kuzenimin başına gelenlere şaştık kaldık ne yapmalıyız?

Kuzeninize acımadım sırf kız etiketli meslek sahibi diye yapılan evliliklere kızıyorum her şey 4/4 olsun,olmamış işte içinde verilmış emek yok sevgi yok sadece menfaatler var herkese ders olsun!

nerden anladınız:26:ben birşey mi kaçırdım

Ee kız bakire olsaydı zaten evet kuzeninle bir şey yaşamadık doğru söylüyordu der..
Kuzeninin yalan söylemediğine eminsen eğer;
%100 kız bakire değil. Ve evlenip boşanmış süsü verdi. Muhtemelen evlilik öncesi ilişki yaşadı. bunuda diktirip para harcamak yerine hem para kazanmayı hemde namuslu(!) gözükmeyi daha mantıklı buldu ki bu yola başvurdu.
Ben olsaydım kuzeninin yerinde manevi tazminat davası açardım.
Mutlaka anlaşılır ne olduğu ne olmadığı.

Senaryo belli kız ünide aşık olduğu çocuk ile cinsel ilişkiye girdi sonra bu aşkım dediği çocuk kızı terk etti bu kızda hem öç almak hem kendini aklamak için böyle plan kurdu

hatta evlenmek kızın işine yaramış doğudan istanbul a gelmiş
evet aynen katılıyorum
bence bu olay baya baya planlanmış
eğer tayinini doğudan istanbula aldırmak için evlendiyse "ben onla ilişkiye girdim" yalanını uydurmazdı
üstüne basa basa bunu herkese yaymaya çalışıyorsa bence de bakire değildi
sadece bakire olmasaydı doktora giderdi bunun çözümleri var sonuçta
ama bence bu kız bir taşta iki kuş vurmak istemiş hem tayinini çıkartmış hem de bakire olmama sorununu halletmiş
herhalde o çevrede evlilik öncesi ilişki desteklenmiyordu o kız da dul diye anılmayı tercih etmiş (yanlış anlaşılmasın dullara kesinlikle kötü birşey söylemek istemedim)
eşya konusunda da sorun çıkarmadıklarına göre bence böyle olmuş olabilir

yazıklar olsun ya insanlar ne kadar kötü kalpli olmuş

Son düzenleme:
vay anasını entrikalara bak.. ağzım açık kaldı..

muhtemel olasılık 1) kız hem bakire değildi, hemde tayinii istanbula aldırabilmek için doğudan eş durumundan yararlandı..evlilikle hem namus kurtulmuş, hemde kötü hayat şartlarına elveda denmiş oldu..

muhtemel olasılık 2) görücü usulu evlenen kadın pişman olur..boşanmaya kalkar..zaten kayınpederin vefat ettiği halde çalgı,çengi düğün isteyecek kadar insafı olmayan bi insanın, kuzeninizle arasında geçen en ufak tartışmada resti çekebilecek insafsızlığı taşır..İçlerini bilemeyiz.. kuzeninizde hazmedemedi.yaşadıklarını inkar ederek zan altında bırakıyor..

ben kuzeninizi tanımadıgım için dışarıdan farklı bi gözle bakmak istedim..Tamamen kurgu eseridir.Yaşanılan duruma çok üzüldüm..Hele diğer yorumlarda benzer durumları gördükçe hayretten gözlerim fal taşı gibi açıldı.Zaten güvenim yoktu insanlara ..şimdi dahada kaybettim..Sen aklıma mukayyet ol Ya Rabbim..Sırf evlenmiş olmak için acele etmemek gerekliliği ortada..tanımak için uzun süre gerek..gerçi aynı eve girdiğin anda kişilik gün yüzüne çıkıyor. Evlilik tamamen kumarmış iyice öğrendim..

Allah kuzeninize sabır versin.Avukata başvurup manevi tazminat davası açın.Size gerekli yolu yordamı söyleyecektir.Hakkınızı arayın.Birde çok kafanızı kurcalayan bir meseleyse kadın doğum doktoruna danışın.Bekaret konusundaki.. Zaman kaybetmeden koşun bence..Zaten entrikaları zaman içinde ortaya çıkar..Nispetmiydi,sevgilisimi vardı, bekaretmiydi..

vay be ne kızlar var ağzım açık kaldı bakire değil bencede ve yüksek ihtimalle sevgilisi var bi insann hayatıyla oynamak ne zamandan beri bu kadar kolay acaba kimseye güvenilmiyo. kuzeninizde en kısa zamanda toparlanır umarım

Kuzeninize acımadım sırf kız etiketli meslek sahibi diye yapılan evliliklere kızıyorum her şey 4/4 olsun,olmamış işte içinde verilmış emek yok sevgi yok sadece menfaatler var herkese ders olsun!

kuzenimin çok çok iyi bir mesleği ve işi var
kendisi boş gezen, işi gczü kariyeri olmayan biri değil ki kızın mesleğine kapılsın gitsin
yanlış düşünüyorsunuz

Son düzenleme:

bilemiyorum ama yalan söylemiyordur
çünkü şu an bu durumu ıspatlamak için neler yapabileceğini araştırıyor öyle olsa bunu yapmazdı
kaçan, görüşmek istemeyen kız

kuzenin için çok üzücü bir durum.. birşeyin neden bitmesi gerektiğini bilmeden bitmesi tuhaf:26: :44:
kız içinde düzmece evlilikmiş gibime geldi..daha önceden birşeyler yaşamış olma ihtimali yüksek.. ve evlendi,boşandı diyede kendini bu şekilde aklamaya çalışmış.
bir erkeğin -ben ona yaklaşmadım,birşey paylaşmadım- demesiyle, kızında bunu yalanlaması ne tuhaf..

iyi bari altınları filan vermişler... onları alıp kaçsalardı tam olurdu
kuzeniniz avukatla konuştu mu?

altınları verdiler
kuzenim belki düzelir diye bekledi yeni yeni avukatla görüşmeye başladı
kızın annesi biz avukatla görüştük kızım aşyaları istemiyor avukatla gelip özel eşyaları alacağız aldığımız eşyalarında karşılığında para istiyoruz demiş

kuzenimin çok çok iyi bir mesleği ve işi var
kendisi boş gezen, işi gczü kariyeri olmayan biri değil ki kızın mesleğine kapılsın gitsin
yanlış düşünüyorsunuz

kuzenin çok iyi işi olduğunu anladım ondandır evde oturan kızla evlenmemiştir! Ismarlama evlilik yapmış kızı kendisi tanımadan dallama atlamış

kuzenin çok iyi işi olduğunu anladım ondandır evde oturan kızla evlenmemiştir! Ismarlama evlilik yapmış kızı kendisi tanımadan dallama atlamış

emacım yorumların çok sert değil mi ya? aykırı olmasını geçtim hani sert, başına öyle ya da böyle bela açılmış ve de mağdur bi insana haketmiş falan demek... bilmiyorum... az daha kız iyi yapmış diyeceksin diye düşündüm :s

ben buna çok benzer bi konu okumuştum KK da ya... ama nerde bulamadım...

Kuzenine çok geçmiş olsun.. Kızın evli gözükmesi bu sürede onun menfaatine yarayan bir iş olmuş..
Ya bekareti için ya da başka birşey için ama nedir bilemedim..
Kız saf dengesiz birşey olabilir mi?
zaten çalgısız düğün olmaz diye kavga çıkarmış felan?
Annesi de destekse ama bu işe, planlanmış bir organizasyon bu kesinlikle..

Kızın babası abisi bir erkek yokmu ailede?

ikiside yanlış kızda ,erkekte hiç birini kayırmıyorum !ben burada menfaatlere karşı sinirlendim ,olması gereken yok

öğretmenle evlendiği için suçlu mu oldu damat8-9 ay az bir zaman değil ama sorun kızdaymış,bu evlilikle kız her istediğini elde etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…