annem de aynı şeyi söylüyor. bir düğünde kuzenim sözlüsünün hep üstündeydi sarmaş dolaş ve o kadar geniş bi aile değiliz babam hiç hoşlanmamıştı bize laf söylemek düşmez bu konuda ama bize de sataşıyorlarbuldumcuk olma durumu, sık muhabbet tez ayrılık getirir derler izleyin sadece
koydum gibi ama ben hiç böyle küs kalamıyorum eskisi gibi değiliz ama bazen konuşuyoruz bi kaç kere de buluşmuştuk bu olaylardan sonra ve çok yakın oturuyoruz 10 dakika aramız illa ki görüşmek durumu oluyoay işte klasik "görmemişin erkek arkadaşı olmuş" durumu. senin bir hatan yok. mesafeyi koy sen de.
evet o zaman ben de şok olmuştum şimdi de içime dokunuyor ama kaç senelik kuzenim hala konduramıyroum böyle bi insan olduğunu :/Resmen sana iftira atabilecek potansiyelde biriyle aramız bozuk olmasın diyorsun..
şu anda ailelerimiz öyle ama ben adamakıllı tavır koyamadım. bu kondua kızıyorum kendime ama iki türlü de rahat etmiyor içim konuşsam kendime yediremiyorum konuşmasam kuzenim diye düşünüyorum. ilk baş hiç görüşmüyordum şimdi ayda bir falan çıkıp otururuyoruz. bi kaç kere annemlerle ilgili laf etti ben de ben bilmem karışmam dedim kavga etsem yalan söyleyip üste çıkıyoYa insan yeri geliyo kardesini siliyo, sana kocasina asilan muamelesi yapan bi gormemisle ne isin olur birak ne iftari ya. Dugun cenaze bayram resmi bi iliski tamam
Annene laf soyletebiliyo musun? Bugun annemle markete gittik ben uzaktaydim geldigimde bi kadin emrivaki anneme bir cumle kuruyordu kadini oyle bir azarladim ki marketten kacti. Akraba da olsa tavrim degismez. Kimse anami babami ezemez benim yaninda adamin alnini karislarimşu anda ailelerimiz öyle ama ben adamakıllı tavır koyamadım. bu kondua kızıyorum kendime ama iki türlü de rahat etmiyor içim konuşsam kendime yediremiyorum konuşmasam kuzenim diye düşünüyorum. ilk baş hiç görüşmüyordum şimdi ayda bir falan çıkıp otururuyoruz. bi kaç kere annemlerle ilgili laf etti ben de ben bilmem karışmam dedim kavga etsem yalan söyleyip üste çıkıyo
laf söyletmedim ama gidip annem gidip başka bi akrabamıza anlatmış o da gidip bunlara anlatmış. bu konuda dicek bişey bulamadımAnnene laf soyletebiliyo musun? Bugun annemle markete gittik ben uzaktaydim geldigimde bi kadin emrivaki anneme bir cumle kuruyordu kadini oyle bir azarladim ki marketten kacti. Akraba da olsa tavrim degismez. Kimse anami babami ezemez benim yaninda adamin alnini karislarim
anneme çok önceden anlatmıştım o zaman bu olay yeni olmuştu telefon olayı. annem öyle şey olmaz sen yanlış anlamışsınıdr dedi ama şimdi annem de ona çok kızıyor anneme çok terbiyesizlik yaptı zaten. hatta babam bile hiç akrabaları hakkında konuşmazken o bile kızıyor tabi bu olayı bilmiyo bilse delirirdiyeri geliyor kardeşler bile anlaşamıyor da irtibatı kesiyor, kuzen neymiş, görüşmek can ciğer olmak zorunda değilsiniz, hele ki kendini dünyanın ilk evlenen insanı sanan biriyle.
kocası size laf anlatırken kafasını tutup çevirmesi ne demek? hem sizi kocasını zan altında bırakıyor, görüşmeyin bence. annenize de anlatın olanı biteni.
Eee kadinin canina doyurdunuz o da gitmis dertlesmis baskalarinin duymasu zorunuza gidecektiyse yapmayacaktiniz deyip gecseydin. Eziyo bu aile sizilaf söyletmedim ama gidip annem gidip başka bi akrabamıza anlatmış o da gidip bunlara anlatmış. bu konuda dicek bişey bulamadım
bi arkadaşım da aynı şeyi söyledi. bir de ben herşeyi yeni farkediyorum ama bir kere de şöyle bi olay olmuştu.biz beraber ehliyet kursuna gidiyorduk. yazılı sınava girdik açıklandı falan ben 85 almıştım o da sınırdan geçmişti düşüktü bana dedi ki ben annemlere 90 diycem sakın söyleme. ben de niye falan dedim düşük olmasın dedi herkese 90 dediKuzeninde ozguven eksikligi var. Baya baya..
evet haklısın ben de öyle düşünüyorum ve annemle babam o kadar bıkmışlar ki eski şeyleri falan anlattılar hep bu tür şeyler var. ama yine de ben annemin anlatmasına kızdım çünkü kadın da çok ağzı açık bi kadın herkese anlatır ve o da onlara kızmıştı bi düğünde neler dedi arkalarından sonra gidip annemi yetiştirmiş. insanlar çok iki yüzlü malesef.Eee kadinin canina doyurdunuz o da gitmis dertlesmis baskalarinin duymasu zorunuza gidecektiyse yapmayacaktiniz deyip gecseydin. Eziyo bu aile sizi
koydum gibi ama ben hiç böyle küs kalamıyorum eskisi gibi değiliz ama bazen konuşuyoruz bi kaç kere de buluşmuştuk bu olaylardan sonra ve çok yakın oturuyoruz 10 dakika aramız illa ki görüşmek durumu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?