Yardım etmezsen laf edecekler..yardım ediyorsun yine laf ediyorlar.fark nedir?o zaman boşver vaktini harcamayardim edip geciremedigim halde dunya kadar laf yiyorum sizce yardim etmesem ne derlerdi? ben her gun bu yuzlerle ayni yemegi yemek zorundayım maalesef, benim hazırlık okuyup okumamasi umrumda degil, bana bi secenek sunulsa yardim da etmezdim ama bazen dogru tek olmuyor maalesef
ben babamla ve akrabalarimin bi kismiyla yasiyodum.
burda bu dediklerinizi desem hayirsiz evlat ilan edilecektim. sinavdan gecirmeye ugrasmama ragmen aldigim tepki bu. surekli yuz yuze bakacagim insanlar. idare etme gibi bi sansim yok yani. ben de usendim zaten 1 saat ugrastik ama iste olmayinca ben hicbir isten anlamiyomusum gibi hissettiriliyorum yine.
Başarısız olan başkasını yerine sokup hazırlık atlamaya çalışan gerizekalı kuzenin ve sanki bu senin göreviymiş gibi davranan gerizekalı ailenonun ne okuyacagina pek takilmiyorum bile ama bana yaptiklari cok sacma degil mi? simdi hepsinin gozunde cok basarisizim. boyle hissetmemem lazim ama hepsi boyle hissettiriyo
ben babamla ve akrabalarimin bi kismiyla yasiyodum.
burda bu dediklerinizi desem hayirsiz evlat ilan edilecektim. sinavdan gecirmeye ugrasmama ragmen aldigim tepki bu. surekli yuz yuze bakacagim insanlar. idare etme gibi bi sansim yok yani. ben de usendim zaten 1 saat ugrastik ama iste olmayinca ben hicbir isten anlamiyomusum gibi hissettiriliyorum yine.
Herkesi bulabilirdi tek ingilizce bilen sen değilsin illegal bj iş yapıyorsan tam yapabileceksen kabul etmeliydin bu işi parayla 100 liraya yapan bile bi dünya insan var çocuğun 1 yılını yakmissinpardon da kimi bulacakti cevremizde benden baska yapacak biri yok? ben yapamam desem sen ingilizce okuyosun bu nasil bahane denilecekti ayrica. kusura bakmasin da ben 100 soruyu yapiyosam gecip gecememesi beni ilgilendirmemeli. kizmakta hakli falan da degiller beni boyle hissettirmeleri normal bisey degil. cok sasirdim boyle dusunulmesine.
bi dahakine size yonlendirymHerkesi bulabilirdi tek ingilizce bilen sen değilsin illegal bj iş yapıyorsan tam yapabileceksen kabul etmeliydin bu işi parayla 100 liraya yapan bile bi dünya insan var çocuğun 1 yılını yakmissin
bidaha isterlerse deki ben cevaplari dogru yazdim adam akilli ona bile calismamis bide onun temvelligi yuzunden beceriksiz oldum .bidaha yapamam deya cocuk becerememis ben ne yapayim de geç. belki iyi olmadigin bir konu belki sende iyi egitim almadin bilemem ama altta kalma cevabi dogru bile isaretliyememis de geçbenden iyi mi bilecek ben okulunu okuyorum bilmesem nasil kazanayim falan de
Bu sözünüze katılmıyorum açıkçası. Bilerek yapmayınca daha çok tepki alacağını bildiğinden bunu aklından geçirmemiştir bile bence. Sonuçta karşı taraf çok konuşuyor. İstediklerini yapayım da bana laf gelmesin diye düşünmüştür arkadaşımız o psikoloji ile.Herkesin şaşırması normal. Bilerek yapmadığınızı düşünmüşlerdir ki ben de öyle düşünüyorum.
Herkesi bulabilirdi tek ingilizce bilen sen değilsin illegal bj iş yapıyorsan tam yapabileceksen kabul etmeliydin bu işi parayla 100 liraya yapan bile bi dünya insan var çocuğun 1 yılını yakmissin
Başarısız hissetmene gerek yok. Seni manipüle ediyorlar. Bence bu sana büyük bir ders olsun. Yarın öbür gün daha önemli sınavlarda iş hayatında senden böyle talepleri olan insanlar olacaktır. Sonradan pişman olacağın, ya da savunmak zorunda kalacağın hiçbir işi yapma. Heleki böyle suç olan şeylere sakın ama sakın bulaşma. Bu bence sana hayat dersi olsun. Ayrıca anne ve babana da çok kızdım. Sen çalışmışsın bölümüne girmişsin, kimse için değil 1 saatini 10 dakikanı feda etmek zorunda değilsin. Normalde annenle babanın da seni koruması gerekiyor. Benim çocuğuma böyle baskı yapacaklar onlara günlerini gösteririm. Başarısız zannediyorlar diye üzülme bence daha iyi olmuş bir daha istemezler, bir daha birisi bir şey talep ederse ya ben yapamıyorum falan dersin.Sizden istenen şey etik değil, ben de İngilizce öğretmeni olduğum için bana da böyle talepler geliyor, şimdiden önünü kesin yapmayın, yaptırmak isteyenlerin gözünü korkutun.
Sınavda kalması hayrına olmuş. Hazırlık okuyup İngilizce öğrensin. Kendi sınavlarına da başkasını sokmasın.
aaa yok artik wpflwpdlsp"İlk sene uzaktan eğitimle geçti" diyorsunuz. Sınavı kazanalı daha 1,5 sene olmadı mı? Hazırlık sınavı sorularında zorlanan biri olarak dil sınavını nasıl geçtiniz? Ya da sizde hazırlık yok muydu? Onu nasıl geçtiniz?
Herkesin şaşırması normal. Bilerek yapmadığınızı düşünmüşlerdir ki ben de öyle düşünüyorum.
Öyleyse de iyi yapmışsınız. Kendi sınavı, kendi sorumluluğu.
Ama sizin acilen hayır demeyi öğrenmeniz lazım.
Herkesi bulabilirdi tek ingilizce bilen sen değilsin illegal bj iş yapıyorsan tam yapabileceksen kabul etmeliydin bu işi parayla 100 liraya yapan bile bi dünya insan var çocuğun 1 yılını yakmissin
bu arada sinav onlinediKusura bakmayın da niye doğru kopya vermedin diye biri eleştirilmez.
Doğru düzgün yapılan online sınavlarda laptop kamerası açılır, kolunuzu bir yanlış oynatsanız sınav iptal edilir. Masadan bile kalkamazsınız hatta sınava girerken odayı çeker gönderirsiniz.
Bunları geçtim sınav sırasında kuzen soruların fotolarını çekerken bir hoca baksa o kuzenin öğrenim hayatı bitmişti.
1 yılını cayır cayır yakan kuzenin kendisi, biraz sıkıp çalışsaydı hazırlık sınavını geçerdi. Hazırlık sınavı bir YDS bir Toefl değil, o sınavı geçemeyen dersleri de veremez.
Hadi sınavdan hileyle geçti diyelim her ödevinde her sınavında birisini tutup mu çevirtecek?
Masaya kopya yazan tembel lise talebesi modunda kuzen, hocanın odasında hüngür hüngür ağlamak istemiyorsa kendine çeki düzen vermesi lazım. Ünviersite adamı kolay kolay atmaz ama kopyada da daha serttir.
Bu sözünüze katılmıyorum açıkçası. Bilerek yapmayınca daha çok tepki alacağını bildiğinden bunu aklından geçirmemiştir bile bence. Sonuçta karşı taraf çok konuşuyor. İstediklerini yapayım da bana laf gelmesin diye düşünmüştür arkadaşımız o psikoloji ile.
Sizi zorlamışlar anlıyorum ben. Bazen cidden insan düşünmeden yapıyor. Ama yerinizde olsam konuşana gayet çatır çatır cevap veririm. Çocuk salaksa ben ne yapayım diyin mesela.zaten online sinavlar geldi geleli bunun iması yapiliyodu, herkes boyle yapıyormuş kimse kendi yapmiyomus vs vs gel de laf anlat ben sanki birini bulup yaptırıyorum
hahaha keesiiinkonu sahibi bu üye yengen olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?