Kuzenimi özlüyorum

Evlendikten sonra size bir zarari olmaz bence de.
Ama aranizin duzelecegini pek sanmiyorum. O kadar dil dokmussun, araya insanlar sokmussun, olmamis. Daha ne yapacaksin ki... Barismaz bence. Daha dogrusu konusmaya baslasa bile aranizin eskisi gibi olacagini dusunmuyorum. Bence pek umutlanma ve daha fazla cabalama, oluruna birak.

Bir de dikkatimi cekti. Hakaretler etti, aglatti demissin. Hic sogumuyor musunuz ya? Bunlarin yarisi bana yapilsa ben sogurum o kisiden, isterse babamin oglu olsun yani. Sen hala pesinden gitmeye devam etmissin, ben olsam bana bunu yapanin yuzune bakmazdim. Bende mi gariplik var ki...:44:

Soğuyamaz ,çünkü suçlu..Ve kendini ona karşı suçlu hissediyor.Enazındna suçluluk hissedeck kadar insaniymiş.Bazıları hem suçlu hem güçlü olur..En azından öyle değilmiş..Bu kadar çabaya göre yine de karşı tarafın içinin biraz olsun yumuşaması mı gerekirdi acaba,diye düşünüyorum..O da çok katıymış...

yaptıgınız çok çırkın hıç etık degıl.ustelık cokda samımıymışsınız.kuzen kardes demektır kardesınızın eskı sevgılısıne göz koymusunuz resmen.tamam 1 haftalık bır olaymış tamam kuzenınız pes etmış ıstememış ama sonuçta aralarında bı elektrıklenme olmuş sonra olmamış sız fırsat bekler gbı hemen devreye gırmışsınız. aşık olmuş olabılırsınız ama aşktan ote şeyler var hayatta utanma duygusu gbı!!!!!!!

saygı duyuyorum fikirlerinize siz de haklısınız ben istemezdim böyle olmasını ama olunca da yapacak bir şey kalmadı elimde utanmaya gelince de utanmıyorum sevdiğim için aşık olduğum için ben onların arasını bozmadım benim yüzümden bitirmediler ya da ortalığı karıştıracak şeyler yaşatmadım kimseye belki kuzenim sevgilimle benim tanışmam için bir vesile olmuştur ve arkadaşlarımın da dediği gibi seneler sonra gülüp geçilecek bir duruma dönüşür bu. insan her yaşında her konuya aynı şekilde bakmıyor sonuçta.

İyi cesaret etmişsinsizniz,ben buna cesaret edemezdim ,hele ki çok yakınım biriyse..Sen de erkek arkadaşından ayrıldın herhlade onun için...Neyse sen seçimini yapmışsın,bize söylenecek söz kalmamış zaten..Kendini afettirmeye çalışman yine de taktire şayan..

Son düzenleme:
Yazmicaktim ama gercekten dayanamdim. Sen habire kardesim gibi seviyorum demissin?? Sen kardes demek nedemek biliyomusun? Gercek kardes sevgisi o aglayinca sen aglarsin o uzulur sen yanarsin gercek kardeslik kardes sevgisi budur! Demek bu senin gercek kardesin olsa sen bu oglanla genede cikicaktin? Hem kusura bakmayinda ben sizin onlari zamaninda baristirma gibi bir cabaniz olduguna inanmiyorum. Iyi da once kuzeninle baristirmaya ugrad sonra ben asik oldum de. Hayir hayir sizinki kardes sevgisi olamaz. Insanin migdesi bikere kaldirmaz. Kusura bakma bunlar benim dusuncelerim. Sen istedigini de 1 hafta cikmislar bilmem ne.. Nerden biliyosunki? Belki oglan onun canini yakicak bisey yapti. Ama dedigim gibi bunlar benim dusuncem. Kizida rahat birakin kalkip dugununde ciftetelli oynuyacak hali yok. O sizi silmekle dogru karar almis. Insana gercek guvenecek kardes dost lazim. Onu uzecek canini yakacak arkasindan is ceviren kardes degil..

yanlış anlamayın beni ama büyük konuşmayın derim yarın sizin de bir hataya düşmeyeceğinizin garantisi yok ben de mutsuzum bu durumdan ama olan oldu inşallah başka birileri aynı hatayı yapmaz

Başlarken tereddütünüz olmadı mı?Kuzen bu konuşmayı duyunca direk kuzenle ilgilenmedin mi?Sevgili de neymiş kuzen dururken demedin mi,yani gerçekten kardeş gibiyseniz.Bu çocuğun büyüsüne mi kapıldın hemen o ara?

Allah kolaylık versin,etik değilse de olmuş bir kere.Büyük bir şey değilmiş enazından..Ama bunu ona anlatman zor..Bize söylemesi kolay..
Ben yapsam da etik değil..Ama sen için huzurlu olsun diye bunu normalize etmeye çalılşıyorsun..Nasıl huzurlu olacaksan öyle yap o halde,bu konuyu çok irdeleme..

Soğuyamaz ,çünkü suçlu..Ve kendini ona karşı suçlu hissediyor.Enazındna suçluluk hissedeck kadar insaniymiş.Bazıları hem suçlu hem güçlü olur..En azından öyle değilmiş..Bu kadar çabaya göre yine de karşı tarafın içinin biraz olsun yumuşaması mı gerekirdi acaba,diye düşünüyorum..O da çok katıymış...

Olabilir, belki de hakettigini dusunuyor, vicdan azabi cekiyor olabilir.
Eger karsi taraf icin affedilemeyecek birseyse bu, ici yumusayamiyor olabilir. Kimi insanlar unutamaz, affedemez, kin bile tutabilir.

Merak etme kendine yeni bir sevgili bulduğu zaman barışırsınız , zira o zaman önemsiz olacak sevgilin .
Ayrıca sevgilimi kuzenimden kıskanıyorum diyenleri haklı çıkartıyorsunuz Dünya adam dolu ya adam....
Aşık oldum ölüyorum bitiyorum yalan bunlar, insan az mantığını kullanır.
Sevgilinin egosu tavan yapmıştır bak benim için birbirlerine düştüler diye:19:
Ananemi zamanın da isteyen kişiyi ananem istememiş , bunun üzerine ablasını kaçırmış , yetmiş yaşına gelmişlerdi hala konuşuluyordu bu mevzu ...

Son düzenleme:
cok yanlis buldum yaptiginizi, bir hafta demeyin bosuna cünkü onlar bir hafta icinde tanisip cikmaya baslamadilar
dimi, bunun bir gecmisi vardir, kizda biraz sürünsün barisirim diye düsünmüstür belki, herkes hata yapar tabi
büyük konusmamak lazim ama kuzeninizi cok iyi anliyorum sizde zamanin da buraya gelmeden bitirmeliydiniz

kim ister eski sevgilisinin kuzeniyle evlenmesini, cok kötü bir durum sizin icin degil en cok kuzeniniz icin

Son düzenleme:
hayır kırılmadım gerçekten siz de bu durumda olsanız anlarsınız beni kimseyi üzmeden bir çıkış yolu aramak benimkisi ama öyle bir yol yok gibi. zaten aramız eskisi gibi olsa bu sefer sevgilimle aram açılır ben sadece aradaki küslük bitsin istiyorum onu gördüğümde kaçmasın benden öyle dolu dolu muhabbet etmeyi elbette isterdim ama o bu şekilde üzülecekse uzak durmak en doğrusu.

Ben de katıyım bu konuda.
Muhabbet etmek isterdim demişsin. Ne anlatacaksın ona? Sevgilinle ne kadar mutlu olduğunu mu:ssz:
Ahh yapma ama artık ortak pek bir şeyiniz kalmamış gibi. Bundan sonra ancak canını acıtırsın, nispet yapar gibi olur.
Ha bu arada aynı şeyi o sana yapsaydı onla barışma hevesinde olur muydun? Evet deme bence, sanmam yani...
Kuzenim bana aynısını yapsa bir ömür barışmam şahsen. O yüzden hiç kurcalamayın.

Yok yanlis anlamam canim benim ama buyuk konusmakla alakasi yok. Cok sukur rabbim herkese akil ve beyin vermis. Hepimizz insaniz ama dogruyu yanlisi biliyoruz en azindan hissediyoruz. O karari sen aliyosun ve sana 2 yol sunulmus hangisini secersen. Buyuk konussam bile o duruma geldigimde ( rabbim kmseyi birak o duruma dusurmeyi, oyle birsey hakkinda dusundurmesin bile) gene o 2 yol cikicak karsima tercihi de ben yapacagim! hersey okey tamam affedilirde nebilim kardes dedigim insanin sevgilisi dusuncesi bile kotu ya. Ama hakkinda hayirlisi olsun..

yanlış anlamayın beni ama büyük konuşmayın derim yarın sizin de bir hataya düşmeyeceğinizin garantisi yok ben de mutsuzum bu durumdan ama olan oldu inşallah başka birileri aynı hatayı yapmaz

Senin kuzenine yaptiginin aynisini benim kuzenim de bana yapti ..peki ben ne yaptim her ikisinide aradim agzima geleni saydim sonra iliskimi kestim eski sevgilimi zamaninda sevmistim yasanmisliklar vardi bana senden sonra kimse olmuyacak diye soz verip kuzenime goz dikmesi kuzenimin de ona yuz vermesi cok zoruma gitmisti kuzen bu ya kuzen kardesss nasil o adamla mutlu olacaksin diyodum ..yetmemisti bide eski sevgilim arkamdan konusmaya baslamisti ikiside beni seviyo aralari bozuldu falan halbuki icimde gram sevgi yoktu ve sirf bu laflar soylenmesin diye kuzenimle baristim iki gun sonra kuzenim aglaya aglaya yaptiginin ne kadar igrenc bisey oldugunu soyleyip ayrildi ondan bir dahada barismadi bu konuda kapandi herkes ayni degil ben kin tutamiyorum malesef.. o kizda ne yapsin istiyosun bence o oglani seviyordu yoksa bu kiz bu kadar uzulup bunca yalvarmana ragmen senle kus kalmazdi yada hala onla ciddi iliskin olmasi zoruna gitti ya bilmiyorum tek bildigim o kizi rahat birak ...

kuzeniniz haklı. iyi niyetli olabilirsiniz ama haklı..
nasıl gelsin şimdi? eski sevgilisiyle nasıl mutlu olduğunuzu ona anlatın, gösterin diye mi?
çok seviyordu sevmiyordu bilemem, burada asıl olay kuzenimin/kardeşimin davranışı olurdu bana göre.
evet evlenince kızgınlığı azalır daha iyi olur belki ama, eskisi gibi olur mu?
belli ki çok kırılmış, çok kızmış, bence olmaz gibi...
zamana bırakacaksınız artık.. sizinle konuşmasa bile kendi içinde yumuşayabilir yıllar içinde, böylesi gerekiyormuş der belki.
ama yumuşasa bile sizden bir sıkıntı aldıktan sonra eskisi gibi yakın olur mu? orası zor geliyor bana.
hayırlısı...

Kusura bakmayın ben iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.

Sevgiliniz size teklif ettiği gün "kuzenime sormam lazım" demişsiniz ve kuzeniniz size hakaret etmiş, telefonlarınıza çıkmamış.

Bu tepki size onay gibi mi geldi?

İlişkinin başında bile kestirp atmamışsınız kuzeniniz için, şimdi günah mı çıkartıyorsunuz?

Aile fertlerinizde ayrı bir enteresan, nasıl gözyumulur böyle bişeye anlamadım.

iyi kazık atmışsın kuzenine...hayrını gör ....ama çıkar senden emin ol..
şüphen dahi olmasın !

Sevgiliniz size teklif ettiği gün "kuzenime sormam lazım" demişsiniz ve kuzeniniz size hakaret etmiş, telefonlarınıza çıkmamış.

İlişkinin başında bile kestirp atmamışsınız kuzeniniz için, şimdi günah mı çıkartıyorsunuz?

Aile fertleri kuzeni umursamamışlar sanırım. Unutur falan diye takmamışlar belli ki. Ama önemli olan burada o çocuk değil, önemli olan konu sahibinin kuzenine yaptığı şey.
Kuzeni bunu affedemiyor bence esas. Yoksa derdinin o çocuk olduğunu hiç sanmıyorum...

baştan hata kuzeninin sevgilisiyle neden görüşüyorsun ki? yaptığın şeyin amiyane tabiri kazık atmaktır.. bir de oturup muhabbet etmekten falan bahsediyorsun, kızın gözünde güvenilmez birisin, haklı olarak yüzünü bile görmek istemeyecektir..

bu kısmı atlamışım...

Bence sen kuzenini özlemeye devam et. Hiç hoş birşey yapmamışsın. :19:Hadi aradan zaman geçti birbirinizi sevip bağlandınız ama o tarz bir yaklaşımda direk kestirip atmalıydın. :41:Neyse kader kısmet. Bu da senin imtihanın olsun. Allah vere de aileler birbirine düşmesin.:ssz:

Hayir herseyi gectim. Sen bu insanla nasil evleneceksin ki??? Adam kuzenine bunu yaptiysa yarin sana ne yapar hic dusundun mu? Karakterini belli etmis. Baldizina sulanmak gibi bisey. Evlenilmeeeez :ssz:

Back
X