kuzenimi istemeye geldiler çocuk beni beğendi........

Bence bunu degerlendır kuzenınle de konus!!!!!!!!
yanı kuzenını zaten olmamıskı hanı kuzenınle bı sey yasamamıs etmemıs kı

Bence o senın kısmetın :)

Son düzenleme:

benim de karşı olduğum bir durum bu elbette tabi ki mal değiliz. istemeye gelmeyi isteyen kişileri bu nedenden dolayı red ettim... evlenmeyi istediğimi belirten bir cümle kurmadım sanırım.. beni istemeye gelmediler neden ben mal konumuna düştümki. ayrıca cafede görüp beğenen bir erkeğin yanıma gelip seninle tanışmak istiyorum demesi beni mal yerine koyduğuna mu dalalet..

Senın kuzen gel gıt akıllı bellı yanı :)

Bence acık net ıfade edersen kendını bır sorun olmaz bı ole bole senden dusursun onunda aklına getırme bousuna bole bole gorusmek ıstıoryor benle de fıkrını net ıfade et kıııı oda okleesın
Nasılsa kuzenınle olmıcak

kuzenimle konuştum ağzını aradım olsa iyi olurdu tatlı çocuktu dedi bu cevap beni daha da düşündürdü..sevgilisi var fakat başka arayışlar içinde gibi yani daha yakışıklı birini istiyor..

hadi yaa, o zaman kesinlikle problem yapar, yakın zamanda nişan falan yapsaydı sen de anlatırdın, şiimdi durum karışık, bu durumda ya bazı şeyleri göze alıp başlayacaksın ya da yapmayacaksın, ikisine de hakkın var bence, ama aşık olduysan ya da olmak üzereysen denemeye değer, ama bence gizli tutun eğer evlenmeye karar verirseniz açıklarsınız o zamana kuzenininde hayatı değişebilir yürütemezseniz kimse bilmeden kapanır gider

kuzenim yerine koydum kendimi ama herkes farklı, ben saygı duyardım mesela. ama o aynı şeyi yaparmı bilemem.bu durumla karşılamadık daha önce bu yüzden nasıl bir tepki vereceğini kestiremiyorum bir türlü...

bu durumu gizli tutamam asla.. ya bu yola gireceksem eğer mutlaka söylemem lazım. yada hiç girmem lazım.

Canım bir arkadaş demiski seni begendi beni begenmedi diye takıntı hâline getirir ve aranızda kıskançlık dogabilir. Bir erkek icin de kuzeninle kötü olmaya değmez diye düşünüyorum. Daha çok çıkar karşına eğer ki cok istiyorsan kuzeninle oturup konus böyle böyle diye. Onun tepkisine göre hareket et.

Yahu zaten kız bakıyolarmış bakmışlar seni secmiş evlenesi var sanırım cocugun

Bişi olmaz gorus sende bakmışşın beğenmişşn gorucu usulu bole bişi

kötü olmayı kesinlikle istemem.. zaten ilk konuşmam da tepkisini verir olumlu veya olumsuz. şayet olumsuz olursa buda sorun olur dediğiniz gibi aramız açılır... çok çıkar karşıma dediğiniz gibi zateb bu çıktı karşıma diyerek ona bakmak gibi bir düşüncem yok.. ama çok ısrar ediyor ve çok şaşırtıyor beni hergün gelmesi bir türlü bitmedi kaç kere tersledim anlamıyor laftan...

Yahu zaten kız bakıyolarmış bakmışlar seni secmiş evlenesi var sanırım cocugun

Bişi olmaz gorus sende bakmışşın beğenmişşn gorucu usulu bole bişi

ben dikkat bile etmedim çocuğa hoşgeldiniz dedim biraz oturdum ve mutfağa çekildim ama durum dediğiniz hal gibi oldu galiba görücüye döndü iş..

bu durumu gizli tutamam asla.. ya bu yola gireceksem eğer mutlaka söylemem lazım. yada hiç girmem lazım.

çok sıcağı sıcağına ters etki yapar diye düşünmüştüm, sonuçta her yaşadığımızı herkese anlatmıyoruz, ama tabiki sen daha iyi bilirsin, ama kuzenin sonra annesine söyleyecek annesi annene aralar falan bozulabilir en azından aradan zaman geçerse iyi olur diye düşünmüştüm, gizlemen kandırmak değildir çünkü senin de ne yaşayacağın belli, kalbinin sesini dinle

kuzeninizi istemeye gelmemişler, kuzeninizde ona aşık değil.ortada küsülecek bir geçmiş yok.

bence hoşlandıysanız,çocuğu tanımak istiyorsanız kasmayın kendinizi....hayat sizin.gönlünüzce yaşayın.

bence aynı durumda kuzeniniz olsaydı iii işi olan yakışıklı birisini kaçırmazdı:)insanoğlu yani,benciliz....

Bi anne oğlunu alıp gezmeye mi gider kız çocuğu mu bu olaydan haberi olmayacak anlamadım
sizi etkileyen peşinizden koşması olmuş ki bu işi ailesi organize ediyosa güzel bi dille teyzenizle konuşabilirdi

Kusura bakma çok özür dilerim kırdıysam. Vallahi hiç içimde fesatlık yoktu yazarken

O ego tatmini derken demek istediğim şu hani bana da olur yolda biri görür beğenerek bakar ya(sapıkça değil) ya da bir ortamda birinin seni beğendiğini hissedersin o zaman egom tavan yapar mesela mutlu olurum egom tatmin olmuş olur

Hani herkeste beğenilme isteği vardır temel içgüdüdür yani .O çocuk da seni beğendiği için sen de mutlu olmuşsundur yani bunu demek istedim.

Ama bunun ötesinde birşeyler hissediyorum diyorsan cidden hoşlanıyosundur.

Kuzeninin de ağzını ara çocuğun yaptıklarını söyle ne tepki verirse ona göre kırmadan hareket edersin

elbette senin bir kararın ya da düşüncen vardır.
sanırım kabul edeceksin görüşmeyi
yanlıs mı anlamısım

Canım ilk önce kuzeninle otur konuş böyle böyle ama caktirma niyetinin oldugunu sadece söyle. Baktın cok bozuldu çocukla otur konuş bana cok ters geliyo böyle şeyler kuzenime bunu yapamam vs olmadi sevgilim var de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…