Kuzenimin attığı mesaj 2 artık şaştım kaldım benden mi hoşlanıyo ?

Gerçekten neyin peşindesin
Zaten şu güne kadar anlamadıysan ben de ne olayım
Bir rüyaya gelene kadar,çok sinyal vermiştir
Sanmıyorum ki sadece rüya olsun seni işkillendiren
Emin olmak istiyorsun sadece
Durdu durdu şimdi mi patladı yani?
Kimine göre normal,kimine göre kardeştir kuzen
Kimine göre evlenilebikecek en iyi adaydır!!
Demem o ki;nasıl istiyorsan öyle yap
Emin oldun,ki uzun zamandır eminsin zaten
Sen istemesen çoktan önünü kesmiştin
Ha bu senin karar vereceğin birşey
Nabız yokluyorsun sanki

Kesinlikle katılıyorum, kendi gönlü de var da iste burdan da duymak onay almak istiyor.Gaz verilse tamamen cözülecek olay.

Aynen bizim akrabalarda da var kuzen evlilikleri birisi en yakınımız ve hiç mutlu değiller ama aralarındaki sorun kuzen oldukları için değil diğerleri gayet mutlu çok karşı konulacak bişey değil ama mutlu olanda çok olmayan da ve konu sahibinin birazcık gönlü var gibi bizde küçükken kardeş gibi büyüdük ama zaman geçince mesafeler girince insan uzaklaşıyor ve hiçbir kuzenim hastayken başımda beklemedi

İnşallah kendince bir fantazi düşünmüyordur igrenç olur çünkü.. Kuzeniyle ilgili +18 şeyler kurup böyle mesajlar falan atmıyordur.. Ne bileyim yaklaşımı kötü geldi bana. Kuzeninden hoşlanma durumu zaten normal gelmiyor ama o hissi bile belli etmenin yolları bu değildir herhalde. Yok kollarımla sararım seni yok bilmem ne.. Bana kötü kokular geldi

deniz_gunes in yazdığı gibi senin kadar düşünceli bir abim olduğu için çok şanslıyım yazar konuyu kapatırdın.
İstediği cevabı duymak istemediği birine neden soru sorar ki insan.
Burda tepki çekmenin nedeni de hiiiç anlamamış ta çok şaşırmış gibi yazman.

İstemiyorsanız kestirip atın bu kadar basit. Çoğu kişinin de yazdığı gibi etkilenmiş gibi görünüyorsunuz. Bana böyle şeyler çok ters geliyor, artık devir değişti ve akraba dışında milyonlarca başka insanlar var. Genetiği geçtim, akraba evlilikleri insanı daha da çıkmaza sokuyor çünkü bir sorun çıktığında kökten atamıyorsun aman halam/teyzem ne der, akrabalar birbirine girmesin diye diye sürekli elalem ne der olayı yaşanıyor. Bir sürü kuzenim var, kimisini hayatımda sadece bir kere gördüm ona rağmen böyle birşeyin bırakın olmasını kimsenin aklının ucundan bile geçmez.

Arkadaşlar tepkimi koymayı bende istiyorum dün zaten konuyu aileye getirerek cevap verdim ama niyetinde emin olsam ağzının payını vercem şimdi bişey söylesem inkar edecek

Samimi olmadığım, ayda yılda bir, bayramda seyranda gördüğüm bir kuzenim benimle görüşmek istemişti. “Kardeş gibi görüyorum” diyerek hemen kestirip atmıştım. Hiç aklıma bile gelmezdi önceden böyle bir teşebbüste bulunacağı.
Sizin kuzen de yakında açılacak gibi duruyor. Hem rüyasını anlatması, hem de mesajda yazdıkları hiç de masum değil.
Kuzenle de böyle muhabbetlere girmek iyi olmuyor. Ömür boyu bir yerlerde görüyorsunuz. Hiç karşılaşmamak da mümkün değil.

Arkadaşlar tepkimi koymayı bende istiyorum dün zaten konuyu aileye getirerek cevap verdim ama niyetinde emin olsam ağzının payını vercem şimdi bişey söylesem inkar edecek
Hayatında biri var mı?
Hoşlandığın biri var mı?
Kaç yıldır bu samimiyettesiniz?
Ona sevgilini anlattın mı?
Aşık olduğun kişiden bahsettin mi?
En son ilişkin ne zamandı?
Bu sorular sorulmadan,cevapları çoktan konunun içinde olurdu

haklısınız inkar edecektir
eğer istemiyorsanız gerçekten yüz vermeyin yazdığında cevap vermeyin derim

ama baktınız dozu aşıyor haddini bildirin

Bu herkese göre değişiyor kardeş gibi görende var görmeyende mesela birlikte büyüdüğümüz kuzenlerimiz kardeş gibiydik ama uzak olan pek sık göremediğimiz kuzenlerimiz daha uzak gibilerdi onlarla gerçekten karşılıklı bişey hissetseydik olabilirdi ama kardeş gibi büyüdüğümüz kuzenlerle söz konusu bile olamazdı dediğim gibi herkese göre değişiyor ama olmıycak bişey degil arkadaşların dediği gibi sizinde gölünüz var gibi

Hayatımda kimse yok eski nişanlım oldu 2 sene önce onla fln samimiydi baya . 2 senedir de arkadaş ve abi gibiydik birlikte gezmeyi severdik hatta bana bi keresinde eski sevgilisini hiç unutamadığını evlense bile unutamayacağını söylemişti

Ona senin bende gozun var demene gerek yok ki, tabii ki inkar etmek zorunda kalabilir sonucta akrabasiniz yuzyüze bakacaksiniz.

Yapman geteken cok basit madem istemiyorsun ona cok net yanitlar vereceksin. Biz kardesiz sen benim abimsini vurgulayacaksin.

Yoks tabii ki o acikca bisey demedigi icin sen de acikca senin niyetini anladim ama istemiyorum deme. Yuzgöz olmayın.

Ve bu kisiden de uzak dur mesela bir yil hic arama, sorma, gorusme, o yazarsa gormemezlikten gel kendini unuttur.

Yine de emin olamiyorsan, acikca terslersem inkar eder ben suclu fesat olurum.diyorsan mesajlarina hic cevap verme
Hicbirsey yazma

Rahatsiz oldugunu anlar.vazgecer herhalde boylece esek degilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…