Kuzenimi özlüyorum

Hayir herseyi gectim. Sen bu insanla nasil evleneceksin ki??? Adam kuzenine bunu yaptiysa yarin sana ne yapar hic dusundun mu? Karakterini belli etmis. Baldizina sulanmak gibi bisey. Evlenilmeeeez :ssz:

İyide aynisini bu kisi kuzenine yapmis, kuzeni düsünmüyorsa elin adami hic düsünmez, kisacasi bulmuslar birbirlerini, simdi bu adam sizden ayrilip kuzeninizle evlense hic acimam size, kuzeninizin nasil hissettigini ancak o zaman anlarsiniz

Son düzenleme:
Şu laf da her kötülük yapanın diline pelesenk oldu. 'Kınamayın,kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz.' Her şey zaten kader,kısmet bizim millete göre. Ne zaman öğreneceğiz yaptıklarımızın sorumluluğunu almayı? Bütün mahkumlar, suçlular kader mahkumu !Kader kısmet, nasip iyi de bir de irade diye bir şey var. O zaman katiller de tecavüzcüler de hırsızlar da masum,kınamayalım başımıza gelir sonra!.. Peygamber bilseydi bu lafın böyle kalkan olarak kullanılacağını söylemezdi sanırım, suyu çıktı artık. Bir yaptığınızın da sorumluluğunu alın artık iyi ya da kötü. Azıcık vicdan azabı çekmenin keyfine varın. Bazı şeyleri kafanızda halledin, sonra huzura erersiniz.:6:

Son düzenleme:
Basliga bakiyorum birde yaptiginiza cok alakasiz olmus.
Kendinizi onun yerine koymayi denedinizmi ?
Neden sizinle gorussun ?

Merhaba kızlar
Bundan iki buçuk sene önce çok sevdiğim kuzenimle aramız bozuldu ve ben onu hala çok özlüyorum.

Erkek arkadaşımla ilk önce o tanıştı ama 1 haftalık bir muhabbetten sonra kuzenim bir anda bıraktı onu ve o bir haftalık süreçte ben de onunla tanışma fırsatı buldum ama hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Bunlar bitirdiklerini söylediğinde erkek arkadaşımla muhabbetimiz oluşmaya başladı ama konumuz genelde kuzenimdi. Gel zaman git zaman biz erkek arkadaşımla konuştukça birbirimizin ne kadar ortak noktası olduğunu fark ettik ve aramız çok güzel oldu. Tabii bu konuşmaların hepsi face ortamındaydı ve yazılanları kuzenim benim face adresime girip okuyordu. Bir gün biz yine konuşurken erkek arkadaşım bana açıldı ben de ona karşı boş değildim ama arada kuzenim vardı onunla konuşmam gerektiğini söyledim ve erkek arkadaşımı bırakmak istemediğimi de. Artık ne olduysa kuzenimden mesaj geldi bana meğer o an yazılanları okuyormuş beni engelledi her yerden hayatından da sildiğini söyledi ve biz oracıkta kalakaldık. Erkek arkadaşım şu an üstüne gitmeyelim sinirli biraz sakinleşsin konuşuruz dedi biz de öyle yaptık çünkü akşam geç saatti.

Ama kaç ertesi gün oldu kuzenim benimle hiç konuşmadı. Defalarca mesaj attım araya ablalarımı kuzenlerimi koydum ama olmadı. Erkek arkadaşımla aramız çok şükür çok iyi. İlk günden beri öyle büyütülecek sorunlar yaşamadık ve ciddi düşünüyoruz. O benim kuzenimdi sonuçta ailemden biriydi şu anda birlikte olduğumuzu o da ailesi de birçok akrabam da biliyor. Ama yarın biz evlendiğimizde yuvamı bozacak bir şey olmasından korkuyorum. O bana bu güne kadar çok hakaret etti çok ağlattı ama ben yinede onu sevdiğimden sustum. Ailem arkadaşlarım hepsi artık pes etmemi söyledi ama ben kendimi bildim bileli onunlaydım ondan vazgeçmek çok zor geliyor.

Ben onları ayırmadım kendileri bitirmişti hem bir haftalık bir ilişkiydi öyle büyük bir aşk olsaydı bitmezdi. Evet güzel bir durum değil bu ben kendime kızıyorum ama artık yapacak şeyim kalmadı. Ne kadar mutlu olsam da bir yerde onun yokluğu beni çok üzüyor. Eğer bu durum tam tersi olsaydı ben ağzımı bile açmazdım çünkü bitmiş bir şeyi karıştırmanın bir anlamı yok benim için ve ben sırf kuzenim olduğu için onun mutluluğunu her şeyden üstün tutar ilişkilerine bir şey demezdim. Ama malesef benim düşündüğüm şey başıma gelmedi ve bu küslük daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Sadece içimi dökmek istedim çünkü çok doldum hatta taştım. Okuyanınız varsa teşekkür ederim derdime ortak olduğunuz için.

Demek ki kuzeniniz bu kadar geniş düşünceye sahip değilmiş ? :ssz:

Her kadın sizin gibi düşünemez,hele ki kuzeni bunu yapıyorsa sinirlenmekten çok kırılmış olabilir.

Aranızın düzelmesini beklemeyin bence hiç,çünkü onun sizden gelip özür dileyecek hali yok.

Kuzeninize tercih ettiğiniz erkek arkadaşınız ile olur da birgün evlenirseniz kuzeninizin sizin evliliğinizi bozmaya çalışacağından çok, erkek arkadaşınızın kuzeninize inat siz ile sevgili olmuş olabileceği aklınızı kurcalasın daha çok.

İyide aynisini bu kisi kuzenine yapmis, kuzeni düsünmüyorsa elin adami hic düsünmez, kisacasi bulmuslar birbirlerini, simdi bu adam sizden ayrilip kuzeninizle evlense hic acimam size, kuzeninizin nasil hissettigini ancak o zaman anlarsiniz

Iste ben onu demek istemedim arkadasi kirmamak icin. Cunku herkes yeterince o yonden bakmis. Ben de baska acidan bakmak istedim.:34:

Keşke böyle şeyler olmasaydı ama son pişmanlık fayda vermez bazen
Kuzeniniz delikanlıymış helal olsun artık böyle yaşayan kalmadı pek
Sizi de anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum malesef :50:

Back
X