Kuzenimin attığı mesaj 2 artık şaştım kaldım benden mi hoşlanıyo ?

İnsan kuzenine, hele hele sık görüştüğü kuzenine nasıl bu gözle bakabilir midem bulandı.
Hani deseniz ki bayramdan bayrama görüşüyoruz, o zaman herhangi bir erkek- kadın gibi düşünülebilir zorlasak.
Ama sizin durumunuz öyle değil, sizin de gönlünğz var belli ki.
Allah ıslah etsin

Niye net bir duruşunuz yok. Kuzeninizden mi hoşlanıyorsunuz yoksa birinin size ilgi duymasından mı? Ne hissettiğinizi netleştirin ve net davranın. Kuzenimle böyle birşey olmaz diyorsanız ona göre davranın. İkinci defa aynı konuyu açıyorsunuz karşı tarafın davranışı hakkında bir fikir edindik zaten muamma olan sizsiniz.

Konu sahibinin niyeti öyle olsa sizin dediğiniz gibi yazardı zaten.
Ama niyetini sorgulayan bi cevap yazmış. Gelmiş bize soruyor.
İstemese kestirip atardı bence.

çok iğrenç

bence kuzenini sil her yerden engelle. aile görüşmelerinde de soğuk dur ve yalnız kalma hatta 1 2 sene aile görüşmelerine bahane bulup katılmamaya çalış.

öküz değilse anlar diye düşünüyorum. kuzen bu ister samimi olursun ister uzak durursun kimse sana neden samimi değilsin diyemez. ben her kuzenimle aynı değilim hiç görmediğim kuzenim de var en ufak sorunumda aradığım kuzenim de.

Bizim ailemizde akraba evliliği normal karşılanıyor, kimi yerde ise çok ayıp karşılanıyor. Bu tamamen gelenek görenek gibi bir şey. Ama akraba evliliği sağlık açısından sakıncalı en başta. Yarın öbür gün problem çıktığında da bütün aile birbirine düşman oluyor. Kuzenin seninle ilgili bir şeyler düşündüğü belli. İstiyorsan karşılık vereceksin, istemiyorsan bundan sonra mesafe koyacaksın bu kadar basit

Kuzen denilen şahıs niyeti bozmuş. Sen de biseyler hissediyor musun?neden terslemiyorsun?bizim sülalemizde bi kuzen vakası yaşandı yıllar önce ama o kişilerin ilgisi karsilikliydi evlenmeye karar verdiler bir tarafın ailesi şiddetle karşı cıktı evlenemediler ama arada aşk vardı. Şimdi yüzyüze bakamıyorlar düğün,cenaze olunca aynı ortama giremiyorlar çünkü iki tarafında eşleri bi şekilde duymuş yani çok nahoş bi durum kendini bu duruma sokma

Onceki konuna da yazmistim ama sen ayni konuyu tekrar aciyorsun

Senin gibi dusunceli bir abim oldugu icin cok sansliyim..yaz kapa konuyu.

Ama sanki sen de meyillisin kuzene?
Ailem ne der?
Akraba iliskisi var mi sizde?

Kuzen ve ask kelimeleri bana cok itici geliyor.

Ama herkesin kendi hayati tabii bizi ilgilendirmz.

Ya tepkini tam koy ya da oyalama cocugu.

Hayır önceki konu da bir sürü mevzu oldu akraba evliliğiyle ilgili bilinçli bir şekilde konu açıyorsunuz gibi geldi bana, kuzenin öyle bir niyeti varsa bile bu üslûpla yaklamasmazdı diye düşünüyorum.
Aynen
Onceki konuda herseyi yazdik
Tekrar ayni konuyu acmasi garip.
Bence konu sahibi de bu iliskiye meyilli bu yuzden bu konuyu tekrar tekrar konusmak hosuna gidiyor

Kimseyi ilgilendirmez ozel hayatlar ama istemiyorsan terslerain olur biter

ee o rüyaya ağzının payını verseydin bu mesajı almazdın bu akşam.
böle şaştım kaldım diye diye kendini nikah masasında bulacaksın bu gidişle.
Evt
Onceki konuda yazdik hepimiz
Agzinin payini ver.diye

Vermemis demek ki
Adam da yuruyor hala normal olarak

Tek tek mesajlar icin konu acacak konu sahibi bu gidisle

Ayol adam senden hoslsniyor iste
Anlamamak icin aptal olmak lazim

Ne cevap vereceksen ver

Haaaa ben pesimden kosturayim biraz daha kudurtayim diyorsan bilemicem orasini

bu ne bıcım kuzen
kuzen demek kardes demek kuzenlerımle ben kardesımden farksız buyudum
bır kuzen dıgerıne nasıl bu gozle bakabılır kan bagı var akraba yahu
kusura bakmayın ama boyle bır ınsanla sızın muhattap olmamanız gerek

Hiç bir engel yok. Ki zaten bunu sormamış.

Bende kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm ve asla böyle bir şey düşünmem.
Fakat sizin görüşünüz çok çok yanlış. Ülkede milyon tane insan var kuzeniyle evlenen o zaman onların hepsi sapık.. Kuzen size göre ve bana göre kardeş demek olabilir ama başkasına göre olmayabilir.
Allah böyle bir yasak koymamışken kulun haddi değil.

Ben ona attığım her mesajı x abi diyerek atarım zaten . Ama dün sordum ne demek istiyosun diye ihtiyacın olduğun da yanındayız gibi şeyler söyledi açık açık söyleseydi cevap verecektim ama bu durumda muallakta kalıp konuyu aşka yönelterek terslersem muhtemelen bana vereceği cevap ne saçmalıyosun ben sadece iyi niyetle bi abin olarak yazmıştım olacak ve brn suçlu olcam o yüzden
Anlamaman icin saf olman lazim. Senin de hosuna gidiyor heralde kestirip atmadina gore. O da yuz bulup devam ediyor.

Konu sahibinin niyeti öyle olsa sizin dediğiniz gibi yazardı zaten.
Ama niyetini sorgulayan bi cevap yazmış. Gelmiş bize soruyor.
İstemese kestirip atardı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…