evet haklısın. ama çok çok yakındık abla kardeş gibi. gerçi burdan onun öyle olmadığını da anlıyorum. ama yine de ne kondurabildim ne bi anda silebildim.. salaklığımdan biraz. ve de inkar ediyor beni delirten de bu.Ya bu kuzen çok mu önemli kardeşim, halen daha neyin muhabbetini kurmak istiyorsun ya da neyin derdindesin ki, şu hale bak yaptığı şeyler ne kadar ayıp. Ben olsam gördüğüm yerde bile konuşmam. Daha sözlüsü olan adamı enişten olarak görüyor, tamam evlilik yoluna girilmiş olabilir ama bu nedir yani. Burdan bile belli onun bişeylerin havasına girdiği. Abuk sabuk kıskançlıklar falan, sen neden süslendinler falan... Çıkar hayatından gitsin, bakma gözünün yaşına, sen sana zarar veren insanları hayatında tutmak zorunda değilsin ki.
Uzak dur
Kocişimmm moduna girmiş kuzenin, havadan nem kapabilir
KAvga etme tabi ama mesafeyi aç
En sinir olduğum insan tiplerinden biri. Seni ne kadar tanıdığıyla ilgisi yok. Bunlar hasta ruhlu oluyor. Bunların yanındaki adamın yanından geçsen, herifini kapacakmışsın gibi senaryolar üretip, kuş kadar akıllarıyla adamları dışarıdan korumaya çalışırlar. Her dişi tehlikedir onlara. Ne kendiletine güvenirler, ne eşlerine. Geçmiş olsun, böylesiyle kuzen olmuşsun. Bu davranışlara alış, alişamıyorsan aranızın azalarak bitmesini kabulenmeye başla.
besbelli sözlüsünden kıskanıyor seni.sinir oluyorum böyle insanlara ve görmemişlikten başka birşey değil bu.içi fesat içi.mesafe koy aranıza.gerekmediği sürece ne konuşun ne görüşün.
aranı açmazsan yaın bir iftiraya kurban gidersin tatlım..
belliki çok kıskanç kız valla adını çıkaırır bırak uzak olsun sana.
mesafe koyyy
ya valla ben zaten şokun alasını geçirdim. arkadaş olsa bile anlayışla karşıayabilirim ama kuzen! gerçi benim asla ama asla yanlış bi hareketim olmaz kendimden eminim ama o düşünmüş işte. fesatlık mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. bu mevzuyu anlamam da çok uzun sürdü zaten. ve bu olaydan önce de öyleydi sonra da sözlüsü bana inanılmaz yakın davrandı. yakın dediğim sen benim baldızımsın kardeşimsin diyor. öyle bi durumdan bu hale getirdi benim kuzenim.vay canına ya yok böyle birşeysen napmışsın ki kız alt tarafı espriye gülmüşsün neyi uzatmış gitmiş neyin tavırları ki bu arana mesafe koy konuşma demem ama mesafe koy anlasın hatasını bir gülmeden böyle yapıyorsa bu ileride demek neler yapar şaştım kaldım ya bide kardeş gibi büyümüşsünüz senide gayet iyi tanıyorsa bu yaptığı normal değil
seni biliyorsa bu kadar uzatıcak bir olay yok kuzu ne diyorsun asla olmaz oda bunu iyi biliyor böyle saçma sapan tavırlara gerek yok erkek çok onun sözlüsüne mi kaldın sen zaten çok sinir olurum ben böyle şeylere ya nasıl hissettirdi sana kendini iyi bari ne olduğunu belli etmiş ufacık birşeyde ilerde daha büyük sorun yaratırdı bilmeden samimi olsan sözlüsüyle sonuçta kuzenimin sözlüsü der samimi olurdun ne olur ki kardeş gibi ben eğer iyi tanıyorsam karşımdakini asla bu tavrı sergilememya valla ben zaten şokun alasını geçirdim. arkadaş olsa bile anlayışla karşıayabilirim ama kuzen! gerçi benim asla ama asla yanlış bi hareketim olmaz kendimden eminim ama o düşünmüş işte. fesatlık mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. bu mevzuyu anlamam da çok uzun sürdü zaten. ve bu olaydan önce de öyleydi sonra da sözlüsü bana inanılmaz yakın davrandı. yakın dediğim sen benim baldızımsın kardeşimsin diyor. öyle bi durumdan bu hale getirdi benim kuzenim.
evet bir de bu olay daha sözlüsünü 2 kere falan görmüştüm o zaman oldu. ve evet hemen belli etmiş ben ne kadar rahatsız ediyormuşum meğer onu. bir de benim anlamadığım bişey daha var. bu olaydan sonra ben soğuk davranırken bir gün beni denize çağırdı sözlüsüyle gidiyolarmış ben de işim var gelemem dedim işim olmasa da gitmem o ayrı da kaç saat ısrar etti sonra dedi ki annemler izin vermez meğer onun içinmiş. bir de sözlüsünün arkadaşları da geliyomuş falan filan. hem kıskanıyor hem denize çağırıyor bi de.seni biliyorsa bu kadar uzatıcak bir olay yok kuzu ne diyorsun asla olmaz oda bunu iyi biliyor böyle saçma sapan tavırlara gerek yok erkek çok onun sözlüsüne mi kaldın sen zaten çok sinir olurum ben böyle şeylere ya nasıl hissettirdi sana kendini iyi bari ne olduğunu belli etmiş ufacık birşeyde ilerde daha büyük sorun yaratırdı bilmeden samimi olsan sözlüsüyle sonuçta kuzenimin sözlüsü der samimi olurdun ne olur ki kardeş gibi ben eğer iyi tanıyorsam karşımdakini asla bu tavrı sergilemem
O zaman aldatilmis olabilir sevgilileri onu terketmis olabilir. İlk defa sozlendiyse. Bunu da kaybetmek istemiyoduraslında tam tersi benden çok sevgilisi oldu genelde sevgilisi vardı pek yalnız olduğunu hatırlamıyorum
7 kat yabancı akrabadan daha iyi bazen.ya valla ben zaten şokun alasını geçirdim. arkadaş olsa bile anlayışla karşıayabilirim ama kuzen! gerçi benim asla ama asla yanlış bi hareketim olmaz kendimden eminim ama o düşünmüş işte. fesatlık mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. bu mevzuyu anlamam da çok uzun sürdü zaten. ve bu olaydan önce de öyleydi sonra da sözlüsü bana inanılmaz yakın davrandı. yakın dediğim sen benim baldızımsın kardeşimsin diyor. öyle bi durumdan bu hale getirdi benim kuzenim.
evet ilk defa sözlendi ama ilk defa sözlenen herkes böyle davranmıyordur heralde di miO zaman aldatilmis olabilir sevgilileri onu terketmis olabilir. İlk defa sozlendiyse. Bunu da kaybetmek istemiyodur
maalesef öyle :/7 kat yabancı akrabadan daha iyi bazen.
Kesinlikle. Ama o demekki evlenmeye zar zor ikna etmis evlenecek adami bulmusken kacirmiyim demistir digerleri fos cikmistir. İrem derici vakasi iki resmen yaaevet ilk defa sözlendi ama ilk defa sözlenen herkes böyle davranmıyordur heralde di mi
ben yapamam ki öyle şeyler, gram çirkeflik vermemiş AllahKesinlikle. Ama o demekki evlenmeye zar zor ikna etmis evlenecek adami bulmusken kacirmiyim demistir digerleri fos cikmistir. İrem derici vakasi iki resmen yaasanki yiyceksin sozlusunu kizin zihniyetine hayran kaldim. Neyse sen de sozlenince ona aynisini yap bence anlasin nasil bisey olduhunu
ben o an anlayamadım şok geldi sanki böyle sonradan çaktım olayı. ama anlasam da bişey yapamazdım ağlardım anca:Sağzını yırtarım ben öyle kuzenin hemde o lafı dediği anda (ortalığı cennet mahallesine çevirtecekler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?