onun ne okuyacagina pek takilmiyorum bile ama bana yaptiklari cok sacma degil mi? simdi hepsinin gozunde cok basarisizim. boyle hissetmemem lazim ama hepsi boyle hissettiriyo
engem de gelmiş "sınıfta kendi yapıp geçenler olmuş sana niye zor geldi ki...neyse hayırlısı" gibi imalı imalı konuşuyor.
ve sonra apartmandan kovulsaydim smdjwjdkso da kendi işini kendi yapsaymış madem deseydin
Aman boşverin, iyi yönünden bakın, bir daha kimse sizden dersle ilgili bişey istemez :)ve sonra apartmandan kovulsaydim smdjwjdks
Bana teklif bile edemezler Kimseye o yüzü vermem. sizi yumuşak bulmuşlar söylüyorlar. Kim oluyorlar da başkasının yüzünden beni azarlayabiliyorlarlütfen gelin bir kere benim yerimde olun ve cevremdeki insanlara "hayir ben yardim etmicem kendi gecsin" demeyi deneyin. lutfen.
Sizi çok iyi anlıyorum. Yani yardımcı olsanız suç olmasanız daha suç onlara göre. Ne yaparsanız yapın zaten hep konuşurlar. Boş yere canınızı sıkmayın ama kendinizi ezdirmeyin de.simdi yaptigim seye dogru demiyorum, ama yasadigim yerin kafa yapisini az cok tahmin edenler olmustur burasi gercekten "hayir ben kimsenin yerine sinava giremem, girip kendi yapsin." diyebilecegim bir yer degil. yani bahane bulurdum normalde, ama haftalar onceden bana soylendi. aslinda yorumlari okurken bunu daha iyi anliyorum, benim sinavdan gecirmeye calisip yine de gecirememem bu kadar laf yememe sebep olurken kim bilir hic yapmasam ne diyeceklerdi? bu insanlarin bir kismiyla ayni evde digerleriyle de ayni apartmanda yasiyorum bu arada. yani idare etmek zorundaydım, dogru degil evet ama suan bile yemedigim laf kalmadi dusunun
ve sonra apartmandan kovulsaydim smdjwjdks
?Yahu bu düpedüz sahtekarlık. En başta kabul etmeseydin. Olan olmuş artık. Siz üste çıkacaksınız onlar şimdiden işin üç kağıdına kaçıyor siz bana yükleniyorsunuz diye.
simdi yaptigim seye dogru demiyorum, ama yasadigim yerin kafa yapisini az cok tahmin edenler olmustur burasi gercekten "hayir ben kimsenin yerine sinava giremem, girip kendi yapsin." diyebilecegim bir yer degil. yani bahane bulurdum normalde, ama haftalar onceden bana soylendi. aslinda yorumlari okurken bunu daha iyi anliyorum, benim sinavdan gecirmeye calisip yine de gecirememem bu kadar laf yememe sebep olurken kim bilir hic yapmasam ne diyeceklerdi? bu insanlarin bir kismiyla ayni evde digerleriyle de ayni apartmanda yasiyorum bu arada. yani idare etmek zorundaydım, dogru degil evet ama suan bile yemedigim laf kalmadi dusunun
ben babamla ve akrabalarimin bi kismiyla yasiyodum.ya benim anlamadığım şımarık beceriksiz ve tembel kuzeniniz sizden bu kadar detaylı bir istekte bulunuyor ve siz yapmak zorunda oluyorsunuz? peki neden sizden korkup 100 soruyu atamam burası aile apartmanı bana kızarlar diyemiyor kuzeniniz?
kuzeninizin ana babası var da sizin yok mu?
inanın hiç anlamadım. bu ne yüzsüzlük yaa. en başından üşenmediğinize inanamıyorum
ben olsam vallahi etiği geçtim üşenirim ayol hadi çok zor bir soru olsa eyvallah yardım edeyim, anlamasa anlatayım öğreteyim kuzenimdir derim de. Bu kadarı pes!
Niye kendinizi savunuyorsunuz. Elalemin seyiyle gerdege girmemeyi ogrensin diye yanlis yaptim. Kul hakki yiyemem ben de gec.merhaba herkese çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum.
babamın kuzeninin çocuğunun -direkt biz kuzen diyoruz- hazırlık geçme sınavı varmış. bana fotoğrafları yolladı ben de cevapları attım. bu arada 100 soruydu toplam ve çok uzundu, ben ingiliz dili edebiyatı okuyorum ama ilk sene bomboş uzaktan geçti zaten.
bi de yapamadığım bir konudan baya bi soru vardı. ne biliyorsam yaptım zaten ama geçememiş sınavı. zaten biz bölümde türkçede edebiyat işler gibi ingiliz edebiyatını işliyoruz. böyle gramer konularını en son yksye hazırlanırken görmüştüm ama bölümde hiç karşımıza çıkmadı bile.
neyse sınavı geçememiş. bi de herkese ben selly'e yaptırıcam dediği için akrabalar müdahale oluyorlar saçma sapan. bir tane babaannem var psikolojik sorunlu olduğunu düşünüyorum zaten, nerden öğrendiyse gelip gidip "sana bir işi düştü onu da yapamadın aferin aferin" deyip bağırıyor çağırıyor. yengem de gelmiş "sınıfta kendi yapıp geçenler olmuş sana niye zor geldi ki...neyse hayırlısı" gibi imalı imalı konuşuyor. yemin ederim sinirden ağladım gizli gizli. ben bu konuları unuttuğumu söylemiştim zaten ona da. çok sinirim bozuldu nasıl davranıcam bana surat asılıyor gibi hissediyorum?
lütfen gelin bir kere benim yerimde olun ve cevremdeki insanlara "hayir ben yardim etmicem kendi gecsin" demeyi deneyin. lutfen.
pardon da kimi bulacakti cevremizde benden baska yapacak biri yok? ben yapamam desem sen ingilizce okuyosun bu nasil bahane denilecekti ayrica. kusura bakmasin da ben 100 soruyu yapiyosam gecip gecememesi beni ilgilendirmemeli. kizmakta hakli falan da degiller beni boyle hissettirmeleri normal bisey degil. cok sasirdim boyle dusunulmesine.Ben bu süreçte emin olmadığım konuları reddettim siz de etmeliydiniz belki başkasını bulup geçerdi kuzen. Bence de kizmakta haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?