teyzem eski komşusuyla karşılaşmış...... muhabbet etmişler çocuklarından felan bahsetmişler.......sizin oğlan ne yapıyor sizin kız ne yapıyor gibi.......teyzem bize oturmaya gelin demiş kadında benim oğlana kız bakıyorum senin kızınada bakalım demiş...... teyzemde olur demiş..... kuzenime söyledi teyzem bu durumu kuzende kabul etti...... hem oturmaya geliyorlar hemde kız bakmaya yani...... gelecekleri gün bizde annemle teyzemlere gittik bizide çağırdılar çünkü...... geldi bunlar çocuk oldukça yakışıklı iyi de bir işi var........ ama çocuk kız bakmaya geldiklerinden haberdarmı bilmiyoruz..... kuzenim beğendi çocuğu.....çocuğun annesi benimlede sohbet etti sen nerde çalışıyorsun kızım felan diye sordu bende x derhanesinde sekreterlik yapıyorum teyze dedim ve sadece 15 dk. oturdum mutfağa geçtim...... bir kaç gün sonra kadın aramış ve bizim oğlanın ağzını aradım olmaz dedi kusurumuza bakmayın komşu demiş.... kuzenimde zaten bu isteme olayı diyeyim artık bu olaydan önce internetten biri ile konuşuyordu aralarında ilişki vardı fakat yeniydi yinede isteme olayına sıcak baktı olmayınca netden tanıştığı çocukla görüşmeye devam ediyor...... bu çocukta yani kuzenimi istemeye gelen çocukta çalıştığım yeri söylemiştim ya çalıştığım yere geldi ve ben seni beğendim seninle tanışmak istiyorum dedi... saçmalamayın dedim ve kovdum gidin lütfen dedim......... bayramdan önce olmuştu bu isteme olayı.... bayramdan sonra ki hafta geldi iş yerime ve kovmama rağmen hala geliyor ve iş çıkışı yaklaşık bir aydır karşıma çıkıyor ve ısrarla tanışmak istiyor.... hergün görmekten olsa gerek bende hoşlanmaya başladım ve kendimle savaşıyorum.... her karşıma çıkışında tersleyip yoluma devam ediyorum... bir türlü vaz geçmedi ısrar ediyor sürekli.......kuzeniminde netten tanıştığı kişi ile konuşmaya devam ediyor..... çocuktan kaçıyorum sürekli hoşlanmaya başladıkça kendime kızıyorum ve kaçmak için elimden geleni yapıyorum....... ama çocuk her yerde karşıma çıkıyor....ben bu çocuğun tanışma teklifine evet dersem bu etik olur mu?...... tanışmayı kabul etmem doğru olur mu?........ siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?........ fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.... her türlü yorumunuzu da saygıyla karşılıyorum.........
kadında benim oğlana kız bakıyorum senin kızınada bakalım demiş...
Senin kızına da bakalım .Gerçekten mi? siz kızlar alınan satılan malmısınız manavda karpuz mu? seçmece bunlar bu olmadı bunu alalım bari.
Senin içine sinerse kuzeninin karşısına çıkıp seni beğenmedi beni beğendi (seçildim) dersin .Gururla evlenirsin mutluluklar dilerim.
öncelikle tşk ederim. kuzenim çocuktan oturmaya geldiklerinde çok hoşlanmıştı.. şimde netden tanıştığı çocukla aralarını sordum iyi anlaşıyoruz ama yakışıklı değil dedi.. nedense tutturmuş yakışıklı birini istiyor.. bu çocuğa gelince sordum olsa iyi olurdu tatlı çocuktu yaa felan dedi.... hayırlısı tabi sağolun...
kuzenimle konuştum ağzını aradım olsa iyi olurdu tatlı çocuktu dedi bu cevap beni daha da düşündürdü..sevgilisi var fakat başka arayışlar içinde gibi yani daha yakışıklı birini istiyor..
Seni cok beğendiği icin peşini bırakmıyor. Olabilir gönül bu taciZ olarak yargilayamam ama kuzenini kendi yerinee koy. Zaten sana da cevabi vermis gercekten çocuğu cok beğenmiş boyle durum aranızi acabilir sonra kuzeninle kötü olma.
hadi yaa, o zaman kesinlikle problem yapar, yakın zamanda nişan falan yapsaydı sen de anlatırdın, şiimdi durum karışık, bu durumda ya bazı şeyleri göze alıp başlayacaksın ya da yapmayacaksın, ikisine de hakkın var bence, ama aşık olduysan ya da olmak üzereysen denemeye değer, ama bence gizli tutun eğer evlenmeye karar verirseniz açıklarsınız o zamana kuzenininde hayatı değişebilir yürütemezseniz kimse bilmeden kapanır gider
kuzenim yerine koydum kendimi ama herkes farklı, ben saygı duyardım mesela. ama o aynı şeyi yaparmı bilemem.bu durumla karşılamadık daha önce bu yüzden nasıl bir tepki vereceğini kestiremiyorum bir türlü...
Canım bir arkadaş demiski seni begendi beni begenmedi diye takıntı hâline getirir ve aranızda kıskançlık dogabilir. Bir erkek icin de kuzeninle kötü olmaya değmez diye düşünüyorum. Daha çok çıkar karşına eğer ki cok istiyorsan kuzeninle oturup konus böyle böyle diye. Onun tepkisine göre hareket et.
Yahu zaten kız bakıyolarmış bakmışlar seni secmiş evlenesi var sanırım cocugun
Bişi olmaz gorus sende bakmışşın beğenmişşn gorucu usulu bole bişi
bu durumu gizli tutamam asla.. ya bu yola gireceksem eğer mutlaka söylemem lazım. yada hiç girmem lazım.
Olabilir, neden olmasın ki. Bir geçmişleri yok sonuçta.
bencede taciz zaten aksini inkar edemem. uzaktan seyrediyor. konuşmaya yeltendi red ettim onun dışında uzaktan uzağa seyretmesi gibi bir durum var. kuzenimin yerine koydum tabi ki kendi mi. duruma göre değişir bu olay aslında. mesela ben olsam kuzenimi iyi tanıdığım için bozulmam saygı duyarım. beni istemeye geldiler diye illa benim olacak diyemem. ego tatmin etmek biraz kırıcı bir tabir olmuş sanki ama öyle bir durum yok egomu tatmin etmesine gerek yok ben kendimi bilen bir insanım en azından öyle olduğumu düşünüyorum..
Bence bunu degerlendır kuzenınle de konus!!!!!!!!
yanı kuzenını zaten olmamıskı hanı kuzenınle bı sey yasamamıs etmemıs kı
Bence o senın kısmetın :)
Bence bunu degerlendır kuzenınle de konus!!!!!!!!
yanı kuzenını zaten olmamıskı hanı kuzenınle bı sey yasamamıs etmemıs kı
Bence o senın kısmetın :)
kötü olmayı kesinlikle istemem.. zaten ilk konuşmam da tepkisini verir olumlu veya olumsuz. şayet olumsuz olursa buda sorun olur dediğiniz gibi aramız açılır... çok çıkar karşıma dediğiniz gibi zateb bu çıktı karşıma diyerek ona bakmak gibi bir düşüncem yok.. ama çok ısrar ediyor ve çok şaşırtıyor beni hergün gelmesi bir türlü bitmedi kaç kere tersledim anlamıyor laftan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?