kuzenimin arkadaşıyla flört ediyorum ama kuzenimin bilmesini istemiyor

z3lis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2022
139
25
18
şubat ayından beri kuzenimin arkadaşı ile konuşuyordum. geçen ay bir tartışma yaşamıştık buluşma konusunda ve ben iletişimi kesmiştim ama vazgeçmedi özür diledi olanlar için. beni istediğini söyledi bende kafamın karışık olduğunu söyledim ama aşırı ısrarcı davrandı ve bir şans vermemi söyledi. şimdi flört ediyoruz numaralarımızı falan da aldık. bugün kuzenimin haberi var mı konuştuğumuzdan diye sordum. çok yakın dostlar. ve soruma cevap olarak " hayır, bilmemeli" dedi. şaşırdım bu cevabı alınca ve sizin fikrinizi de merak ediyorum bir erkek neden saklar ki? kuzenim kötü tepki verecek bir insan da değil. bu beni kullanmak istediğini mi gösterir?

Belki arkadasligi zedelenecek diye korkuyordur. Nedenini sormaniz lazim neden istemiyor bilmesini diye. Ayrica siz flortunuze devam ettiniz diyelim hatta ilerletip sevgili oldunuz, o zaman da mi bilmeyecek kuzeniniz? Iste o noktada ben baya bi sorgularim.

Kuzeniniz erkek mi?
Anlayışsız kaba biri mi , bu konulara nasıl bakar?
Bu cevaplar olumlu ise , pek güven vermedi. Gizli tutulan birşeyden hayır gelmez.
evet, kuzenim de erkek ama cok kibar, saygili biri. kotu tepki verecek biri degil yani karisacagini asla dusunmuyorum

Bilmemeli mi? Niye gizli tutuyor ki sakladığı birşey mi var? Bana şüpheli geldi bence söyleyin kuzeninize bakalım onun hakkında neler diyecek

Kuzeniniz karakterini biliyordur, sizi uyarır, ilişkinize karşı çıkar diye istememiştir onun bilmesini.

Bu "ayağına mı çağrıyorsun" diyen çocuk galiba. O zaman da çocuğun ciddi bir ilişki istemediği söylenmişti burada. Keşke iletişimi gerçek anlamda kesseydin geçen defa. Kuzeninden saklaması da yine seninle sadece takılmak istemesinden dolayı.

Yaşın daha genç. O yaşlarda etrafında bir sürü bekar erkek var. Neden bu kişiye bu kadar bağlanıp kaldın? Hiç yüz yüze görüşme de olmamıştı sanırım.

Hayır , erkeklerde arkadaşının kardeşine, kuzenine bakmak racona ters gibi düşünceler var. Doğru zamanı bekliyordur. Arkadaşını da kaybetmek istemiyordur.

Kuzeniniz kız mı erkek mi bir.
İkincisi de aranızdaki ilişkiye ve kendine güvenmiyor olmalı ki kimseye duyurmak istemiyor.

Buradaki arkadaşlar yazmış yani aklın yolu bir .Bu ilişkinin uzun olmadığını ve bir yerde biteceğini biliyor,yani gönül eğlendiriyor, arkadaşıyla ilerde arası bozulmasın diye kimse bilmesin istiyor.

evet, kuzenim de erkek ama cok kibar, saygili biri. kotu tepki verecek biri degil yani karisacagini asla dusunmuyorum
Seni doğru hatirliyosam karsidaki baya guvenilmez ve samimiyetsiz biriydi, herkes de bi suru sey söylemişti, ne değişti?

Gizlemesinde kotu niyet ararim ben. Kuzeninizin kendisi hakkinda size soyleyebilecegi, uyaracagi seylerden de çekiniyor olabilir.

Ben de kuzenimin arkadasiyla flort ediyordum ve kuzenim arkadasi da olsa bazi konularda beni uyarmisti mesela ki hakli da cikmisti ve ben terk etmiştim.

Seni doğru hatirliyosam karsidaki baya guvenilmez ve samimiyetsiz biriydi, herkes de bi suru sey söylemişti, ne değişti?
kendisi mesaj atip israr etti az da olsa hislerim var seni hala istiyorum vs diye. bulusmadan yuzumu gormeden sesimi duymadan yanimda olmadan beni taniyamazsin falan dedi bende bir sans daha vermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…