Kuzenimin attığı mesaj 2 artık şaştım kaldım benden mi hoşlanıyo ?

bu tarz şeylerin eğitim seviyesi daha düşük bölgelerde sıkça olduğunu düşünüyorum.
Ne alakası var nekadar saçmalıyorsunuz eğitim seviyesi yüksek insanlarda görüyoruz taciz tecavüz herturlu halti yiyiorlar bu karakter düşüklüğudur buda okadar büyütülecek bişey yok hoş görmediğiniz bişey olabilir ama bunu insanlara bir suçmus gibi asagalayamasiniz saygı duyabilirsiniz evlenmeden aynı evde yaşamaya saygı gösterdiğiniz gibi

Sonuç ne olur bilmem ama ben hep akraba içi evliliklerde bozulan akraba ilişkilerine üzülüyorum yazık

Ailelerimiz çok yakındır hatta anne tarafımda hiç kavga dövüş olmadan geçinip giden bi aileyiz sık sık toplanırız birlikte ailecek vakit geçirmekten hoşlanırız
Akrabalik iliskiniz ne derecede bunh bilmek isterim

Evet aynen :) mutlu olmanın kıstası akraba evliliği yapmak ya da yapmamak şeklinde değil zaten. Eğer akraba olmayanla her evlenen mutlu olsaydı o zaman bu bdv forumunda bunca dertli insan hep kuzen akraba evliliği demek olurdu...
Dediğim gibi benim içinde ters, kuzenim benim kardeşim gibidir. Fakat başka a kişisi ve b kişisi için bu böyle olmayabilir. Ve bu derece kesin ithamlar ile o insanları sanki ensest ilişki yaşıyorlar gibi ayıplamak hiçkimsenin haddi değil.
Bide yorumları cidden hayretle okuyorum. Eğitimsiz denmiş cahil denmiş hatta neredeyse sapık dahi denmiş bu insanlara. Asıl insanlara bu şekilde yaklaşanlar zır cahildir. Ha bide bunlara sorsan evlilik dışı ilişkiyi beraber yaşamayı sonuna kadar destekler ve bununla medeni olduklarını düşünürler. Karşı çıkanlarada cahil derler. Düşüncelerine saygı beklerler. Fakat aynı saygı kendilerinden beklendiğinde o yok işte!?

Nesine şaşıp kaldınız bunun, bariz belli değil mi? Amacınız ne sizin? İkidir kuzenli aşklı yürümeli konu açıyorsunuz, ne olduğunu anlayamayacak kadar yetersiz mi algınız daha neyi okumanız lazım? Ortada işte, diğer konunuzda da millet sayfalarca yazmış kuzeninin niyeti abi-kardeş olmaktan çıkmış diye, siz de açık kapı bıraktıkça bırakmışsınız maşallah. İstiyorsanız da istemiyorsanız da açıkça söyleyin kestirin atın, burada milleti birbirine mi düşünmeye çalışıyorsunuz akraba evliliği gibi bıçak sırtı bir konuda? Diğer konunuzdaki polemikler yeterli gelmedi herhalde size.

kuzenle ılıskı ensest demektır
bunu sadece ben demıyorum tıpda da boyle gecer hanımefendı
benım gorusum yanlıs degıl
kuzenle evlenmek yanlıs
turkıye de boyle evlılıklerın olması bu mevzuyu dogru ve kabul edılır kılmaz
bu tartısmaya acık bır konu bıle degıl
benım ıcın bu konu kapanmıstır ıyı gunler

Her kelimesine katılıyorum da son cümlenizi ayakta alkışlamak istiyorum çok yerinde tespistler

bırbırını seven ınsanların aynı evde yasaması ıle
akrabasına yan gozle bakan bırı arasında hıc bır ortak konu yok
ınsanlar bırbırlerıyle aynı evde yasayabılır
evlenmeden ılıskı de yasayabılır bu kısıyı ılgılendırır

ama akrabaların bırbırıne cınsel acıdan yaklasması toplum yapısını bozan anormal bırseydır 100 yıldır da gorusmesen hayatında daha once hıc gormedıgın kuzenın de olsa o senın akrabandır akraba oldugu gercegını hıc bırsey degıstırmez

akrabadan kastım en yakın akraba amca dayı teyze hala cocugu bunlar en yakın akrabadır dede dayı hala teyzeden farkı yok

ha desekı halamın eltısının cocugu. o olur oda akrabalık ama kan bagı yok
kan bagının oldugu kısıyle ılıskı ensestdır bu kabul edılmıs bır gercektır .

sapla samanı bırbırıne karıstırmayın

ben dusunuyorum akrabalarımla gezıp tozuyorum aynı ortama gırıyorum akrabam yanı otesı yok

hastaneye gıdıcem hastanede surunmesın dıye cocugumu emanet edıyorum
sonra ogrenıyorum kı o akraba cocuguma asık !!!!

insanlar neden cinnet gecırır ? dırek parcalarım.

Sizin için kapandıysa amenna efendimiz kıymetimiz bizede itaat etmek düşerdi zaten :/
Bu arada tıp bilginizede hayran kaldım doğrusu...
Herneyse... Ufak bir tavsiye size, bu kadar kesin konuşup insanları yargılayan hiçkimse yokturki aynı duruma kendide düşmesin!

Son düzenleme:
Hanımlar,
vallahi 3 gündür ensest kavganızdan yıldım.
Ensest 1. dereceden akrabalarla yaşanan birlikteliğe denir, anne, baba, kardeş, dede, amca, dayı, hala, teyze vs.
Kuzenler 2. derece akrabadır ve ensest değil akraba evliliği statüsüne girer, tıp kuzen evliliğine ensest demez ama akraba evliliğinden dünyaya gelen çocuklarda doğabilecek hastalıklar sebebiyle karşı çıkılır.

Dün de dedim bugün de diyorum, kuzenimle evlenmem, bana, size, öbürüne göre kuzen kardeştir, öyle yetişmişizdir, sitede kuzeniyle akrabasıyla evlenen üyelerimiz var, ensest ilişki diyerek onları nasıl bir duruma soktuğunuzu bir düşünseniz iyi olur.

3 gündür uyardım daha da uyarmam, ensest didişmeniz devam ederse sonuçlarına da katlanırsınız.

Konu sahibesi siz de artık zaten açılmış olan konunuz varken defalarca konu açıp durmayın lütfen.

hukuktaki anlamı ensest olmasada tıbben yakın akrabalar arasındaki cinsel ilişkidir
bu toplumun değerlerine dokunduğu için tepki alıyor malesef

Kusura bakmayın asıl siz sapla samani birbirine karışırmışsınız kendiniz bile çözemiyorsunuz böyle saçma bir düşünce tarzı olamaz kimseyi kötülemek için söylemiyorum ama eş cinsellere bile saygı duyup akraba evliliğine karşı çıkan bir toplum olmuş siz yapmak istemeyebilirsiniz ama bu büyük bir ahlak dışı biseymis gibi yapmayın allah aşkına

N nscckts oku bunu oku

Bana da artik bu konu polemik olsun, reyting yapsin, millet birbirine girsin diye acilmis gibi geliyor.

Ayni konu ikinci kez aciliyor daha digerine yorum yazilirken.

Burada yorum yazanlarin bir kismi da kapisiyor.

Konu sahibi de sanki elinde lolipop, cizgi film izletken kuzenden mesaj gelmis de gözleri saskin acilmis aaaa ama kuzenimdi o benim anlamadim kiii safligini surdurmeye calisiyor.

Daha once nisanlanip ayrilmis biri olan konu sahibi sanki karpuzla erkegi ayiramayacak masumiyette bir tutum sergiliyor.

Ve ayrica herkes bu ilgiden hosnutlugunu farketmisken o inkar ediyor.

Maksat insanlari kapistirmak icin ortam yaratmak mi anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…