Olabilir, neden olmasın ki. Bir geçmişleri yok sonuçta.
kuzenimle konuştum ağzını aradım olsa iyi olurdu tatlı çocuktu dedi bu cevap beni daha da düşündürdü..sevgilisi var fakat başka arayışlar içinde gibi yani daha yakışıklı birini istiyor..
benimde başıma böle bişey geldi. cnm sana tavsiyem sen hoşlandıysan
kuzenine bu işi anlat ,sonuçta kuzeninin bir ilişkiside var........kuzeninde sorun olmaz vs. derse neden olmasın bekarsınız sonuçta
ve kuzeninlede sevgli vs. değil....artı çocuk kendisi isteyerek gelmemişki annesi demiş gelmiş..
bende eşimi tanımadan uzak bir akrabımza demiştim.....ama kız hiç görmek bile isteyince ben tanıştım...evlendik 11 sene oldu.
neye niyet,kime kısmetcnm
elbette senin bir kararın ya da düşüncen vardır.
sanırım kabul edeceksin görüşmeyi
yanlıs mı anlamısım
şöyle anlatayım içimde iki ses var ve savaşıyor. görüşmemem gerektiği kanısındayım fakat dedim ya savaşıyorum ve çocuk beni etkilemeye çalışıyor..
şöyle anlatayım içimde iki ses var ve savaşıyor. görüşmemem gerektiği kanısındayım fakat dedim ya savaşıyorum ve çocuk beni etkilemeye çalışıyor..
kalbinin sesini dinle ama bence yine de kuzenine hemen söylemek zorunda değilsin, sonuçta her yaşadığımızı herkese anlatmıyoruz, belki olmayacak konuşunca beğenmeyeceksin o yüzden erkenden söylemeye gerek zaman geçmiş olur biraz, bir de annenle aran nasıl bilmiyorum ama ben olsam annemin de fikrini alırdım
daha nice senelere inşallah. evet belkide benim kısmetim ama söylemeye dilim varmıyor bir türlü..
Acikca konussan kuzenin bozulup kıskanabilir mi? Sonucta onu tanıyan sensin. Akrabayla omur boyu yuz yuze bakılıyor. Ama bu çocukla anlaşamazsanız birdaha görmiyeceksin bile. Yani bir teraziye koyman gerekiyor belkide. Zor bir durum. Umarım hakkında hayırlısı olur.
neden cnm yaa burada ikisininde arasında bişey olmamışki.....anneler karar vermiş her ikiiside he demiş ama çocuk beğenmemiş....
kuzeninde beğenmeye bilirdi...
belki tanışsalardı beğenmeyeceklerdi ...kısmet cnm bu işlerrr kalbin kıpırdadıysa dene derim...
ama muhakak kuzenine söyle....sonra arkamdan iş cevirmiş demesin....kötü olursun valla ..
çok trajik hem sen hem kuzenin hemo çocuk için iş ciddiye binerse tanışma anınız kara gölge gibi takip edecek sizi... Kişiliği oturmuş rahat objectif birisi ancak kuzeninizin konumundayken sizin ilişkinize hayır demez sence kuzenin üst düzey bir kişiliğe sahip mi?Belli olmaz yaa belkide hiç aldırmaz hatta sevinir bile en azından yabancıya gitmedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?