- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Ne alakası var nekadar saçmalıyorsunuz eğitim seviyesi yüksek insanlarda görüyoruz taciz tecavüz herturlu halti yiyiorlar bu karakter düşüklüğudur buda okadar büyütülecek bişey yok hoş görmediğiniz bişey olabilir ama bunu insanlara bir suçmus gibi asagalayamasiniz saygı duyabilirsiniz evlenmeden aynı evde yaşamaya saygı gösterdiğiniz gibibu tarz şeylerin eğitim seviyesi daha düşük bölgelerde sıkça olduğunu düşünüyorum.
Akrabalik iliskiniz ne derecede bunh bilmek isterim
Evet aynen :) mutlu olmanın kıstası akraba evliliği yapmak ya da yapmamak şeklinde değil zaten. Eğer akraba olmayanla her evlenen mutlu olsaydı o zaman bu bdv forumunda bunca dertli insan hep kuzen akraba evliliği demek olurdu...Aynen bizim akrabalarda da var kuzen evlilikleri birisi en yakınımız ve hiç mutlu değiller ama aralarındaki sorun kuzen oldukları için değil diğerleri gayet mutlu çok karşı konulacak bişey değil ama mutlu olanda çok olmayan da ve konu sahibinin birazcık gönlü var gibi bizde küçükken kardeş gibi büyüdük ama zaman geçince mesafeler girince insan uzaklaşıyor ve hiçbir kuzenim hastayken başımda beklemedi
kuzenle ılıskı ensest demektırBende kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm ve asla böyle bir şey düşünmem.
Fakat sizin görüşünüz çok çok yanlış. Ülkede milyon tane insan var kuzeniyle evlenen o zaman onların hepsi sapık.. Kuzen size göre ve bana göre kardeş demek olabilir ama başkasına göre olmayabilir.
Allah böyle bir yasak koymamışken kulun haddi değil.
Her kelimesine katılıyorum da son cümlenizi ayakta alkışlamak istiyorum çok yerinde tespistlerNe alakası var nekadar saçmalıyorsunuz eğitim seviyesi yüksek insanlarda görüyoruz taciz tecavüz herturlu halti yiyiorlar bu karakter düşüklüğudur buda okadar büyütülecek bişey yok hoş görmediğiniz bişey olabilir ama bunu insanlara bir suçmus gibi asagalayamasiniz saygı duyabilirsiniz evlenmeden aynı evde yaşamaya saygı gösterdiğiniz gibi
bırbırını seven ınsanların aynı evde yasaması ıleNe alakası var nekadar saçmalıyorsunuz eğitim seviyesi yüksek insanlarda görüyoruz taciz tecavüz herturlu halti yiyiorlar bu karakter düşüklüğudur buda okadar büyütülecek bişey yok hoş görmediğiniz bişey olabilir ama bunu insanlara bir suçmus gibi asagalayamasiniz saygı duyabilirsiniz evlenmeden aynı evde yaşamaya saygı gösterdiğiniz gibi
Sizin için kapandıysa amenna efendimiz kıymetimizkuzenle ılıskı ensest demektır
bunu sadece ben demıyorum tıpda da boyle gecer hanımefendı
benım gorusum yanlıs degıl
kuzenle evlenmek yanlıs
turkıye de boyle evlılıklerın olması bu mevzuyu dogru ve kabul edılır kılmaz
bu tartısmaya acık bır konu bıle degıl
benım ıcın bu konu kapanmıstır ıyı gunler
Evet bencede bakmalı. konuda insanları ensest olmakla itham eden kişiler var
hukuktaki anlamı ensest olmasada tıbben yakın akrabalar arasındaki cinsel ilişkidirkuzenle ılıskı ensest demektır
bunu sadece ben demıyorum tıpda da boyle gecer hanımefendı
benım gorusum yanlıs degıl
kuzenle evlenmek yanlıs
turkıye de boyle evlılıklerın olması bu mevzuyu dogru ve kabul edılır kılmaz
bu tartısmaya acık bır konu bıle degıl
benım ıcın bu konu kapanmıstır ıyı gunler
Kusura bakmayın asıl siz sapla samani birbirine karışırmışsınız kendiniz bile çözemiyorsunuz böyle saçma bir düşünce tarzı olamaz kimseyi kötülemek için söylemiyorum ama eş cinsellere bile saygı duyup akraba evliliğine karşı çıkan bir toplum olmuş siz yapmak istemeyebilirsiniz ama bu büyük bir ahlak dışı biseymis gibi yapmayın allah aşkınabırbırını seven ınsanların aynı evde yasaması ıle
akrabasına yan gozle bakan bırı arasında hıc bır ortak konu yok
ınsanlar bırbırlerıyle aynı evde yasayabılır
evlenmeden ılıskı de yasayabılır bu kısıyı ılgılendırır
ama akrabaların bırbırıne cınsel acıdan yaklasması toplum yapısını bozan anormal bırseydır 100 yıldır da gorusmesen hayatında daha once hıc gormedıgın kuzenın de olsa o senın akrabandır akraba oldugu gercegını hıc bırsey degıstırmez
akrabadan kastım en yakın akraba amca dayı teyze hala cocugu bunlar en yakın akrabadır dede dayı hala teyzeden farkı yok
ha desekı halamın eltısının cocugu. o olur oda akrabalık ama kan bagı yok
kan bagının oldugu kısıyle ılıskı ensestdır bu kabul edılmıs bır gercektır .
sapla samanı bırbırıne karıstırmayın
N nscckts oku bunu okuHanımlar,
vallahi 3 gündür ensest kavganızdan yıldım.
Ensest 1. dereceden akrabalarla yaşanan birlikteliğe denir, anne, baba, kardeş, dede, amca, dayı, hala, teyze vs.
Kuzenler 2. derece akrabadır ve ensest değil akraba evliliği statüsüne girer, tıp kuzen evliliğine ensest demez ama akraba evliliğinden dünyaya gelen çocuklarda doğabilecek hastalıklar sebebiyle karşı çıkılır.
Dün de dedim bugün de diyorum, kuzenimle evlenmem, bana, size, öbürüne göre kuzen kardeştir, öyle yetişmişizdir, sitede kuzeniyle akrabasıyla evlenen üyelerimiz var, ensest ilişki diyerek onları nasıl bir duruma soktuğunuzu bir düşünseniz iyi olur.
3 gündür uyardım daha da uyarmam, ensest didişmeniz devam ederse sonuçlarına da katlanırsınız.
Konu sahibesi siz de artık zaten açılmış olan konunuz varken defalarca konu açıp durmayın lütfen.
Oldukca yuksek reyting alan bir onceki konunuzda kuzenin size yurudugune topluca hemfikir olmustuk. Ancak siz kuzenin attigi ic gıcıklayıcı, gelecek vaadedici mesajlara hala şok olup, uykusuz kalmak yerine madem bu kadar istemiyorsunuz ???!!! ne diyosun oglum sen kendine gel biz kardesiz aloooo yazmiyorsunuz acaba?
Bana da artik bu konu polemik olsun, reyting yapsin, millet birbirine girsin diye acilmis gibi geliyor.Nesine şaşıp kaldınız bunun, bariz belli değil mi? Amacınız ne sizin? İkidir kuzenli aşklı yürümeli konu açıyorsunuz, ne olduğunu anlayamayacak kadar yetersiz mi algınız daha neyi okumanız lazım? Ortada işte, diğer konunuzda da millet sayfalarca yazmış kuzeninin niyeti abi-kardeş olmaktan çıkmış diye, siz de açık kapı bıraktıkça bırakmışsınız maşallah. İstiyorsanız da istemiyorsanız da açıkça söyleyin kestirin atın, burada milleti birbirine mi düşünmeye çalışıyorsunuz akraba evliliği gibi bıçak sırtı bir konuda? Diğer konunuzdaki polemikler yeterli gelmedi herhalde size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?