında birşeyler yaşandı sanır, kendinle savaşma madem birbirinizden hoşlandınız niye durumu zora sokuyorsunuz?

öncelikle tşk ederim. kuzenim çocuktan oturmaya geldiklerinde çok hoşlanmıştı.. şimde netden tanıştığı çocukla aralarını sordum iyi anlaşıyoruz ama yakışıklı değil dedi.. nedense tutturmuş yakışıklı birini istiyor.. bu çocuğa gelince sordum olsa iyi olurdu tatlı çocuktu yaa felan dedi.... hayırlısı tabi sağolun...

kuzeninle konus eğer gercekten o cocuga karsı bi duygusu yoksa neden olmasın.belkide bu bi sebepti sizin tanısmanız için

peki fikriniz? aynen öyle oldu galiba ama keşke böyle olmasaydı..

Kuzeninle konuş.

Annesi sana talip olan çocuk benim işyerime geldi benden hoşlandığını söyledi de.

Senin ona karşı hissiyatın nedir diye sor...

Eğer bişeyler hissediyosa başlamadan biter zaten.

Ama hayır hissetmiyorsa ve sen etkilendiysen bi şans verebilrsin.

Bana sakınca var gibi gelmedi...

Bence tanışın, denemekten bir şey çıkmaz :)
Ama kuzeninize de durumu anlatın...

Siz anlatınca aklıma geldi :)
Eşimle üniversiteyken ders kaydını yaptırdıgımız ilk gün göz göz geldik.
O anı ikimiz de unutamayız.
Birbirimizi ilk gördüğümüz andı :)

Daha sonra bakışmalarımız devam etti :=)
Aradan zaman geçtikçe eşimin her gördüğü yerde beni süzmesi en samimi arkadaşımın dikkatini çekmiş.
Ama farklı bir şekilde.
Bana bak bu çocuk bana bakıyor, ay ne yakışıklı çocuk vs vs anlatır dururdu.
Ama ben bilirdim ki eşim ona degil bana bakıyor.

Çok degil aradan 1 ay geçmeden bir gün tanışalım mı artık diyerekten yanıma geldi.
Güldüm :) Konuştuk bir şeyler .

Ben de ona karşı boş degildim , ama arkadaşımın her defasında bir şeyler söylemesi beni üzüyordu bir şey de diyemiyordum.

Ertesi gün okulda eşim yanıma geldi hemen, arkadaşım bizi gördü adı neymiş dedi.
X dedim, beni de tanıştır dedi. Tamam dedim.

Sonra eşim bana aşık oldugunu anlatırken ben de durumu anlattım. Dedim böyle böyle :)
Eşim o kadar mahcup oldu ki nasıl kendi üstüne alınır diye :)

Ben de dedim ben bu durumu kabul edemem. arkadaşıma yanlış yapamam.
Onun hatası , konuşalım dedi . Ama ben konuşmayayım sen konuş dedi. Tamam dedim.
Durumu anlattım, arkadaşım çok olgunlukla karşıladı.
Böylece ilişkimize adım attık .

8,5 yıllık evliyiz hala o arkadaşımla da görüşürüz :)

kuzeninle bir yaşanmışlıkları yok,bir aşk yaşamamışlar..hiç bir paylaşımları dahi olmamış,suçlu hissetmene neden olacak bir durum yok yani ortada.belki de teyzenlerin sizi de o gün çağırması bunun içindi..yani o öyle düşünmese bile allah sizi karşılaştırmak istedi ve böyle oldu..belki de bir fırsat versen herşey çok güzel olacak..aşk tesadüfleri sever:)

bencede taciz zaten aksini inkar edemem. uzaktan seyrediyor. konuşmaya yeltendi red ettim onun dışında uzaktan uzağa seyretmesi gibi bir durum var. kuzenimin yerine koydum tabi ki kendi mi. duruma göre değişir bu olay aslında. mesela ben olsam kuzenimi iyi tanıdığım için bozulmam saygı duyarım. beni istemeye geldiler diye illa benim olacak diyemem. ego tatmin etmek biraz kırıcı bir tabir olmuş sanki ama öyle bir durum yok egomu tatmin etmesine gerek yok ben kendimi bilen bir insanım en azından öyle olduğumu düşünüyorum..

aynı olay benimde tanıdıklarımın başına geldi, sizden farklı olarak o kız kuzeninden gizli o çocukla görüştü sonra evlendi, ama kuzenler ve anneleri küstü, kuzeninizi tanımıyorum ama eğer siz durumu söylerseniz, bence sorun yapar kaçan balık büyük olur misali, ama ağzını bi arayın bakalım hem sevgilisi de varmış bence kuzenle konuşup görüşebilirsinz

kadında benim oğlana kız bakıyorum senin kızınada bakalım demiş...

Senin kızına da bakalım .Gerçekten mi? siz kızlar alınan satılan malmısınız manavda karpuz mu? seçmece bunlar bu olmadı bunu alalım bari.
Senin içine sinerse kuzeninin karşısına çıkıp seni beğenmedi beni beğendi (seçildim) dersin .Gururla evlenirsin mutluluklar dilerim.

Canım bence bir görüş kuzeninle aralarında birşey geçmemiş sonuçta..Ayrıca kuzenin çokda önemsememiş ve ilişkiside varmış zaten..Belki kısmetinde o vardır kabul et derim

kuzenimle konuştum ağzını aradım olsa iyi olurdu tatlı çocuktu dedi bu cevap beni daha da düşündürdü..sevgilisi var fakat başka arayışlar içinde gibi yani daha yakışıklı birini istiyor..

Seni cok beğendiği icin peşini bırakmıyor. Olabilir gönül bu taciZ olarak yargilayamam ama kuzenini kendi yerinee koy. Zaten sana da cevabi vermis gercekten çocuğu cok beğenmiş boyle durum aranızi acabilir sonra kuzeninle kötü olma.

bazı küçük yerlerde bu olaylar normaldir, mesela bir erkek bir çok kızın evine gider hangisiyle uyarsa onla görüşür, bir para veya mal karşılığı olmadığı için düşünceniz yanlış sadece insanlar vesile oluyor o kadar kızlar da istiyor gelsin diyor görüşüyorlar, yoksa her erkek istediği kızın evine gitmiyor, kabul edilirse gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…