kuzenimi istemeye geldiler çocuk beni beğendi........

benimde başıma böle bişey geldi. cnm sana tavsiyem sen hoşlandıysan

kuzenine bu işi anlat ,sonuçta kuzeninin bir ilişkiside var........kuzeninde sorun olmaz vs. derse neden olmasın bekarsınız sonuçta
ve kuzeninlede sevgli vs. değil....artı çocuk kendisi isteyerek gelmemişki annesi demiş gelmiş..

bende eşimi tanımadan uzak bir akrabımza demiştim.....ama kız hiç görmek bile isteyince ben tanıştım...evlendik 11 sene oldu.

neye niyet,kime kısmetcnm

kuzenimle konuştum ağzını aradım olsa iyi olurdu tatlı çocuktu dedi bu cevap beni daha da düşündürdü..sevgilisi var fakat başka arayışlar içinde gibi yani daha yakışıklı birini istiyor..

Bence önce kuzenine yakısıklı bir koca bulun aradığı buysa yani

Sonra aklından seni beğenen çocuğu çıkartır ve sizin o çocukla aranızda birşeyler olursa kalbi kırılmaz kuzenin.

4. sayfayı göremiyorum açılmıyor. o sayfada yazanlar k bakmayın problem düzelince okumaya çalışacağım..

elbette senin bir kararın ya da düşüncen vardır.
sanırım kabul edeceksin görüşmeyi
yanlıs mı anlamısım

daha nice senelere inşallah. evet belkide benim kısmetim ama söylemeye dilim varmıyor bir türlü..

elbette senin bir kararın ya da düşüncen vardır.
sanırım kabul edeceksin görüşmeyi
yanlıs mı anlamısım

şöyle anlatayım içimde iki ses var ve savaşıyor. görüşmemem gerektiği kanısındayım fakat dedim ya savaşıyorum ve çocuk beni etkilemeye çalışıyor..

şöyle anlatayım içimde iki ses var ve savaşıyor. görüşmemem gerektiği kanısındayım fakat dedim ya savaşıyorum ve çocuk beni etkilemeye çalışıyor..

nasibinde varsa olur zaten

kalbinin sesini dinle ama bence yine de kuzenine hemen söylemek zorunda değilsin, sonuçta her yaşadığımızı herkese anlatmıyoruz, belki olmayacak konuşunca beğenmeyeceksin o yüzden erkenden söylemeye gerek zaman geçmiş olur biraz, bir de annenle aran nasıl bilmiyorum ama ben olsam annemin de fikrini alırdım

üniversitede arkadasım birinden hoşlanmıs ve ortak arkadaslar vasıtasıyla randevu ayarladılar
kız arkadsım illa sen de gel rahat edemem dedi
ben istemedim arkadsım cok ısrar edince kabul ettim,
neyse gittik geldik
tabi benlik bir durum olmadığı için rahattım ama arkadasım kendini biraz kastı sanırım cocuk haber yolladı bana asık olmus
ama ben asla olmaz dedim
bunu arkadasıma yapamazdım,cünkü kız begenmişti cocuğu
1-2 ay cocuk neler neler yaptı ama asla kabul etmedim
sert bir dille ortak arkadasımıza eger bana bir daha haber yollarsa senle de konusmam dedim

bende sert bir şekilde uyardım faka bu erkekler akıl çelmeyimi başarıyorla yoksa ben mi çok zayıfım bilemedim. çok sert konuştum çocukta inattan mı arkadaşların dediği gibi kaçan kovlanır durumu mu bilemedim ben kaçtıkça çocuk daha bir yanaşmaya çalışmakta.

Acikca konussan kuzenin bozulup kıskanabilir mi? Sonucta onu tanıyan sensin. Akrabayla omur boyu yuz yuze bakılıyor. Ama bu çocukla anlaşamazsanız birdaha görmiyeceksin bile. Yani bir teraziye koyman gerekiyor belkide. Zor bir durum. Umarım hakkında hayırlısı olur.

anneme anlattım birinin başına gelmiş gibi anlattım cevabı şu oldu kısmetin nerde ne zaman karşımıza çıkcağı belli olmuyor dedi. hemen söylememekte doğru olurmu bilmem. hemen söylemesem ilerde aklında kuşku uyanacak gibi geliyor bana...

daha nice senelere inşallah. evet belkide benim kısmetim ama söylemeye dilim varmıyor bir türlü..

neden cnm yaa burada ikisininde arasında bişey olmamışki.....anneler karar vermiş her ikiiside he demiş ama çocuk beğenmemiş....

kuzeninde beğenmeye bilirdi...

belki tanışsalardı beğenmeyeceklerdi ...kısmet cnm bu işlerrr kalbin kıpırdadıysa dene derim...

ama muhakak kuzenine söyle....sonra arkamdan iş cevirmiş demesin....kötü olursun valla ..

tanıyorum ama ne bileyim netde bir şey söyleyemiyorum. kızmaz dediğim şeylere kızabiliyor bazen yada kızar dediğim şeylere gülüp geçebiliyor. teraziye koyuyorum ve çocukla görüşmeyi kabul etmemek daha ağır basıyor nedeni de malum.

bişey olmadı tabi ki ama insan oğlu sonuçta hele ki biz bayanlar bu tür konularda biraz hassasız. böyle bişey olursa söylerim zaten arkasından iş çevirmek gibi olur dediğiniz gibi.

çok trajik hem sen hem kuzenin hemo çocuk için iş ciddiye binerse tanışma anınız kara gölge gibi takip edecek sizi... Kişiliği oturmuş rahat objectif birisi ancak kuzeninizin konumundayken sizin ilişkinize hayır demez sence kuzenin üst düzey bir kişiliğe sahip mi?Belli olmaz yaa belkide hiç aldırmaz hatta sevinir bile en azından yabancıya gitmedi :)

yabancıya gitmedi ? nasıl bir cümledir ben anlam veremedim.

Madem öyle al anneni bize gel ailemle görüşüp konuş de. Nasılsa anne oğluna kız bakıyormuş.
Ciddiyetini göstersin. Ve kesinlikle annenle paylaş açıkça.
Kuzenin yaşı mı küçük,
maymun iştahlı mı bilemedim ama
önce amaan nolucak ki olabilir diye kabul edip
sonra sanki bi dünya olumsuz şey konuşur gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…