- Konu Sahibi SalakSacma
-
Gerçekten neyin peşindesin
Zaten şu güne kadar anlamadıysan ben de ne olayım
Bir rüyaya gelene kadar,çok sinyal vermiştir
Sanmıyorum ki sadece rüya olsun seni işkillendiren
Emin olmak istiyorsun sadece
Durdu durdu şimdi mi patladı yani?
Kimine göre normal,kimine göre kardeştir kuzen
Kimine göre evlenilebikecek en iyi adaydır!!
Demem o ki;nasıl istiyorsan öyle yap
Emin oldun,ki uzun zamandır eminsin zaten
Sen istemesen çoktan önünü kesmiştin
Ha bu senin karar vereceğin birşey
Nabız yokluyorsun sanki
Aynen bizim akrabalarda da var kuzen evlilikleri birisi en yakınımız ve hiç mutlu değiller ama aralarındaki sorun kuzen oldukları için değil diğerleri gayet mutlu çok karşı konulacak bişey değil ama mutlu olanda çok olmayan da ve konu sahibinin birazcık gönlü var gibi bizde küçükken kardeş gibi büyüdük ama zaman geçince mesafeler girince insan uzaklaşıyor ve hiçbir kuzenim hastayken başımda beklemediBende kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm ve asla böyle bir şey düşünmem.
Fakat sizin görüşünüz çok çok yanlış. Ülkede milyon tane insan var kuzeniyle evlenen o zaman onların hepsi sapık.. Kuzen size göre ve bana göre kardeş demek olabilir ama başkasına göre olmayabilir.
Allah böyle bir yasak koymamışken kulun haddi değil.
Hayatında biri var mı?Arkadaşlar tepkimi koymayı bende istiyorum dün zaten konuyu aileye getirerek cevap verdim ama niyetinde emin olsam ağzının payını vercem şimdi bişey söylesem inkar edecek
haklısınız inkar edecektirArkadaşlar tepkimi koymayı bende istiyorum dün zaten konuyu aileye getirerek cevap verdim ama niyetinde emin olsam ağzının payını vercem şimdi bişey söylesem inkar edecek
Hayatında biri var mı?
Hoşlandığın biri var mı?
Kaç yıldır bu samimiyettesiniz?
Ona sevgilini anlattın mı?
Aşık olduğun kişiden bahsettin mi?
En son ilişkin ne zamandı?
Bu sorular sorulmadan,cevapları çoktan konunun içinde olurdu
Ona senin bende gozun var demene gerek yok ki, tabii ki inkar etmek zorunda kalabilir sonucta akrabasiniz yuzyüze bakacaksiniz.Arkadaşlar tepkimi koymayı bende istiyorum dün zaten konuyu aileye getirerek cevap verdim ama niyetinde emin olsam ağzının payını vercem şimdi bişey söylesem inkar edecek
Arkadaşlar tepkimi koymayı bende istiyorum dün zaten konuyu aileye getirerek cevap verdim ama niyetinde emin olsam ağzının payını vercem şimdi bişey söylesem inkar edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?