Kuzenimi özlüyorum

Deepikapr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
388
62
73
İstanbul
Merhaba kızlar
Bundan iki buçuk sene önce çok sevdiğim kuzenimle aramız bozuldu ve ben onu hala çok özlüyorum.

Erkek arkadaşımla ilk önce o tanıştı ama 1 haftalık bir muhabbetten sonra kuzenim bir anda bıraktı onu ve o bir haftalık süreçte ben de onunla tanışma fırsatı buldum ama hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Bunlar bitirdiklerini söylediğinde erkek arkadaşımla muhabbetimiz oluşmaya başladı ama konumuz genelde kuzenimdi. Gel zaman git zaman biz erkek arkadaşımla konuştukça birbirimizin ne kadar ortak noktası olduğunu fark ettik ve aramız çok güzel oldu. Tabii bu konuşmaların hepsi face ortamındaydı ve yazılanları kuzenim benim face adresime girip okuyordu. Bir gün biz yine konuşurken erkek arkadaşım bana açıldı ben de ona karşı boş değildim ama arada kuzenim vardı onunla konuşmam gerektiğini söyledim ve erkek arkadaşımı bırakmak istemediğimi de. Artık ne olduysa kuzenimden mesaj geldi bana meğer o an yazılanları okuyormuş beni engelledi her yerden hayatından da sildiğini söyledi ve biz oracıkta kalakaldık. Erkek arkadaşım şu an üstüne gitmeyelim sinirli biraz sakinleşsin konuşuruz dedi biz de öyle yaptık çünkü akşam geç saatti.

Ama kaç ertesi gün oldu kuzenim benimle hiç konuşmadı. Defalarca mesaj attım araya ablalarımı kuzenlerimi koydum ama olmadı. Erkek arkadaşımla aramız çok şükür çok iyi. İlk günden beri öyle büyütülecek sorunlar yaşamadık ve ciddi düşünüyoruz. O benim kuzenimdi sonuçta ailemden biriydi şu anda birlikte olduğumuzu o da ailesi de birçok akrabam da biliyor. Ama yarın biz evlendiğimizde yuvamı bozacak bir şey olmasından korkuyorum. O bana bu güne kadar çok hakaret etti çok ağlattı ama ben yinede onu sevdiğimden sustum. Ailem arkadaşlarım hepsi artık pes etmemi söyledi ama ben kendimi bildim bileli onunlaydım ondan vazgeçmek çok zor geliyor.

Ben onları ayırmadım kendileri bitirmişti hem bir haftalık bir ilişkiydi öyle büyük bir aşk olsaydı bitmezdi. Evet güzel bir durum değil bu ben kendime kızıyorum ama artık yapacak şeyim kalmadı. Ne kadar mutlu olsam da bir yerde onun yokluğu beni çok üzüyor. Eğer bu durum tam tersi olsaydı ben ağzımı bile açmazdım çünkü bitmiş bir şeyi karıştırmanın bir anlamı yok benim için ve ben sırf kuzenim olduğu için onun mutluluğunu her şeyden üstün tutar ilişkilerine bir şey demezdim. Ama malesef benim düşündüğüm şey başıma gelmedi ve bu küslük daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Sadece içimi dökmek istedim çünkü çok doldum hatta taştım. Okuyanınız varsa teşekkür ederim derdime ortak olduğunuz için.

Sorunun kuzeninle kus olmaksa, aranizin duzelecegini sanmiyorum, cidden sikintili bir durum.

Sorunun evlenince kuzeninin size zarar verecegiyse, kesinlikle olmaz oyle bisey. Zaten tum aile biliyomus rezillik cikaracak olsa bugune kadar yapardi.

Sorunun kuzeninle kus olmaksa, aranizin duzelecegini sanmiyorum, cidden sikintili bir durum.

Sorunun evlenince kuzeninin size zarar verecegiyse, kesinlikle olmaz oyle bisey. Zaten tum aile biliyomus rezillik cikaracak olsa bugune kadar yapardi.

Herhangi bir sıkıntı çıkarmadı bu güne kadar ama insanın içi acır biraz o kadar zaman birlikte günler geçirdik bir sorunda hemen bitmesi beni çok üzüyor. Yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim diğerleri gibi yakıştırmalar yapmadınız gerçekten sağ olun değerli hissettirdiğiniz için.

Herhangi bir sıkıntı çıkarmadı bu güne kadar ama insanın içi acır biraz o kadar zaman birlikte günler geçirdik bir sorunda hemen bitmesi beni çok üzüyor. Yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim diğerleri gibi yakıştırmalar yapmadınız gerçekten sağ olun değerli hissettirdiğiniz için.

Estagfirullah.. Size basit geliyor ama aynisini yasasaydiniz boyle dusunmezdiniz inanin. Ben sizin iyi niyetli oldugunuzu anliyorum ama durum cok basit bir durum degil. Ciddi olmasalar da aralarinda bi gorusme muhabbeti olmus. Akrabalik var. Yuzyuze gelinecek vs. zor durum yani. Bence aranizin duzelmesini simdilik beklemeyin. Kuzen evlenir barklanirsa o zaman unutur belki

Estagfirullah.. Size basit geliyor ama aynisini yasasaydiniz boyle dusunmezdiniz inanin. Ben sizin iyi niyetli oldugunuzu anliyorum ama durum cok basit bir durum degil. Ciddi olmasalar da aralarinda bi gorusme muhabbeti olmus. Akrabalik var. Yuzyuze gelinecek vs. zor durum yani. Bence aranizin duzelmesini simdilik beklemeyin. Kuzen evlenir barklanirsa o zaman unutur belki

Basit olmadığını biliyorum ama bazen insan sadece yaşar ne yaptığını bilmeden o an da öyle oldu. Belki daha farklı bir şekilde gelişseydi her şey kimse kimseyi kaybetmezdi olan oldu biten bitti biliyorum ama en mutlu günlerimizde birbirimizi göremeyeceğimiz birbirimizin mutluluğunu paylaşamayacağımız için canım gerçekten acıyor.

Benimde kuzenimle aram bozuk birlikte büyüdüğümüz her şeyimizi anlattığımız kuzenim ile şuan iki yabancı gibiyiz :14::14::14:

kendin aynı durumu yaşamadığın içiin ben olsam birşey demezdim diorsun.ister 1 hafta ister 1 yıl ne fark eder belki sen olmasan onlar barışacaklardı

Ben bu konularda biraz sertimdir. Yine de sizi kirmadan yazmaya calisacagim. Belli ki kardes gibiymissiniz kuzeninizle. Ben de kuzenlerimle oyleyimdir. Dolayisiyla ben sunu cok begeniyorum, sundan cok hoslaniyorum cumlesini kurduklari adam benim icin o andan omrumun sonuna kadar kardes olur. Yani illa bir hafta veya daha az iliski yasamalarina da gerek yok.

Sizin bir de butun aileniz ve sulaleniz biliyormus. Kimse size yapma demedi mi? Bana kalirsa hic etik bir durum degil. Ve cok guven kirici bir durum. Bu konulari okudugumda iyi ki kiz kardesim yok diyorum. Baska bir kadindan gelse bu darbe umrumda olmaz da kardes veya kardes yerine koydugum kuzenim boyle bir sey yapsa herhalde paranoyak olur annemden bile suphelenirdim. :)

Kisacasi kuzeninizden baris isteme gibi bir hakkiniz oldugunu dusunmuyorum. En guzeli herkes yoluna baksin. Siz de sevgilinizle bir omur mutlu olun.

kendin aynı durumu yaşamadığın içiin ben olsam birşey demezdim diorsun.ister 1 hafta ister 1 yıl ne fark eder belki sen olmasan onlar barışacaklardı

canım barışmaları için zaman vardı zaten hatta yukarıda da yazdım bizim ilk konuşmalarımız onların arasının düzelmesi içindi ama kuzenim istemeyince o da pes etti

şimdilik zor bir durum kolay değil kuzeninizin tepkisini verirdim ama eğer erkek arkadaşınızı sevmiyorsam yumuşardım gibi
demekki hoşlanmıştı çocuktan
bende asudeye katılıyorum kuzenin evlenince geçer

Biz de öyle olduk işte keşke olmasaydı ama yapacak bir şey yok. Sizinki benimki gibi kötü bir durum değildir inşallah düzelir aranız belki üzülmeyin.

düzelse bile eskisi olmayacak eminim 2 sene oldu neredeyse bir ortam oluyor akraba olduğumuz için ister istemez karşılışaıyoruz en kötu durumda o yuz yuze gelmek :50::50:

Evlendikten sonra size bir zarari olmaz bence de.
Ama aranizin duzelecegini pek sanmiyorum. O kadar dil dokmussun, araya insanlar sokmussun, olmamis. Daha ne yapacaksin ki... Barismaz bence. Daha dogrusu konusmaya baslasa bile aranizin eskisi gibi olacagini dusunmuyorum. Bence pek umutlanma ve daha fazla cabalama, oluruna birak.

Bir de dikkatimi cekti. Hakaretler etti, aglatti demissin. Hic sogumuyor musunuz ya? Bunlarin yarisi bana yapilsa ben sogurum o kisiden, isterse babamin oglu olsun yani. Sen hala pesinden gitmeye devam etmissin, ben olsam bana bunu yapanin yuzune bakmazdim. Bende mi gariplik var ki...:44:

Ben bu konularda biraz sertimdir. Yine de sizi kirmadan yazmaya calisacagim. Belli ki kardes gibiymissiniz kuzeninizle. Ben de kuzenlerimle oyleyimdir. Dolayisiyla ben sunu cok begeniyorum, sundan cok hoslaniyorum cumlesini kurduklari adam benim icin o andan omrumun sonuna kadar kardes olur. Yani illa bir hafta veya daha az iliski yasamalarina da gerek yok.

Sizin bir de butun aileniz ve sulaleniz biliyormus. Kimse size yapma demedi mi? Bana kalirsa hic etik bir durum degil. Ve cok guven kirici bir durum. Bu konulari okudugumda iyi ki kiz kardesim yok diyorum. Baska bir kadindan gelse bu darbe umrumda olmaz da kardes veya kardes yerine koydugum kuzenim boyle bir sey yapsa herhalde paranoyak olur annemden bile suphelenirdim. :)

Kisacasi kuzeninizden baris isteme gibi bir hakkiniz oldugunu dusunmuyorum. En guzeli herkes yoluna baksin. Siz de sevgilinizle bir omur mutlu olun.

haklısınız elbette size katılıyorum kolay bir şey olmadığını ona da söyledim ve herkes bana yaptığımın yanlış olduğunu da söyledi ama diyorum ya o an insan kendini bilmiyor gerçekten. İlk sevgilimi gördüğümde hiçbir şekilde etkilenme olmadı aramızda ama sanki kader bizi birleştirmek için kuzenimi bana sınav olarak verdi ve ben bu sınavı geçmeye çalışıyorum ama malesef başaramıyorum.

Back
X