kuzenimin arkadaşıyla flört ediyorum ama kuzenimin bilmesini istemiyor

Hayatinda baskasi var, o baskasini kuzen de biliyor, kesin bilgi yayalim

kendisi mesaj atip israr etti az da olsa hislerim var seni hala istiyorum vs diye. bulusmadan yuzumu gormeden sesimi duymadan yanimda olmadan beni taniyamazsin falan dedi bende bir sans daha vermek istedim
Siz bu adamla neden görüşüyorsunuz? Başka kimse mi kalmadı, kendinizi mi sevmiyorsunuz? Adamın her hareketi uygunsuz.

İlk aklıma gelen kuzeniniz arkadaşının ne halt olduğunu iyi bildiği için haberi olsun istemiyordur görüştüğünüz kişi. Yada evli, nişanlı falandır, veya sevgilisi vardır. Kuzen sizi uyandırır diye istemiyordur.

Kesinlikle hayir, gizli kalmaliymis, hayir. Kuzenin sonradan ogrenirse cok daha kotu olur, arkasindan is cevrildigi hissine kapilirsa is sarpa sarar.

Kesinlikle hayir, gizli kalmaliymis, hayir. Kuzenin sonradan ogrenirse cok daha kotu olur, arkasindan is cevrildigi hissine kapilirsa is sarpa sarar.
yani kuzenime bu kişiyle olan sohbetimi söyleyeyim mi

Evet. Karsindakinin ne dedigini umursama. Hatta kuzenine onun dediklerini de aktar. Burada bize ne yazdiysan aynen anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…