Hayırlı akşamlar hanımlar yazdıklarım uzun olabilir. Çok özür dilerim. Hayatımın şokunu yaşıyorum. Daha önce bi konumda anlatmıştım ama hatırlatmak istedim. 18 yaşında bekaretimi kaybettim. Daha sonra birlikte olduğum çocuk hakaret şiddet tehdit gibi olaylar yaşadık. O zamanlar çok çaresiz kaldığımda polise gitmek yerine teyzemin oğlundan yardım istedim. Birlikte olduğum sevgilimin bu olayı anlatacağını düşünmedim açıkçası, korkar anlatmaz diye düşünmüştüm. Ama o tam tersi kuzenin böyle bir kız onun için mi kavga ediyorsun gibi şeyler söylemişti. Kuzenim sayesinde kurtulmuştum. Ve daha sonra bu olay hiç açılmadı ve kimseye söylemedi. Ben üniversite kazandım gittim. Orda da bazı şeyler yaşadım ama olayla ilgisi yok diye anlatmıyorum. Sonra okul bitti 1 sene sonra atandım. Kuzenimle ara sıra konuşurduk. Bu konuyu 1 kez bile konuşmadık. Taki düne kadar. Beni aradı. 30 bin tl borçlanmis. Bizimkiler bilmiyor duyarsa ölürüm dedi. Ve otuz bin kredi çekmem karşılığında benimle evlenirmis ! Sahte bir evlilik olurmuş ben ortada kalmazmisim ve 1 sene sonra boşanırmisim. Kulaklarıma inanamadım. Ve zar zor topladığım psikolojim yine yerlerde. Kavga edip telefonu kapattım. Bu konu hayatım boyunca karşıma çıkacak gibi
Not : Elimde bi kaç mesaj dışında yeterli delil yok
Not : Elimde bi kaç mesaj dışında yeterli delil yok
Son düzenleme: