Kuzenimin bebek çocuk bunaltması!!!!!

Aynen aslinda boyle insanalar dediyin seyleri cok kiskanir
aslında böyle insanları kıskandırmak çok basit zaten sürekli bişeyleri kıskandıkları için hayatında ki tek olumlu olayları anlata anlata bitiremezler yani ben onu kıskanıyorsam o da beni kıskanmalı diyerek tek amacları kıskanırken kıskandırmaya calısmak olur

Ben böyle insanları iyi niyetli görmüyorum. Sakın sorun olduğunu söyleme bi de onu diline sakız eder. Türlü türlü tavsiyelerle sorularla karşına gelir. Tersleyerek cevap ver, senin gibi çocuk doğurup kendimi eve kapatamam de(tabi ki de tüm annelere saygı duyuyorum ama çocuk doğurmayı tek marifeti olarak görenlere değil),bir süre WhatsApp mesajlarına bakma işim var yoğunum de gerekirse WhatsApp ı sil. Çocuk soran insanlardan nefret ediyorum

Aynen oyle tutunacak tek dallarini gosteriyorlar.onlara da yazik ))))

Ben cok doğurganım dedi, ikinciyi eşimle ayakta yaptık dedi.
Bu mesajdan sonra kadına denecek laf yok aslında
Bu kadını kafaya takmaya degmez, kocamın yanına yatacam falan deyip msnleri kapamak
Cok silik bir tip hayatta hicbir basarı elde edememis, seni böyle etkilemeye calısıyor.

Çocuklardan iyice soğudum sayesinde
Bebeğin çıplak ayagından poposundan altı açilirken bez değişiminden banane ki ?

Haklisin bi de bebeginin mahremiyetini ihlal ediyor diye dusunuyorum bebek de olsa onun bi mahremiyeti var poposunun ya da on bolgesinin fotosunu fln bi baskasina atmamasi lazin

bence de bebegin mahremiyet egitimi olumsu oluyr.

bence kesinlikle olumlu olumsz dönüş yapmayin. yavas yavas kesilir.bi artar sonra cevap vermezseniz soner.

Eğitimde varya hani cocuklarin istenmeyen davranislarini gormezden gelme onun gibi

Benimde 2 arkadasim boyle
Oglun nasil demeye korkuyorum yeminle
İyi sagol yazip gecistiremiyorlar
Aninda tik tik tik tik 40 tane resim dusuyo ekrana
Yok x cok ozel bi cocuk bilmem ne demeler
Ozelse sana ozel
Ustelik benim 10 yasinda bir kizim var anneyim yani ve buna ragmen bu muameleyle sıkca karsilasiyorum
Cocuklariyla ozel olarak ilgilenmemi istiyolar sanirim
Benimki cocuk degil sanki
Varsa yoksa onlarin cocuklari
Arayip sormayayim diyorum ama ikisinin de benden baska arkadasi yok
Kopmuyolar
Birinin ayrica evi barkiyla da hava atma huyu var
Onu eliycem sanirim yakinda
Digeriyle iyi kotu idare edicem artik

ben burdan sabredemedim kadına, neden görüşüyorsunz, akrabalıkta bi yere kadar

Siz boşanma aşamasındayken ben kocişimin yanına kıvrılayım ve ben çok
doğurganım bunu ayakta yaptıktan sonra pek iyi niyet göremedim.

Sakın bozmayın kocamla oraya gittik burayı gezdik çok mutluyuz lara devam edin.

Çünkü bu sorunu anlatsanız bu sefer "nazar değdirecek onun çocuğu yok" moduna girecek biri kuzen.

Hayırlısı olsun sizin için , tez zamanda bebiş haberini alırsınız inş

Ben böle
Ben böyle insanların art niyetli olduğunu düşünüyorum malesef insan hiç mi hissetmez hiç mi tahmin etmez sürekli gözüne sokar gibi tövbe tövbe bence biraz araya mesafe koymalısın mesajları a cevap verme görüşmeni biraz azalt bence bu kişi seni kıskanıyor ve tahmin ettiği gibi seni bu konudan vurup üzmeye çalışıyor besbelli

Hayatı çocuk yapmak, onun üzerine yaşamak sanıyor zavallı. Yaptığı ve yaşattığı şeyler cahilce ve zalimce. Bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Bak benim çocuğum oldu senin olmadı gibi yapıyor. Tabi ince ince sokuyor sana bunları.

Hiç kaale alma. Tersleme de. O zaman onu sevindirirsin. Ne kadar umursamadığını inandırırsan işte o zaman onun istediğini vermemiş olursun.

Umarım en yakın zamanda ikiz bebelerin olur da o kuzenıni altına s...çtırtırsın.

Ay cok iyi anliyorum seni benzer konulara maruz kalanlardanim.uzun uzun yazmicam simdi.oneri olarak internet paketim yok bana sormadan sakin fotograf video atma kotam az falan dye gecstreblrsn.brkac boyle yaptkca fotograf atnca gonderme kotom az de kesilecegni yada azalacagni dusunuyorum

Evet ben de diyorım ki bir evladım olsa hiçbiryerde paylasmıycam

Ahahahha çok güldüm yaaa
Sonunu cok ii baglamıssınız
Ben de oyle yapıyorum zaten terslemıyorım cok da ciddiye almıyorım

Bazen video yollarken sohbeti siliyorım aniden gelmedi canım ya diyorum net yavas diyorum

Bu mesajdan sonra kadına denecek laf yok aslında
Bu kadını kafaya takmaya degmez, kocamın yanına yatacam falan deyip msnleri kapamak
Cok silik bir tip hayatta hicbir basarı elde edememis, seni böyle etkilemeye calısıyor.
Evet ben de aynı swkilde düşünüyorum

Sizi cok iyi anliyorum bende artik akrabalarima istemiyorum diyorum teyzem iki ay önce falan olmuyor mu yoksa dedi ben bir anda ne diyecegimi sasirdim yok istemiyorum dedim dayimin esi yengem kizi evlenecek bir ay sonra ikide bir torunda torun artik bana karsi yapiyor diye dusunmeye basladım insanlar cok kötü acımasız hersey Allah tan rabbim ol derse hersey olur insallah rabbim kimsenin diline daha fazla düsürmeden bizlre hayirli evlat versin

Evet ben de aynı swkilde düşünüyorum
Benmde yengemle cok iyydi aram cok severdm evlnmeden once her gordgn cocuk muhabbeti beni uzaklastrdi.ve bana siz gercek bi aile deglsnz bu sekilde dedi.cocuk yapin dedi.o an bende bitti hc gorusmuyorum.denk gelrsek meraba meraba

Tamamen iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bu durumlardan ders çıkarmak lazım bu durum başka şeyler içinde geçerli mesela bekâr arkadaşlarına sürekli kocalarından bahsedip sürekli evlen evlen diyenler gibi çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…