Hata sizde neden başkasının sınavını yapıyorsunuz ki? O zaten hatalı da siz de ondan aşağı kalmamışsınız. KİM olduğunuzu bilsem sizi şikayet ederdimmerhaba herkese çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum.
babamın kuzeninin çocuğunun -direkt biz kuzen diyoruz- hazırlık geçme sınavı varmış. bana fotoğrafları yolladı ben de cevapları attım. bu arada 100 soruydu toplam ve çok uzundu, ben ingiliz dili edebiyatı okuyorum ama ilk sene bomboş uzaktan geçti zaten.
bi de yapamadığım bir konudan baya bi soru vardı. ne biliyorsam yaptım zaten ama geçememiş sınavı. zaten biz bölümde türkçede edebiyat işler gibi ingiliz edebiyatını işliyoruz. böyle gramer konularını en son yksye hazırlanırken görmüştüm ama bölümde hiç karşımıza çıkmadı bile.
neyse sınavı geçememiş. bi de herkese ben selly'e yaptırıcam dediği için akrabalar müdahale oluyorlar saçma sapan. bir tane babaannem var psikolojik sorunlu olduğunu düşünüyorum zaten, nerden öğrendiyse gelip gidip "sana bir işi düştü onu da yapamadın aferin aferin" deyip bağırıyor çağırıyor. yengem de gelmiş "sınıfta kendi yapıp geçenler olmuş sana niye zor geldi ki...neyse hayırlısı" gibi imalı imalı konuşuyor. yemin ederim sinirden ağladım gizli gizli. ben bu konuları unuttuğumu söylemiştim zaten ona da. çok sinirim bozuldu nasıl davranıcam bana surat asılıyor gibi hissediyorum?
zaten online sinavlar geldi geleli bunun iması yapiliyodu, herkes boyle yapıyormuş kimse kendi yapmiyomus vs vs gel de laf anlat ben sanki birini bulup yaptırıyorumBu bas bayağı kul hakkı ya !
He ben hiç kopya çekmedim mi ? Çektim ama kendim hazırladım.
İyi ki yapamamış.
Ben olsam derim ki kırsın o koca k*çını ve çalışsın.
Hazırlık geçme sınavını başkasına yaptırıp hazırlığı geçince okulu nasıl oluyacakmış kuzeniniz?merhaba herkese çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum.
babamın kuzeninin çocuğunun -direkt biz kuzen diyoruz- hazırlık geçme sınavı varmış. bana fotoğrafları yolladı ben de cevapları attım. bu arada 100 soruydu toplam ve çok uzundu, ben ingiliz dili edebiyatı okuyorum ama ilk sene bomboş uzaktan geçti zaten.
bi de yapamadığım bir konudan baya bi soru vardı. ne biliyorsam yaptım zaten ama geçememiş sınavı. zaten biz bölümde türkçede edebiyat işler gibi ingiliz edebiyatını işliyoruz. böyle gramer konularını en son yksye hazırlanırken görmüştüm ama bölümde hiç karşımıza çıkmadı bile.
neyse sınavı geçememiş. bi de herkese ben selly'e yaptırıcam dediği için akrabalar müdahale oluyorlar saçma sapan. bir tane babaannem var psikolojik sorunlu olduğunu düşünüyorum zaten, nerden öğrendiyse gelip gidip "sana bir işi düştü onu da yapamadın aferin aferin" deyip bağırıyor çağırıyor. yengem de gelmiş "sınıfta kendi yapıp geçenler olmuş sana niye zor geldi ki...neyse hayırlısı" gibi imalı imalı konuşuyor. yemin ederim sinirden ağladım gizli gizli. ben bu konuları unuttuğumu söylemiştim zaten ona da. çok sinirim bozuldu nasıl davranıcam bana surat asılıyor gibi hissediyorum?
lütfen gelin bir kere benim yerimde olun ve cevremdeki insanlara "hayir ben yardim etmicem kendi gecsin" demeyi deneyin. lutfen.Hata sizde neden başkasının sınavını yapıyorsunuz ki? O zaten hatalı da siz de ondan aşağı kalmamışsınız. KİM olduğunuzu bilsem sizi şikayet ederdim
yardim edip geciremedigim halde dunya kadar laf yiyorum sizce yardim etmesem ne derlerdi? ben her gun bu yuzlerle ayni yemegi yemek zorundayım maalesef, benim hazırlık okuyup okumamasi umrumda degil, bana bi secenek sunulsa yardim da etmezdim ama bazen dogru tek olmuyor maalesefHazırlık geçme sınavını başkasına yaptırıp hazırlığı geçince okulu nasıl oluyacakmış kuzeniniz?
Bu çocuklar neden bu kadar kafasız? Hazırlık gibi bir imkan varken önünde saçma sapan hileler falan. Siz de çanak tutmuş yardım etmişsiniz, bravo...
valla issiz atti. ben de usenir saniyodum baya atti yani hepsini :/ ben yazdim o da isaretledi iste sira sira.Kafamda deli sorular
Tüm soruları size nasıl attı?
Siz cevapları nasıl gönderdiniz de kuzen bakıp işaretledi?
Sınavdan geçemeyecek kadar konuları nasıl unuttunuz?
onun ne okuyacagina pek takilmiyorum bile ama bana yaptiklari cok sacma degil mi? simdi hepsinin gozunde cok basarisizim. boyle hissetmemem lazim ama hepsi boyle hissettiriyoSizden istenen şey etik değil, ben de İngilizce öğretmeni olduğum için bana da böyle talepler geliyor, şimdiden önünü kesin yapmayın, yaptırmak isteyenlerin gözünü korkutun.
Sınavda kalması hayrına olmuş. Hazırlık okuyup İngilizce öğrensin. Kendi sınavlarına da başkasını sokmasın.
Sorduğum soru basit, kendi bilgileriyle hazırlığı geçemeyen çocuk okulu nasıl okuyacak?yardim edip geciremedigim halde dunya kadar laf yiyorum sizce yardim etmesem ne derlerdi? ben her gun bu yuzlerle ayni yemegi yemek zorundayım maalesef, benim hazırlık okuyup okumamasi umrumda degil, bana bi secenek sunulsa yardim da etmezdim ama bazen dogru tek olmuyor maalesef
kendi okudugu bolum tamamen ingilizce degil bildigim kadariyla. onun ingilizcesi de cok iyi degil ama haklisiniz cok sacma.Sorduğum soru basit, kendi bilgileriyle hazırlığı geçemeyen çocuk okulu nasıl okuyacak?
İnsanlara göre şekil alırsanız, kendi doğrunuz, kendi çizginiz olmazsa kişiliksiz bir insan olursunuz gerçek bir yetişkin olduğunuzda.
Yarımı tamamı yok ki bunun. İngilizce bilmeden ingilizce eğitim veren okulu okumasının imkanı yok.kendi okudugu bolum tamamen ingilizce degil bildigim kadariyla. onun ingilizcesi de cok iyi degil ama haklisiniz cok sacma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?