Ya bunu ailesini germemek icin soylemis olabilir ama "niye guzel olmaya calisiyorsun" falan? Kizda biraz sorun var sanirim.bi arkadaşım da aynı şeyi söyledi. bir de ben herşeyi yeni farkediyorum ama bir kere de şöyle bi olay olmuştu.biz beraber ehliyet kursuna gidiyorduk. yazılı sınava girdik açıklandı falan ben 85 almıştım o da sınırdan geçmişti düşüktü bana dedi ki ben annemlere 90 diycem sakın söyleme. ben de niye falan dedim düşük olmasın dedi herkese 90 dedi
öyle olacak sanırım zaten evlenince başka bi şehire taşınıcak çok zor olmaz o zaman.ama kardeş gibi olunca bi anda kesemedim ama kesmek zorundayım sanırımöyle olmayacak işte. sana zarar veriyor bu arkadaşlık.
yakın oturmanın da bir önemi yok bence.küs değilsiniz sonuçta. yolda görünce "merhaba nasılsın" der geçersin.
doğru :/ en iyisi artık yakın olmamak sanırımSizin bir hataniz yok telefonunu kendi açsaydi resmen kiskanmis görüşmemeniz en doğrusu gördüğünde Merhaba Merhaba görünce de kuş gibi davran mayın hersey normal mis gibi olun eğer görüşmeniz devam ederse daha beter kiskanclik lari gelecektir diye düşünüyorum
daha önce hiç farketmemiştim belki de yoktu önceden ama sözlendiğinden beri var böyle şeyleriYa bunu ailesini germemek icin soylemis olabilir ama "niye guzel olmaya calisiyorsun" falan? Kizda biraz sorun var sanirim.
aynısını yazacaktımbuldumcuk olma durumu, sık muhabbet tez ayrılık getirir derler izleyin sadece
ben de yediremiyorum kendime ama küs olmak da garip geliyo hiç akrabamla küsmedim daha önce o yüzden olabilir :/hem yalancı hem iftiraya meyilli hem kıskanç böyle birinden kurtuldunuz için şükredinn . ben anlamıyorum şahsen bunlar bana yapılsa tiksinirdim o insandan böyle biriyle canciger olsam ne olcak sen daha barış planlarnın peşindesin boşver arkadaş ya boşverrrr
anlıyorum canım ama bu konuda pasif olben de yediremiyorum kendime ama küs olmak da garip geliyo hiç akrabamla küsmedim daha önce o yüzden olabilir :/
doğru hiç düşünmemiştim.bunu da düşünmezdim ama ne bileyim insanlar değişik işte akraba falan farketmiyorçünkü yarın -öbür gün iftira atar allah korusun...
teşekkür ederim yardımların için :)anlıyorum canım ama bu konuda pasif ol
ne demek tatlım her zamanteşekkür ederim yardımların için :)
aslında tam tersi benden çok sevgilisi oldu genelde sevgilisi vardı pek yalnız olduğunu hatırlamıyorumKirk yilin basi Bi tane buldum onu da kaptirmiyim diye mi ugrasiyodur nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?