Kuzeninize acımadım sırf kız etiketli meslek sahibi diye yapılan evliliklere kızıyorum her şey 4/4 olsun,olmamış işte içinde verilmış emek yok sevgi yok sadece menfaatler var herkese ders olsun!
sanırsam kız öğretmendi
onu diyor.
Da.. öğretmenle evlenmekte pek menfaat işi olmasa gerek..
evet aynen katılıyorumhatta evlenmek kızın işine yaramışdoğudan istanbul a gelmiş
Kuzeninize acımadım sırf kız etiketli meslek sahibi diye yapılan evliliklere kızıyorum her şey 4/4 olsun,olmamış işte içinde verilmış emek yok sevgi yok sadece menfaatler var herkese ders olsun!
Ee kız bakire olsaydı zaten evet kuzeninle bir şey yaşamadık doğru söylüyordu der..
Kuzeninin yalan söylemediğine eminsen eğer;
%100 kız bakire değil. Ve evlenip boşanmış süsü verdi. Muhtemelen evlilik öncesi ilişki yaşadı. bunuda diktirip para harcamak yerine hem para kazanmayı hemde namuslu(!) gözükmeyi daha mantıklı buldu ki bu yola başvurdu.
Ben olsaydım kuzeninin yerinde manevi tazminat davası açardım.
Mutlaka anlaşılır ne olduğu ne olmadığı.
iyi bari altınları filan vermişler... onları alıp kaçsalardı tam olurdu
kuzeniniz avukatla konuştu mu?
kuzenimin çok çok iyi bir mesleği ve işi var
kendisi boş gezen, işi gczü kariyeri olmayan biri değil ki kızın mesleğine kapılsın gitsin
yanlış düşünüyorsunuz
kuzenin çok iyi işi olduğunu anladım ondandır evde oturan kızla evlenmemiştir! Ismarlama evlilik yapmış kızı kendisi tanımadan dallama atlamış
kuzenin çok iyi işi olduğunu anladım ondandır evde oturan kızla evlenmemiştir! Ismarlama evlilik yapmış kızı kendisi tanımadan dallama atlamış
emacım yorumların çok sert değil mi ya? aykırı olmasını geçtim hani sert, başına öyle ya da böyle bela açılmış ve de mağdur bi insana haketmiş falan demek... bilmiyorum... az daha kız iyi yapmış diyeceksin diye düşündüm :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?